Co prawda nie jest ELO 1, ale wyżej raczej już nie dam rady, chyba za kiedyś tam ;)
Dzisiaj ostatni dzień mojej najlepszej 11- tki na tutejszym serwerze.
A oto i ona
Może nie robi tzw. "szału" ale kto gra na NL to wie, że tam łatwo nie jest o stworzenie SUPER jedenastki.
Mistrzostwo po 7. latach gry
Tabela
Mistrzowska Patera
Gratulacje, ja gram poza PL jeszcze w DE ale ciężko tam o mistrzostwo.
Pozdrawiam
LM Q 865/36
Miałem po długim czasie kilka chwil na posiedzenie przy FC Takie oto cudo biega po boiskach Holandii, Pytanie brzmi czy widział ktoś mocniejszego grajka?, i jak do tego doszło że się uchwał taki grajek... Myślałem że długo w to gram
Miałem po długim czasie kilka chwil na posiedzenie przy FC Takie oto cudo biega po boiskach Holandii, Pytanie brzmi czy widział ktoś mocniejszego grajka?, i jak do tego doszło że się uchwał taki grajek... Myślałem że długo w to gram
Chyba do niego napisze bo rzeczywiście w tym wieku z taka silą to...
Za krótko gram na FC
Mistrzostwo numer 2 oraz spełnienie się słów "chyba za kiedyś tam"
ale na tym zrzucie nie widac siły grajka bynajmniej u mnie
ale na tym zrzucie nie widac siły grajka bynajmniej u mnie
jak nie widać, jak widać (tyle, że drobnym drukiem i na drugim planie)
Czas na długi urlop od serwera holenderskiego, ale wypoczynek jest zasłużony
Mistrzostwo 3 z rzędu oraz udany pobyt w ELO