Kaç aydır yerleşemiyorsun söylersen kontrol edelim.
neredeyse 3 aydır atanamıyoruz
Kaç aydır yerleşemiyorsun söylersen kontrol edelim.
neredeyse 3 aydır atanamıyoruz
Menajer İsmin Takım İsmin ve Liginde lazım
menajer berkberke takım jarlath fc lig yok işte tff 2. lige atanmamız lazımdı
En son 16 mayısta ligdeymişiz hepimiz aynı ligteydik zaten ilk yanıtta durumu anlatmıştık
menejer adı deLuxhe takım adı Wild Runners
En son 16 mayısta ligdeymişiz hepimiz aynı ligteydik zaten ilk yanıtta durumu anlatmıştık
menejer adı deLuxhe takım adı Wild Runners
sende mi lige yerleştirilmedin?
Arkadaş ile aynı ligdeydik hala atamadım bende
Hade bakalim
benim görevi birakma sebebim
sende mi lige yerleştirilmedin?
Maalesef hala lige yerleşmedim.
Berkay Guler_ ve deluxhe bana özelden menajer isimlerinizi ve takım isimlerinizi gönderir misiniz. Bugün 2 arkadaşın sorununu hallettim
Yolladım hocam ![]()
Hade bakalim
benim görevi birakma sebebim
hocam sen bile yaptırtamadıysan biz üçümüz en iyisi bırakalım
hocam sen bile yaptırtamadıysan biz üçümüz en iyisi bırakalım
Sıkıntı Adem abi ve diğerlerinde değil sıkıntı Alman adminleri ilgilenmiyor o yüzden.
Haziran 15’den beri bekliyoruz bari amatörden başlatılayım. Kendim çıkarım yani
Çok sıkıldık artık ya oyunda önümüze ilk çıkan engeli çözemeyen oyun sorumluları var yani bunları kim çözecek peki (Dilovası ve Adem abi hariç)
yani hala lige atanamayan oyuncuların olması trajikomik bir olay gülsek mi ağlasak mı halimize .... takım sayıları bu sorun çözülsün diye azaltıldı bununla beraber bir sürü bug geldi ama takımlar hala atanamamış .. ! ![]()
3 ay oldu abi 90 günde bir hata düzeltilemez mi ya. Sorumsuzluktan başka birşey değil bence.
keşke bizi o ligden almasalardı en azından bitince atanırdık
keşke bizi o ligden almasalardı en azından bitince atanırdık
Keşke ama şuan Amatörden başlamaya bile razıyım düşün o kadar bıktım ![]()
Bu konu yüzünden takım sayıları düşürüldü ve bütün özellikle de Süper Lig takımlarının önemli miktada para kaybetmesine sebep olundu.Oyun bizden vergileri ve oyuncu maaşlarını düşürmeden talep ederken şimdi günlük toplamda asistan ve oyunculara 750-900bin arası öderken, 1200-1300 arası öder hale geldik.Bunun karşılığında oyuncular daha az ücret talep ediyorlar mı?Oyuncular ile Kl hariç 31 yaş olan anlaşma süresi 33 yada 34 e yükseltildi mi?Hayır!Bir şey yapılıyor.Halbuki hiç gerek olmayan bir şey.Çünkü bu oyuncuların Lige atanmamasının sebebi Ligde ki takım sayılarının çok olması değil,bu oyuncuların bug (oyun hatası) yüzünden atanmamasıdır.Lütfen hiç kimse bakın biz takım sayılarını düşürdük de artık Lige atanıyor herkez demesin.Kimse bununla övünmesin.Eğer bu takımlar Lige atanacaksa bu hata ortadan kaldırılırsa atanacaktır.Takım sayıları düşürüldü diye değil.Allah aşkına yararımıza olan birşey yapılsın,hatalar düzelsin dedikçe herşey neden tersine yapılıyor. birisi bunu açıklayabilir mi?
Bu konu yüzünden takım sayıları düşürüldü ve bütün özellikle de Süper Lig takımlarının önemli miktada para kaybetmesine sebep olundu.Oyun bizden vergileri ve oyuncu maaşlarını düşürmeden talep ederken şimdi günlük toplamda asistan ve oyunculara 750-900bin arası öderken, 1200-1300 arası öder hale geldik.Bunun karşılığında oyuncular daha az ücret talep ediyorlar mı?Oyuncular ile Kl hariç 31 yaş olan anlaşma süresi 33 yada 34 e yükseltildi mi?Hayır!Bir şey yapılıyor.Halbuki hiç gerek olmayan bir şey.Çünkü bu oyuncuların Lige atanmamasının sebebi Ligde ki takım sayılarının çok olması değil,bu oyuncuların bug (oyun hatası) yüzünden atanmamasıdır.Lütfen hiç kimse bakın biz takım sayılarını düşürdük de artık Lige atanıyor herkez demesin.Kimse bununla övünmesin.Eğer bu takımlar Lige atanacaksa bu hata ortadan kaldırılırsa atanacaktır.Takım sayıları düşürüldü diye değil.Allah aşkına yararımıza olan birşey yapılsın,hatalar düzelsin dedikçe herşey neden tersine yapılıyor. birisi bunu açıklayabilir mi?
+1