Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 177.

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler 350+

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Haklısın üstadım.Bizde gelmelerini bekliyoruz zaten.Dediğin gibi bu oyuncular kendilerini pazarlıyor zaten.Bir şey yapmaya gerek yok. :)“ Aynen üstat Tekrar güncellenmiştir güçler arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler 350+

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen böyle çıktılar fakat pek talep yok gibi, demekki millette daha iyisi var ama göstermiyorlar :D“ İlk gençlerde daha iyisinin olduğunu sanmıyorum üstadım.Olsa olsa bu kadar çıkar zaten.Foruma pek bakmıyorlar açıkçası.Chat'ten ve oyun içerisinden özelden alabilecek takımlara ulaşırsan kısa sürede satılır bu oyuncular emin ol.“ Haklısın hocam ama yeni jenerasyon yaratacak birisinin foruma girmesi gerekmez mi sencede?Nasıl bulacak öbür türlü bu oyunc…

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler 350+

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Aynen böyle çıktılar fakat pek talep yok gibi, demekki millette daha iyisi var ama göstermiyorlar

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler 350+

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Eyvallah üstad çok teşekkür ederim, hayırlısı olsun dediğin gibi

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler 350+

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Güçleri güncelledim, 350’lik DI’nın gençlikten cıkmasına 9 gün daha var, daha iyisi cıkana kadar en iyisi bu:)

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler 350+

aykutselcuk - - Satılık

Beitrag

Normalde satmayacaktım fakat istediğim ilk 11’i tamamlamak için bütçemin yeterli olmaması sebebiyle yetiştirdiğim gençleri satışa çıkarmaya karar verdim arkadaşlar. Oyuncular gençlikten çıkınca satılacaktır.Transfer pazarına koymayacağım oyuncuları arkadaşlar, toplu oyuncu almak isteyen olursada konuşabiliriz:) Oyundan iletişime geçmek için; Takım Adı: Under Stars Above Y’ALL > > OL 190 17......28.08.2018 > > FO 230 18......11.08.2018 > > OL 260 18.......08.08.2018 > > FO 275 18.......20.07.2018…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Button57: „Ulasdi okudum, dönüs yapacam sana. menejer ismi degisdirmek yasak. Özel sebebler olmadigi sürece degisdirmiyoruz. Seni konu baska okudum anlayisla karsiliyorum. Menejer adi degisdirmek hata var, Bu konu hakkinda suan ileri geri konusmalar var. O yüzden lütfen bi kac gün daha sabir et“ İlgi ve alakanızdan ötürü çok teşekkür ederim, istediğim cevabı aldım. Hayırlısı olması dileğiyle, olumlu/olumsuz bir geri dönüşünüzü bekleyeceğim.Tekrardan uğraşınız için teşekkür ederim, iyi …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „bana burdan menejer adini ve sebebini özelden mesaj at bakalim sonra beklemede kal haber vericez edit: veya oyundan ticket atabilirsin bizim isin daha kolay olluyor isler karismazin diye “ Selamlar Umut, seninde söylediğin üzere, 10 gün önce bir ticket atmıştım fakat olumlu veya olumsuz herhangi bir geri bildirim alamadım. Benim kimseyi sık boğaz etme gibi bir huyum yoktur, sabırlıyımdır ve yönetici arkadaşlarıda halinden anlarım elbette, sadece attığım ticket'ın yönetici ar…

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp ve Takım Logosu

aykutselcuk - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Kulüp logosu hafta içi 48 saat içerisinde onaylanıyor.Onudaha geç yüklediyseniz biraz bekleyin.Oda düzelebilir.Düzelmezse Admin arkadaşlar ilgilenir merak etmeyin.“ Hocam ben sadece pazartesi onaylanıyor diye biliyorum O kulüp logosuda aslında tarayıcı hatası, birde tarayıcı değiştirip bakar mısın rica etsem?

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Özellikle OR' ye benim icin iyi bak hocam OD'de keza gayet iyi duruyor bu arada, bakalım hayırlısıyla cıksınlarda bir genclikten

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „Zitat von aykutselcuk: „Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, ben ayrıca oyundaki menajer adını değiştiren yönetici arkadaştan da bir yorum bekliyorum yalnız. Menajer adını değiştirip bir kenara çekilmek olmaz, herkes için adalet Muhakkak ki kendisinin bir sebebi vardır adını değiştirmesinde, fakat geçerli sebebi olan tek kişi olmamalı. Menajer adını değiştirmek için yönetici olmaya gerek yok, hepimiz aynı oyunu oynuyoruz, hepimizin eşit şartlarda olması g…

• Benutzer-Avatarbild

Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, ben ayrıca oyundaki menajer adını değiştiren yönetici arkadaştan da bir yorum bekliyorum yalnız. Menajer adını değiştirip bir kenara çekilmek olmaz, herkes için adalet Muhakkak ki kendisinin bir sebebi vardır adını değiştirmesinde, fakat geçerli sebebi olan tek kişi olmamalı. Menajer adını değiştirmek için yönetici olmaya gerek yok, hepimiz aynı oyunu oynuyoruz, hepimizin eşit şartlarda olması gerekiyor bazı noktalarda.

• Benutzer-Avatarbild

Selamlar herkese. Konuyu acma sebebim malum, bir miktar kredi karşılığı menajer adımızı degistirme hakkına sahip olmak istiyoruz.Bu uzun zamandır oyun içerisinde bulunan bir ihtiyactır, eski zamanlarda yönetici arkadaslardan rica ettigimizde kıramıyorlardı degistiriyorlardı fakat ben kimseyle böyle bir muhabbete girmek istemiyorum, çünkü menajer adı değiştirmek bir yönetici görevi olmamalı.Ama kredi karşılığı menajer adını değiştirmenin asla mümkün olamayacağını söyleyecek olursanız, bende yönet…

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von İbrA11: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von İbrA11: „konu olarak açayım sizin konunuzu sabote etmiş olmayayım değerli yorumlarınızı bekliyorm diyecm ama hepsi çöp :D“ Küçük görme senin gençler de iyi bence :)“ yok be avantaj hemen çıkacklar ama gene bazı oyuncular 9 lwl asistanla çalışack lig yetişmiyor üzücü“ Ben 10 gün oldu lig atanmayı bekliyorum, atansam belki leveli 10 yapcam antrenörün ama sansızlık iste, yapacak bir sey yok. Bu arada gücleri güncelledim, 280'lik DI'nın hala 34 gün…

• Benutzer-Avatarbild

edit: hafızam beni yanıltmıs, yanlıs bilgilendirme olmasın

• Benutzer-Avatarbild

SO4 SATILIK OYUNCULAR :)

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

270'lık DI gayet güzel bence, hem gençliğini erken tamamlama gibi bir avanyajıda var Kaç level asistan ile yetistirdin bu arkadasları?

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen ama sağlık olsun, pek çok kişininki senin benim gibi aslında.Herkesin elinde 1-2 güzel genc var o kadar aslında Ama Şevket üstat yaşa bakmayıp güçlü olanı almakla çok mantıklı bir hamle yapmış.Bende öyle yapacaktım ama ne yazık ki çoğu 30 gücünde geldi :)“Aynen öyle çoğu kişinin 1-2 genci iyi gerisi normal 60 gücünde olmayanı kovuyorum yaşı önemli değil benim için :)“ eğer bu oyuncuların hepsi 60 gücünde geldiyse gercekten sanslıymıssın hocam, ben…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Aynen ama sağlık olsun, pek çok kişininki senin benim gibi aslında.Herkesin elinde 1-2 güzel genc var o kadar aslında Ama Şevket üstat yaşa bakmayıp güçlü olanı almakla çok mantıklı bir hamle yapmış.Bende öyle yapacaktım ama ne yazık ki çoğu 30 gücünde geldi

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Maaşallah senin kadro tamam :D“ Bakalım dostum, oyuncular iyi ama sanki benimkiler biraz geç çıkıyor piyasaya gibi geldi bana bakalım ne olacak

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von Eserbekler: „Hepsi çok iyi yıllarca götürür takımı :)“ Bunları satıcam eser :)“ 290 OR’ye simdiden talibim o zaman:) Çıkınca mutlaka haberleşelim