Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 177.
-
Zitat von aaasss: „7 yıl oldu süper ligde ilk beşe giremedim. Kredi kullanmayınca olmuyor“ Biraz şans meselesi, hangi lige düştüğünün büyük önemi var.Bizim ligde ilk 5-6 ya girmeye çalışan takımlar başka lige atandığı zaman şampiyon oluyor.Keşke belli bir standardı olsa çünkü bizim ligimizde şampiyonluğu hakeden büyük emekler vermiş çok fazla takım var ancak sadece 1 takım ipi göğüsleyebiliyor. Biraz sinir bozucu bir durum maalesef.
-
Kredi Hatası
BeitragZitat von Marques: „Zitat von ST Lakers'80: „Bu konuyu açarken aynanda tickette yolladım ama şöyle bir durum var.Bu konunun Almanlara gitmesi cevap gelmesi falan long term process.Benim bu sırada bir kaybım olacak.Bir daha kredi alsam bu kaybı önlemek için yine aynı problemle karşılaşma durumumda var. Nereden baksan sıkıntılı bir durum. 1-1.5 sene boyunca emek verdiğimiz kadro oyun hatasından dolayı zarar görüyor ve ne yazık ki muhtemelen ilgilenmeyecekler bile Almanlar. Hakikaten heves kaçırıyo…
-
Kredi Hatası
BeitragBu konuyu açarken aynanda tickette yolladım ama şöyle bir durum var.Bu konunun Almanlara gitmesi cevap gelmesi falan long term process.Benim bu sırada bir kaybım olacak.Bir daha kredi alsam bu kaybı önlemek için yine aynı problemle karşılaşma durumumda var. Nereden baksan sıkıntılı bir durum. 1-1.5 sene boyunca emek verdiğimiz kadro oyun hatasından dolayı zarar görüyor ve ne yazık ki muhtemelen ilgilenmeyecekler bile Almanlar. Hakikaten heves kaçırıyorlar.
-
Kredi Hatası
BeitragAz önce 500 kredi aldım. Şifreyi yazdıktan sonra hata verdi ve kredi takımıma gelmedi. Fakat paranın çekildiğine dair mesaj geldi.Ben de girdim baktım hakikaten param çekilmiş. Elimde ss ler mevcut. Acilen kredi almam gerekiyor kredili antremanı kaçırmamam lazım, tüm emeklerin boşa gitmemesi için. Bir daha alsam yine aynı problemle karşılaşma durumum var. Yardımcı olabilecek misiniz acaba?
-
Sıralama Listesi
BeitragOyundaki sıralama listesi dün güncellenmedi. En son güncellenme tarihi 1 eylül. Yönetici arkadaşlar bunu fark etti mi acaba? Edit: Bugün, 2 günün birden güncellemesi geldi.Yani bir problem kalmadı ortada.
-
Genç Oyuncu Teşvik Primi
ST Lakers'80 - - Haberler
BeitragÇok makul ve güzel bir uygulama hayırlı olsun.Acaba galibiyet primi ile ilgili bir çalışma yapılıyor mu? Bu konu üzerinde duruyoruz denmişti en son ama sonra bir açıklama gelmedi takip edebildiğim kadarıyla.Olumlu veya olumsuz bir bilgilendirme yapabilirseniz memnun olurum. İyi günler ve oyunlar dilerim, görüşmek üzere.
-
PİYASA ARAŞTIRMA
ST Lakers'80 - - Sohbet
BeitragOyuncuların ederini söylemek çok güç, çok değişken bir piyasa ama o 27 yaşındaki OL, 27 yaş jenerasyonun açık ara en değerli 2. oyuncusu benim gördüklerim arasında. Satın alması zor gibi duruyor, şartları zorlamak gerekecek
-
Ödül istiyorsunuz, geliyor bu sefer itiraz ediyorsunuz, o şekilde olmasın böyle olsun diyorsunuz. Kaldırıyorlar yine itiraz ediyorsunuz. Herkesi memnun etmek mümkün değil, yöneticiler ne yaparsa yapsın ama buraya yazılan yorumları çokta önemsemesin bence artık. Gereksiz çok fazla yorum geliyor ne yazık ki. Benim için değişen hiçbir şey yok ama güzel özetlenmiş durum, elimdeki kadrolar emekli olduktan sonra yeni kadro kuracak param yok.Dürüst olalım, yeniden para kazanıp yeni kadro kuracak hevesi…
-
Bence en doğru sistem bu, belki ilk 5 olsa da olabilirdi. Tüm kulüplere para verilmez. İlk açıklandığı gibi galibiyet primi 5 mioda değil 3 mio, böylelikle büyük bir farkta oluşmayacak kulüpler arasında. Tek yapılması gereken bir jenerasyon yaratıp sıranın size gelmesini beklemek. Benim kadrom emekli olduğunda şuan yeni kadrosunu tamamlamış kişi gelip şampiyonluğu benim elimden alacak, primide alacak. Çünkü benim primlerle beraber 33-34 yaşında oyuncu transfer etme şansım yok.Yani makasın açılma…
-
@KUTLU Memnuniyetle fakat takım sahibinin bir ricası var, takım adı ve menajer adının değiştirilmesini istiyor.Burada yönetici arkadaşların insiyatif almaları gerekiyor, oyuna oyuncu kazandırmak adına yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. Bir de, içeride büyük para var, acaba bir kısmıyla bir turnuva veya etkinlik kursak daha mı makul olur diye düşünüyorum.
-
Yönetim Ekibi Açıklaması
ST Lakers'80 - - Haberler
Beitrag@OsmanDALKILIC Milanger zaten oyuna hiçbir zaman yeteri kadar vakit ayırmamıştı ki.Sistem oturduktan sonra haftadan haftaya hatta aydan aya girer olmuştu.Zaten bırakmak istiyordu eline geçen ilk fırsatta bırakmıştı.Ortadan kaybolduğu yok sosyal medya hesaplarımızda duruyor hala:) Yıllar geçtiği için net anımsayamıyorum ama o olayların direk içinde olduğu için Emir hatırlar. Daha sonra Button geldi ama oda Kısmet abiden daha aktifti, dediğin gibi bir sistem yoktu aslında Talha ile ilişkisini hatı…
-
Anket 2
BeitragOyunda amaç ne? En güçlü olup kazanmak? Zayıf takımların daha çok kazanmasını isteyen arkadaşlar sabırlı olup daha fazla güçlenmeli bence, çünkü şuan dahi oyunda çok ilginç skorlar görüyorum.Net konuşuyorum küçük takımların daha fazla kazandığı bir güncelleme benim canımı sıkar.Kazanmak isteyen sabredecek en güçlü takımını kuracak ve zirvenin tadını çıkaracak Güçlü takımların biraz daha sık kazanması daha adil olur ama kesinlikle sürekli kazanmamalı.Oyunun ilk kurulduğu zamanki formatına geri dö…
-
Anket 1
BeitragZitat von Tersinli: „senin canın nasıl isterse öyle olsun“ Burada üyelere fikirleri sorulmuş farkındaysanız, oyunun geleceği kimsenin canı nasıl isteyerseye kalmamalı, ortaklaşa bir fikir birliğiyle en doğruyu bulmamız gerekiyor hep beraber oyunun daha güzelleşmesi için bana göre. 2019 yılında tüm liglerde maç başına atılan goller ortada.Her yıl yapılacak güncelleme bir öncekinin istatistiğine göre düzenlenebilir. 2018 yılında avrupada liglerde maç başına atılan gol sayısı, oyunun 2019’daki günc…
-
Satılık topcular
ST Lakers'80 - - Satılık
Beitrag1) Premium veriyorsanız, ona göre fiyatı arttırıyorsunuz demektir zaten.O oyuncuyu premiumsuz yetiştirseydiniz 50-60 arasına anca satabilirdiniz, ama 140’a satmışsınız. 2) Ekrem’e yazdığınız mesajı değiştirmişsiniz. Bunu görebiliyoruz, oraya yazdığınız fiyat bu kadar yüksek değildi ilk başta. 3) Ben sadece objektif yorumumu yaptım.Ne sizi tanırım ne diğer arkadaşı. Sizin yaptığınız da oyun kurallarını ihlal eden bir davranış değil zaten. Ama ne zaman etik olmadığını düşündüğüm bir durumla karşıl…
-
Satılık topcular
ST Lakers'80 - - Satılık
Beitrag405 dd 19 icin 140 mio ucuz bir fiyat değil bana göre öncelikle bu birincisi.Yukarıda ki ilk mesajınızda 140-150 eder yazmışsınız, daha sonra tepki gelince mesajınızı değiştirip 170-200 arası yapmışsınız.Ben bu oyunda o oyuncuya kimsenin o paraları vereceğini düsünmüyorum:) İkinci olarakta, oyuncunuzu satarken karşı tarafa oyuncuya antreman veremeyeceğinizi bildirdiyseniz bir problem yok, ama bildirmediyseniz bu yaptığınızın hiç etik bir hareket olmadığını söylemek zorundayım.Adettendir, oyuncu …
-
Forum Ayın Üyesi ! 07.02.2019
BeitragArkadaşa bol tebrikler, yeni kullanıcıları aktif görmek her zaman çok güzel.