FUTBOLCUP KAPANİYORMU

• Sa arkadaşlar ve modlar ,
    Oyun kapaniyormus futbolcup , bu dogrumu , doğru olmasın ve oyunu geliştirip mobil versiyonu yapılsın yeni özellikler eklensin ve heyecanı artirilsin daha ilgi çekici hale getirilsin , ama oyun kapanmasın ,
    ACİL CEVAP YAZİN LUTFEN !!! OYUN KAPANİYORMU ? !!!!!!!!!!!!!!

• oyunun kapanması gibi bir durum söz konusu değil aksine tekrar diriltilip yepyeni bir kadroyla mükemmel bir hale getirilmesi için çalışmalar devam ediyor

• Yeni özellikler eklensin ,
    1- transfere koyduğumuz oyuncuyu en alt ligden en üst lige kadar herkes görsun oyuncuyu fazla gören yok teklif yok ,
    2- transfere koyduğumuz oyuncunun sonradan transfer ücretini değiştirmek için oyuncuyu geri çekip tekrar koymak gerekiyor buda ikinci kez transfer koyma ücreti alıyor
    3- ligden bir üst lige çıkmak için 1. Ve 2. Çift direk ciksin 3.4.5.6. play-off oynasın
    4- alt yapılardan daha iyi oyuncular gelsin 16 yas 100 Luk gibi
    5- maçlar oynanırken seyretmek için simülasyon getirilsin
    6- Türkiye kupası , süper kupa belki vardır bilmiyom ama yok ise getirilsin tüm ligler bu kupalara katılmalı
    7- görseller daha gerçekçi hale getirilmeli
    Şuan aklıma bunlar geldi nacizane dusuncelerimdir bunların yapılması çok iyi olur , şimdiden teşekkürler ;)

• Özellikle 1,2 4,6 için çalışmalar yapılacaktır

index.php?w=3401&area=main&module=signatures&action=generate&id=735683&style=1
    Good Things Take Time :!:

• Biraz tuhaf gelecek ancak ben genç sayısının tekrar 5e düşmesi gerektiğini düşünüyorum diğer serverlerde nasıl bilmiyorum ama burada transfer piyasasını kötü etkiledi zaten yeterli sayida aktif oyuncu da yok pazara konulan oyuncular öylece bekliyor. Bu oyunda en çok zaman transfere harcanıyordu ve en büyük eğlence oydu ve şu an maalesef öyle bir ortam yok.

• Biraz tuhaf gelecek ancak ben genç sayısının tekrar 5e düşmesi gerektiğini düşünüyorum diğer serverlerde nasıl bilmiyorum ama burada transfer piyasasını kötü etkiledi zaten yeterli sayida aktif oyuncu da yok pazara konulan oyuncular öylece bekliyor. Bu oyunda en çok zaman transfere harcanıyordu ve en büyük eğlence oydu ve şu an maalesef öyle bir ortam yok.

Bence piyasayı o değil kredi etkiledi.Dünya kupası için verilen kredileri çoğu kişi kopyalama için kullandı.