1. Dashboard
  2. Forum
  3. Helpdesk
  • Anmelden
  • Registrieren
  • Suche
Dieses Thema
  • Alles
  • Dieses Thema
  • Dieses Forum
  • Seiten
  • Forum
  • Erweiterte Suche
  1. playzo Community
  2. Forum
  3. Online Games
  4. Futbolcup TR
  5. Takim
  6. Sohbet

Yardım

• PrOoFfStRiKeR
  • 13. August 2018 um 09:47
  • PrOoFfStRiKeR
    Fortgeschrittener
    Reaktionen
    8
    • 13. August 2018 um 09:47

Arkadaşlar cumartesi günü (11.08.2018)tarihinde genç kalecim gençlikten çıkacaktı bende her zaman ki gibi gece baktine kadar bekliyordum bütün antremanlari alsın diye kalecinin son gücü 360 KL 22 yaşındaydı gece uyku bastırınca uyumuşum şuan takımın kalecisi 150 gücünde ve takımı baya kötü etkiledi ve paramda yok bütçem az kaleci almaya çalışsam 150 gücünün altındakileri tek alabiliyorum sizden ricam elinizde kullanmadığınız bir kaleci varsa takımı idare edebilecek bana verenilirseniz çok makbule geçer.SAYGILARIMLA

#YENİDEN BİR EFSANE#

• Dilovası
    Moderator
    Reaktionen
    10
    • 13. August 2018 um 20:10
    Zitat von PrOoFfStRiKeR

Arkadaşlar cumartesi günü (11.08.2018)tarihinde genç kalecim gençlikten çıkacaktı bende her zaman ki gibi gece baktine kadar bekliyordum bütün antremanlari alsın diye kalecinin son gücü 360 KL 22 yaşındaydı gece uyku bastırınca uyumuşum şuan takımın kalecisi 150 gücünde ve takımı baya kötü etkiledi ve paramda yok bütçem az kaleci almaya çalışsam 150 gücünün altındakileri tek alabiliyorum sizden ricam elinizde kullanmadığınız bir kaleci varsa takımı idare edebilecek bana verenilirseniz çok makbule geçer.SAYGILARIMLA

Transfer pazarından benim listeme bakarak 150 nin üstündeki ilk kaleci için bana özelden mesaj atar mısın?

Good Things Take Time :!:

• MustiSRSY
    Fortgeschrittener
    Reaktionen
    1
    • 14. August 2018 um 00:23

Ustam bende olsa hiç düşünmeden al derdim ama bende dağıtım gençler kaldı sadece

http://futbolcup.net/index.php?w=3401&area=main&module=signatures&action=generate&id=724176&style=3

• Eserbekler
    Profi
    Reaktionen
    7
    • 14. August 2018 um 20:00

Takım adı beklerlerr bak istersen

• Eserbekler
    Profi
    Reaktionen
    7
    • 14. August 2018 um 21:40

As kalecime teklif yapmışsın :D neyse ben 150likle oynarım sıkıntı yok :D

• PrOoFfStRiKeR
    Fortgeschrittener
    Reaktionen
    8
    • 14. August 2018 um 22:04

Hocam rakip rakiptir :) isin sakasi bi yana bu iyiliginiz karsiliksiz kalmaz kanat oyuncusuna ihtiyaciniz varsa verenilirim yenu gencler cikti

#YENİDEN BİR EFSANE#

• Eserbekler
    Profi
    Reaktionen
    7
    • 14. August 2018 um 22:26

Hayırlı olsun :) Puan durumundaki yerimden bellidir cıkmak gibi bir hedefim yok eyvallah :)

• PrOoFfStRiKeR
    Fortgeschrittener
    Reaktionen
    8
    • 14. August 2018 um 22:38

Mac bugdaydi bende izliyemedim saat 8de maci oynstmis 6 yerine ligde ilk haftalar iyi gidiyordum sonra hazirlik 2 oyuncum sakatlandi yedegide olmayinca ligden koptum sonrasinda acik ara farkla yendigim adamlara uenilmeye basladim o zaman 1 sene daha bekliyelim ne olmus dedim :) sampiyonlar kupasini aldim bu sene o yeter basarimiz oldu sonumuz fener gibi olmasin :)

#YENİDEN BİR EFSANE#

• Eserbekler
    Profi
    Reaktionen
    7
    • 15. August 2018 um 01:41

Tebrikler ama hala uzak değilsin lig çıkmak için şansın devam ediyor :)

Tags

• Oyuncu
  • Yardım
  1. Datenschutzerklärung
  2. Kontakt
  3. Impressum
Community-Software: WoltLab Suite™