Merhaba.Oyunda oyuncuların yorgunluğunun artması yok oyun zamanı ve bu yüzden bence yedekler çok işlevsiz kalıyor.Benim teklifim eğer yapılması mümkünse 45ci dakikadan sonra giren oyuncunun 1.5 kat 75ci dakikadan sonra giren oyuncunun ise 2 kat güclü olarak girmesi.Diğer teklifim ise oyun zamanı oyuncu değişikliğinin ve taktik değişikliğin hızlandırılması.
Yedek
-
-
Sakatlanmalar çok oluyor artık eskisi gibi değil. O yüzden yedek oyuncular da önemli
-
Her gün bir oyuncum sakatlanıyor bıktım artık.
-
Aynen eskiden yedek bulundurmazdim pek. Artık şampiyonluğa oynarken hepsinden yedek şart

-
Haklısın birde şu turnuva maçlarında kendi sahamızda yaptığımız maçlardada hazırlık maçı gibi gelir gelse iyi olurdu
-
Haklısın birde şu turnuva maçlarında kendi sahamızda yaptığımız maçlardada hazırlık maçı gibi gelir gelse iyi olurdu
Geliyor zaten günde 4 maçta yaklaşık lig maçı kadar gelir geliyor -
Geliyor zaten günde 4 maçta yaklaşık lig maçı kadar gelir geliyorturnuvanın bitiminde değilde turnuva içerisindeyken kendi sahamızda yaptığımız maçlarda gelir sağlıyormu kulüp
-
turnuvanın bitiminde değilde turnuva içerisindeyken kendi sahamızda yaptığımız maçlarda gelir sağlıyormu kulüp
Evet ama kendi sahamızda derken neyi kast ediyorsun. Turnuva maçında oynanan maçların tümü turnuvayı kuran takımın sahasında oynanır. Maçta hangisinin önce yazdığı fark etmez yani.