Tam anlamadim hocam genclerle sozlesme imzaladiniz ve gencler kayboldumu yoksa oyunculari aldiniz yerine gencmi g3lmedi
mevcut genclerimle sozlesme imzaladim ama 2 haftadir yeni genc oyuncular gelmiyor
Hocam eskidende oluyordu o bekleyin bazilarina aylardir gelmiyor zaman herseyin caresi oyunda tek bug yasamayan benim 1 kere yasadim oda faydaliydi 36 oyuncum olmustu
Benim de öyle. Ayda 1 genç gelirse nasıl seçici davranıcaz? Neden düzenli gelmiyor? Çoğu kişiye oyunun eğlenceli gelen kısmı genç oyuncu yetiştirmekken bu gelişigüzel tavırdan dönülmeli artık.
LA CASA
Genç oyuncu
Bugün ikinci en iyi oyunculardan geldi dd 60 16 yaş sol ayak artık premium verip bunu en az bir 400 yakın çıkartmak lazım saygılar futbolcup
Gerçeği sistem böyle bazen koyuyorsun genç oyuncu geç geliyor en azından yetişip satmak daha mantikli
Genç oyuncu
Yine sistem durdu ya genç gelmiyor bari yüksek gelse
şansına. ne zaman geleceği belli olmaz sabredeceksin. ben diğer ülkelerdede oynuyorum. bazı ülkelerde bu durum bendede oluyor gelmiyor 20 gün bekliyorum nerdeyse sonra bir gelmeye başlıyor arka arkaya
Genç oyuncu
Bir iki tane boşluk verip iyi genç gelmesini bekleyeceksin öbür oyuncular yetişsin