Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 177.

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk :D“ Bizim Muhterem Talha demek he bak simdi sen bunu diyince daha fazla hatırlar oldum Ah talha ah bu oyunun dili olsa da anlatsa onu bu oyuna gelmiş geçmiş bence en fırlama adamdı kend…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Sohbeti bölüyorum ama Aykutselcuk senin takım adı neydi nick tanıdık geliyor ama takım adı farklıydı sanki :)“ Oyun kapandığı esnada takım adı St34uA idi ondan önceki adı bende hatırlamıyorum, zorlamam lazım

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Aynen israfil bey, ben sizle askere tam gitmeden evvel birkaç muabbet etmiştim şimdi hatırladım, daha sonraki dönemlerinizdeyse bırakmıştım.Kısmet tekrar bugüneymiş:) Güzel oldu tekrardan birarada olmak.Keşke bizler kadar eski olan diğer arkadaşlarıda aramızda görebilseydik

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tanır mısın ama bu dediğini…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek :)“ Oyunu bilinin farkı Bilmem tanır mısın ama bu dediğini yıllar yılar önce Yeniköyspor yapmıştı ah Davut …

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „Bu konu başlığını konu sahibi lütfen düzeltsin. Kurallara aykırı bir başlık açılmış“ Kısa ve öz.Konu başlığı konu içeriğini özetler nitelikte olmalıdır.Aykırılıktan kastınız yabancı isimse eğer, o bir takım adıdır, buna bağlı olarak “özel isimdir” .Özel isimler çevrilmez. Fakat eğer benim gözümden kaçmış farklı bir kuralı ihlal etmişsem lütfen siz düzeltin sebebi ile birlikte, bende bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışayım o konuda.Simdiden tesekkürler ve iyi günler..…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Inşallah planladığın gibi olur ben bu nesili boş geçeceğim yeterince iyi değiller :)“ Kimsenin tam olarak istediği gibi değil zaten dostum emin olabilirsin Hayırlısı, o halde ben senin 360+ gençlerine talip olurum gençlikleri bitince

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Hedefler yüksek diyorsun hayırlısı olsun ilk zamanlar tamamlayacak oyuncular bulmak zor olur ama diğer gençler cikinca bu nesil pazara düşer gibi :)“ Aynen bencede dedigin gibi olacak, en önemlisi bu nesil ama:) o yüzden lazım bunlar bize, bu jenerasyonu oturtan 8 sezon sampiyon olur unutmamak gerek

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Sağlam gelir olacak baksana şimdiden talipler çıkmaya başladı :D“ Satmayacagım ki dostum, sadece FO'yu kopileyip satarım diye düsünüyorum:) Bu oyuncuların elinde sampiyonluk kalkacak 10-11 ay sonra

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von aykutselcuk: „Bakalım gençlikten nasıl cıkacaklar? 3-4 günde bir güncellemeye calısacagım güclerini arkadaslar. Var mı gözüne kestirdiginiz bir oyuncu? 230 DI 18.......10.07.2018 210 DI 18.......05.07.2018 190 OD 18......16.07.2018 170 FO 17.......20.07.2018 120 OL 17........08.08.2018 110 FO 17........11.08.2018 50 OL 16.........28.08.2018 “ Oyuncular çok iyi Özellikle şu FO yu gençlikten çıktımı hemen talibim :)“ O 170'lik olanı diyorsanız, şansa tam yaş atlanıldı…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von aykutselcuk: „Bakalım gençlikten nasıl cıkacaklar? 3-4 günde bir güncellemeye calısacagım güclerini arkadaslar.Var mı gözüne kestirdiginiz bir oyuncu? 220 DI 18.......10.07.2018210 DI 18.......05.07.2018180 OD 18......16.07.2018170 FO 17.......20.07.2018115 OL 17........08.08.2018100 FO 17........11.08.201850 OL 16.........28.08.2018“İçinde 50+ güçte gelen varmıydı“ Sadece 230'luk DI 55 gücünde geldi onun dısındakilerin hemen hemen hepsi 30 dostum:) Zitat von alpersa…

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

310 OH 19.......08.11.2018 290 OR 18........26.11.2018 210 OL 17........19.12.2018 175 OH 17........02.01.2019 120 OD 17.........11.01.2019

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Bende 260 dı 18 yaş var kredi kullansam mı Temmuz başı çıkıyor?“ Seninkide çok iyi gerçekten, ben böyle bir oyuncu bana gelseydi direk verirdim kredili antreman bana soracak olursan ver, gerçekten çok iyi oyuncu, sürekli preli ant verseymişsin transfer pazarının açık ara en gözde oyuncularından biri olurmuş

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Kredili antreman ver demek istemiştim:) Gayet iyi oyuncu

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Umarım olur premium yok asistan da 9 :)“ premium al değerlendir o od’yi

• Benutzer-Avatarbild

Bende kaleci bekledim bekledim gelmeyince OL’ye kaldım biraz daha gelişsinler ileride açarım kendi konumu dostum bende:)

• Benutzer-Avatarbild

Ben açacaktım siz önce davranmıssınız, bizde buraya yazalım o halde:) ara sırada güncelleriz güçleri 220 DI 18.......10.07.2018 210 DI 18.......05.07.2018 180 OD 18......16.07.2018 170 FO 17.......20.07.2018 115 OL 17........08.08.2018 100 FO 17........11.08.2018 50 OL 16.........28.08.2018

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

aykutselcuk - - Oyun Hatalari

Beitrag

Adminlerin yardımcı olacağına eminim derken, elbetteki adminler hataları hızlı bir şekilde iletip hataların olabildiğince çabuk düzeltilmesini sağlamaya çalışıyorlar fakat benim sana tavsiyem, eğer gerçekten o bonusa yarın ihtiyacın varsa Kızıltan'ın dediği gibi 23'ü için ayrı bir etkinlik yapman, çünkü bu hemen düzelecek bir hata değil.Ben sanmıyorumki adminlerin etkinlik gününü kaydırma gibi bir yetkileri olsun, bu oyuna doğrudan müdahele etmek olur, imkansız bence o. Bende bundan sonra daha d…

• Benutzer-Avatarbild

1 aydır bekliyorum

aykutselcuk - - Oyun Hatalari

Beitrag

2.Lig A'da 4 lig mevcut şuan ve 3'ü bitmek üzere.Liglerin 2 tanesi yarın direk bitiyor. Mevcut oyuncu sayın olduğu takdirde en geç 4-5 gün içinde atanmış olursun diye tahmin ediyorum dostum.