Sa arkadaşlar ve modlar ,
Oyun kapaniyormus futbolcup , bu dogrumu , doğru olmasın ve oyunu geliştirip mobil versiyonu yapılsın yeni özellikler eklensin ve heyecanı artirilsin daha ilgi çekici hale getirilsin , ama oyun kapanmasın ,
ACİL CEVAP YAZİN LUTFEN !!! OYUN KAPANİYORMU ? !!!!!!!!!!!!!!
FUTBOLCUP KAPANİYORMU
-
-
yöneticiler bir bir ayriliyor ama yenileri gelecek dediler kapanıyor diye bir şeyi ilk defa senden duydum
-
Ya bende bir başka arkadaşımdan duydum , ama asli varmı ki ?!!!! Nasıl arastirabiliriz
-
Kalan tek yönetici arkadaşın konuyu okuyup cevaplamasıyla öğrenebiliriz ama ne zamandır görmüyoruz onu da
-
kapansa ne olacak kapanmazsa zaten ben emanet gibi oynuyorum oyunu

-
Hatalardan oyun oynanmıyor düzeltilmeyecekse güzel anılarda kalması daha güzel olur
-
Harbi kapanıyor mu ?
-
Kapansa üzülmem artık oyunumuzu bu hale getirenlere yazıklar olsun diyorum.
-
Oyun kapanmıyor.
-
Oyun kapanmıyor.
Hiç kapanmasın
-
oyunun kapanması gibi bir durum söz konusu değil aksine tekrar diriltilip yepyeni bir kadroyla mükemmel bir hale getirilmesi için çalışmalar devam ediyor
-
2. Moderetör de gelmiş hayırlı olsun başka gelen var mı

-
Hatalar düzelse de eski haline dönsek
-
Yeni özellikler eklensin ,
1- transfere koyduğumuz oyuncuyu en alt ligden en üst lige kadar herkes görsun oyuncuyu fazla gören yok teklif yok ,
2- transfere koyduğumuz oyuncunun sonradan transfer ücretini değiştirmek için oyuncuyu geri çekip tekrar koymak gerekiyor buda ikinci kez transfer koyma ücreti alıyor
3- ligden bir üst lige çıkmak için 1. Ve 2. Çift direk ciksin 3.4.5.6. play-off oynasın
4- alt yapılardan daha iyi oyuncular gelsin 16 yas 100 Luk gibi
5- maçlar oynanırken seyretmek için simülasyon getirilsin
6- Türkiye kupası , süper kupa belki vardır bilmiyom ama yok ise getirilsin tüm ligler bu kupalara katılmalı
7- görseller daha gerçekçi hale getirilmeli
Şuan aklıma bunlar geldi nacizane dusuncelerimdir bunların yapılması çok iyi olur , şimdiden teşekkürler
-
Alles anzeigen
Yeni özellikler eklensin ,
1- transfere koyduğumuz oyuncuyu en alt ligden en üst lige kadar herkes görsun oyuncuyu fazla gören yok teklif yok ,
2- transfere koyduğumuz oyuncunun sonradan transfer ücretini değiştirmek için oyuncuyu geri çekip tekrar koymak gerekiyor buda ikinci kez transfer koyma ücreti alıyor
3- ligden bir üst lige çıkmak için 1. Ve 2. Çift direk ciksin 3.4.5.6. play-off oynasın
4- alt yapılardan daha iyi oyuncular gelsin 16 yas 100 Luk gibi
5- maçlar oynanırken seyretmek için simülasyon getirilsin
6- Türkiye kupası , süper kupa belki vardır bilmiyom ama yok ise getirilsin tüm ligler bu kupalara katılmalı
7- görseller daha gerçekçi hale getirilmeli
Şuan aklıma bunlar geldi nacizane dusuncelerimdir bunların yapılması çok iyi olur , şimdiden teşekkürler
Özellikle 1,2 4,6 için çalışmalar yapılacaktır
-
İnşallah kolay gelsin yapılsın ,
Bu oyunu 2007 den beri oynuyorum ,
Ve devam etmek istiyoruz , güzel oluyor , -
Biraz tuhaf gelecek ancak ben genç sayısının tekrar 5e düşmesi gerektiğini düşünüyorum diğer serverlerde nasıl bilmiyorum ama burada transfer piyasasını kötü etkiledi zaten yeterli sayida aktif oyuncu da yok pazara konulan oyuncular öylece bekliyor. Bu oyunda en çok zaman transfere harcanıyordu ve en büyük eğlence oydu ve şu an maalesef öyle bir ortam yok.
-
Biraz tuhaf gelecek ancak ben genç sayısının tekrar 5e düşmesi gerektiğini düşünüyorum diğer serverlerde nasıl bilmiyorum ama burada transfer piyasasını kötü etkiledi zaten yeterli sayida aktif oyuncu da yok pazara konulan oyuncular öylece bekliyor. Bu oyunda en çok zaman transfere harcanıyordu ve en büyük eğlence oydu ve şu an maalesef öyle bir ortam yok.
Bence piyasayı o değil kredi etkiledi.Dünya kupası için verilen kredileri çoğu kişi kopyalama için kullandı.
-
Bu kadar fazla kredi verilmesinin karşısındaydım. Ama olan oldu arkadaşlar düzeltmenin çaresini arayacağız.
-
Bunun tek sebebi olamaz zaten
-