PLAYZO Board
Recent Activities
-
Kielpik -
Liked karmat7’s post in the thread "Cena zaniżona" wg Supportu.
Like (Post)Jeszcze bym do Twojego artykułu jedną rzecz dodał. Mianowicie cena za zawodników trenowanych pod klona.Przypuśćmy że ktoś dostaje LP 65 19 i trenowany z CR normalnie wyjdzie jako LP 415 19.Dogadujesz się że sprzedającym żeby go trenował pod… -
karmat7 -
Replied to the thread "Cena zaniżona" wg Supportu.
PostJeszcze bym do Twojego artykułu jedną rzecz dodał. Mianowicie cena za zawodników trenowanych pod klona.Przypuśćmy że ktoś dostaje LP 65 19 i trenowany z CR normalnie wyjdzie jako LP 415 19.Dogadujesz się że sprzedającym żeby go trenował pod… -
Kielpik -
Liked legionistabrd’s post in the thread "Cena zaniżona" wg Supportu.
Like (Post)Ja też już wcześniej nad tym myślałem, dobrze opisane ! Skoro wiadomo po ile chodzą na RT w grze zawodnicy pokroju np. N Q300 19 lat to dlaczego jak mam cene min 350 tys i jak chce to mogę go sprzedać za tą cenę ale tak naprawdę nie mogę -
legionistabrd -
Replied to the thread "Cena zaniżona" wg Supportu.
PostJa też już wcześniej nad tym myślałem, dobrze opisane ! Skoro wiadomo po ile chodzą na RT w grze zawodnicy pokroju np. N Q300 19 lat to dlaczego jak mam cene min 350 tys i jak chce to mogę go sprzedać za tą cenę ale tak naprawdę nie mogę -
woooojtaaaas -
Replied to the thread BINGO - Kto trafi?.
PostZwycięzcy BINGO 11/12/2024: 1. Mathieu007 3mln 2. Dżidżi 2mln 3. Islanders 1mln GRATULUJEMY!!! Konkurs poBINGOwy - nikt nie trafił - w kolejnym gramy o 15mln EUR Start BINGO o 20:00 za tydzień w środę tj. 18/12/2024. -
grzegorz.świerc -
Liked Kielpik’s post in the thread "Cena zaniżona" wg Supportu.
Like (Post)Dwójka graczy otrzymała ban za "zanizenie ceny zakupu/sprzedaży" (tak brzmi komunikat po zalogowaniu się do konta). Zakładam że Support miał na myśli naruszenie punktu regulaminu odnośnie "szczególnie atrakcyjnych warunków transakcji" I… -
StephenForest -
Like (Post)Dwójka graczy otrzymała ban za "zanizenie ceny zakupu/sprzedaży" (tak brzmi komunikat po zalogowaniu się do konta). Zakładam że Support miał na myśli naruszenie punktu regulaminu odnośnie "szczególnie atrakcyjnych warunków transakcji" I… -
torresik96 -
Kielpik -
Posted a new thread: "Cena zaniżona" wg Supportu
ThreadDwójka graczy otrzymała ban za "zanizenie ceny zakupu/sprzedaży" (tak brzmi komunikat po zalogowaniu się do konta). Zakładam że Support miał na myśli naruszenie punktu regulaminu odnośnie "szczególnie atrakcyjnych warunków transakcji" I…