Güncel
FİKİRTEPEE S.K gençleri
-
-
Aynen aga bende bekliyorum
-
israilim parasında değilimde ilk 11 haricinde 3 oyuncum var 2 forvet 1 defans kart görmesi durumunda buradaki gençlerden kadroya ekliyorum ama oyuncu fazlalığında karşılıksız yollarız arkadaşlara aracı bulabilirsek
eyw mustafa ben fazla var satıyorsun filan sandım pek bakmadım adamlarına
hmm arkadaşlarda amatördeymiş doğru oyuncuyu da alamazlar ben bakmamıştım hiç ben yardımcı olurum artı onlara 
-
eyw mustafa ben fazla var satıyorsun filan sandım pek bakmadım adamlarına
hmm arkadaşlarda amatördeymiş doğru oyuncuyu da alamazlar ben bakmamıştım hiç ben yardımcı olurum artı onlara 
Yok reis fazladan olunca kadroda kullanmadıklarımi zaten yolluyorum karşılıksız 4 gün önce falan 2 oyuncu sattım satmadan denk gelseydi verirdim ama olursa bundan sonra yazan arkadaşlara veririm kullanmadıklarımı aklimda
-
Beklemedeyiz hocam akin da benim arkadasim zaten ikimiznde haberi olur
-
elde kalmış kadroya giremeyen temiz az kullanilmis muayyer futbolcusu olan varsa yardımlarınızı bekliyorum bütçe 6 milyon...
saygı ve sevgiyle kolay gelsin Allah'a emanet olun
-
Güncell
-
Aga amator ligdeyim lig siniri yoksa bana verir misin hayrina 1 2 oyuncu
-
Kadrom şuan yetersiz o yüzden fazla oyuncuda yok kadromu toparlayayım halledicem
-
Satılıktır uygun teklife satılık aşırıya kaçmadan pazarlık edilir
-
Güncel
-
-
2.amatir ligdeyim bugun son lig macim var, kesin olatak ligden çıkacam o zaman lig siniri kalkiyormu kalkarsa 1 2 oyuncu almak istiyorum
-
Aramızda en fazla 2 lig olması lazım
-
Tamam aga
-
Guncell
-
DD ler ne kadar? 2.amatör
-
DD ler ne kadar? 2.amatör
Eğer fazla gelişmezlerse uygun fiyata vericem ama sana ve diğer arkadaşa birer oyuncu hediyem olur
-
sağol bekliyorum
-
1 OD lazim banada aga 1.amatördeyim haber bekliyorum eğer uyguna verirsen ben burdayim
-