Kredi ücreti hatası

• Herkese iyi oyunlar. Arkadaşlar kredi almak istiyorum örneğin 1500 kredi 199,99 TL diyor fakat almaya kalkışınca 26,25 euro diyor yani oda baya bir fark ediyor. Yani euro 6,88 tl hesaplayınca 180,60 tutuyor ama ücret 119,99 tl yazıyor başlıkta. Beni aydınlatırmısınız teşekkürler.

• Herkese iyi oyunlar. Arkadaşlar kredi almak istiyorum örneğin 1500 kredi 199,99 TL diyor fakat almaya kalkışınca 26,25 euro diyor yani oda baya bir fark ediyor. Yani euro 6,88 tl hesaplayınca 180,60 tutuyor ama ücret 119,99 tl yazıyor başlıkta. Beni aydınlatırmısınız teşekkürler.

Sorununuz ile ilgili bilgilendirmeyi yapacağız yönetimden cevap alınca

index.php?w=3401&area=main&module=signatures&action=generate&id=735683&style=1
    Good Things Take Time :!:

• Arkadaşlar merkez Almanyada olduğu için bizlerden daha yüksek alınıyor gibi görülsede aslında Türkiye de indirimli fiyat uygulanıyor. Ama sizler için konuştum ve ücreti daha da indirdim. 26. Euro olan 1500 lük krediler artık 16 euro ya düşürülmüştür. 119Tl olarak güncellenmiştir. Lütfen sizlerde kredileri daha fazla kullanarak bu çabamızı destekleyin.

• Oyunun geleceği için kredi alımı haricinde kesinlikle mobil uygulamaya geçilip reklam verilmesi şart. O zaman kredi zaten satılır. Aksi takdirde emeklerimiz zamanımız boşa çıkacak ileride.

• Oyunun geleceği için kredi alımı haricinde kesinlikle mobil uygulamaya geçilip reklam verilmesi şart. O zaman kredi zaten satılır. Aksi takdirde emeklerimiz zamanımız boşa çıkacak ileride.

Ekim Kasım gibi mobil uygulamamız hakkında tekrardan girişimlerimiz olacak. Şu anda Almanca dışındaki dillerde problem yaşıyoruz.