Lig atanamama
-
-
-
Süper Lig de #KUTAHYASPORR# takım adı.Aynı Ligdeydik.Biz başka Lige atandık.Ama o ve birkaç takım daha henüz Lige atanmadı.FC CANALİSPOR mesela bu takımda atanmadı.Bu oyunun en büyük hatası bu.Toplamda ne kadar takımın bugda kaldığını merak ediyoruz açıkçası.Dedik ve hala da söylüyoruz.Bunun takım sayıları ile alakası yok.Oyunda hata var.Birileri anlasın artık lütfen.
-
-
-
-
-
-
-
Tersinli wrote:
Cevap lütfen ne yapmak gerekiyor 4 gün oldu
Uzun süre sonra ilk defa açılan hesaplar lige atanırken biraz fazla beklemektedir. Neden sorusuna gelirsek , herkes sizin kadar şanslı olmayabilir kadro toparlama konusunda. Oyuncuların kendini toparlaması açısından diğer takımlara göre bir nebze lige geç atanmaktadır. Ayrıca lig atanması konusunda bizim elimizde olan birşey yok , sistem ile alakalı sistem sizi liglere atıyor. özelden yazmışsınız ilgi alaka lütfen diye ama elimizden birşey gelmez bu konuda. yeterli takım sağlanınca lig kuruluyor zaten. -
-
Özelden yazmanıza bir şey demiyorum tabi ki yazacaksınız , fakat ilgi alaka sözünüz hoş olmamış sadece. Ben bu konuyu görmemiştim özelden yazdığınız için gördüm. Biz elimizden geleni yapıyoruz bundan şüpheniz olmasın. Ama gerek yönetici sayımızın azlığından gerek yetkilerimizin kısıtlılığından dolayı bazı şeyler aksayabiliyor.
İyi Oyunlar -
Kimi suçluyalım ilgi ve alakadan ona gidelim sizde belliki alınma var elin yetmiyorsa eli yetene diyim o zaman ilgi alaka yok diye hiç bir şey yapma diyorsun otur bekle :)) zaten h.maçlar zor toplanıyor turnuva katılan yok ligde olmazsa neye giriyomkiMenajer: ^mersinli^
takım adı: RakipNerde
futbolcup.net -
Tersinli wrote:
Kimi suçluyalım ilgi ve alakadan ona gidelim sizde belliki alınma var elin yetmiyorsa eli yetene diyim o zaman ilgi alaka yok diye hiç bir şey yapma diyorsun otur bekle :)) zaten h.maçlar zor toplanıyor turnuva katılan yok ligde olmazsa neye giriyomki
Kontrollerinizi yapmam için öncelikle menajer adınıza ihtiyacım var. Bu gibi sorunlarınızıticket açarak çözerseniz sizinle daha iyi ilgilenebiliriz. Konuların tamamını her gün kontrol etme şansımız yok. Menajer problemleri ticket ile iletilir ve birebir çözüm ortamı sağlanmış olur. -
-
-
Bende atanamadım 3 gün oldu bugün ticket attim
-
-
-
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0