Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 177.

• Benutzer-Avatarbild

Bende katılırım:) Menajer adı: aykutselcuk Takım adı: Under Stars Above Y’ALL

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von hüsnüzengin: „alman serverında adamlar çok iyi neden bilmiyom ama çok fazla sağlam takımları var :D“ Oyun ilk orada açılmış.Yukarıda bahsi geçen takımın kuruluşu yanlış okumadıysam 2006.Bizde 2007 başlarında başlamış sanırım.Bu menajer ilk oyunculardan olmalı.Oyunu hiç bırakmadan oynadıysa hemen hemen 12 yıl eder.Premium kullandığınıda düşünürsek (mutlaka kullanıyordur) ben 2010 da başladım.4 sene buradan 2seneye yakında oyunun kapalı kalmasını eklersek,6 sene fazl…

• Benutzer-Avatarbild

YETENEK AVCISI

aykutselcuk - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Şöyle bir durum var.Oyuncu mutlaka 2.gün bulunuyor.Yani 3 gün göndersen kafi.1 ayda 10 oyuncu bulursun bu şekilde.3 günden fazla göndermen sadece vakit kaybı olur dostum. Asistan 8-9-10 lvl olduktan sonra bulma oranı %100 3 gün gönderdiğinde.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

aykutselcuk - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Ozdil44: „ Iyi guzel diyorsun oyun kaldigi yerden devam ediyor demissin ama ben oyuna basladigimda kasamda sadce 920€ civari para vardi ustune kadromda 100 yasindaki oyuncu bile yoktu hic param yok ve kadromda 1 tane bile oyuncum yoktu ama kuzenimin kadrosunda 1 yada 2 oyuncu haric kadrosu duruyor suan kasasinda 50.000.000€ gibi bi para var ustelik oyun kapanmadan once kadrolarimiz hemen hemen ayniydi ama suan benden kat kat iyi bir takimi var takimi bile zor topladim herhangi bi para …

• Benutzer-Avatarbild

aykutselcuk / Under Stars Above Y’ALL galbotorix / shruikanx Üstteki hesap bana ait, alttaki arkadaşıma ait.Birbirimizin evlerine gitme durumlarında bir problem çıkmaması adına kayıt altına alınmasını rica ediyorum. ***Ortak interneti kullandıgımız günden itibaren sizlerle konustugum üzere tüm hazırlık maclarını iptal ettim takımlar arasındaki, geçmişe yönelik bir problem cıkmaması adına haber veriyorum***

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Selamlar, oyunda adaletsiz kısımlar var, ama bu saydıklarınız değil.O 100 yaşında 750 gücündeki oyuncu kimseye bedavadan gelmedi, o oyuncu o takımın oyuncusuydu oyun kapanmadan.Ve o oyuncunun 4 sezonluk daha sözleşmesi vardı zaten, oyun şimdi tekrar açıldı ve kaldığı yerden devam ediyor. Şimdi adamın emeğini neden alsınlar ellerinden? O yaş kısmı biraz formalite. 2.kısım ise biraz ironik.Oyun kapanmadan önce bana gelen pek çok mesaj vardı.Bu mesajların çoğu “selam, oyun kapanıyor zaten hocam.Ric…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von legendAltnts: „Onlar turnuva lig ile turnuvaları karıştırdın sanırım. Senin dediğin ancak Play off lu bir lig olur işte o mümkün değil“ Hayır karıştırmadım, neden karıştırayım? Demek istediğim şu, turnuvalar elemeli olabiliyorsa, kupada aynı formata uyarlanabilir, yani kılıfına uydurulabilir. Bizler avrupa kupalarına katılırken nasıl turnuva kısmından başvuruyorsak, aynı şeyi kupa içinde yapabiliriz.Turnuvalar bölümüne açılacak bir kupa bölümü ve turu knock out olacak.Diğer turnuvalard…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von legendAltnts: „Sistem olarak mümkün değil. Sistem lig usulü oynanıyor“ Aslında mümkün, ama nedense o şekilde cevap geliyor Almanlardan. Zira madem sadece lig usülü oynanıyor, turnuvalar bölümündeki ‘knock out’ türündeki eleme usulü turnuvalar nasıl mevcut olabiliyor?

• Benutzer-Avatarbild

Antrenman Tablosu

aykutselcuk - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von legendAltnts: „Zitat von usta61: „Forum türkçe olsun yaparız. Hala alışamadım buraya.“ Türkçe olunca bu konu başlığıda eklenecek antremanlar diye. Burada oy birliği ile en iyi antremanı bulmaya çalışıp sonra onu sabitleyecegız“ Oyunun ilk dönemlerini hatırlıyorumda, foruma ilk antreman tablosunu paylaşan arkadaş pek çok diğer forum üyesi tarafından linç edilmişti. Bunun bir menajerlik oyunu olduğunu, herkesin kendi tarzı ve sırları olması gerektiğini falan belirtmislerdi, tabii en sonu…

• Benutzer-Avatarbild

SA

aykutselcuk - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Selamlar dostum, sana söyleyebileceğim tek şey, atanamamanın sebebinin bir hata olmadığı. Mevcut liginde yeteri kadar aktif oyuncu olmaması sebebi ile lige atanamıyorsun şuan. Ara liglerdeki arkadaşların yaşadığı bir problem bu. Eski kullanıcıların oyuna dahil olması, bir üst ligindeki takımların aşşağı düşmesi, ve bir alt ligindeki takımların senin ligine yükselmesi ile bu sorun çözülecektir. Ne yazık ki şimdilik beklemekten başka çaren yok. En yakın zamanda yeni ligine atanman dileğiyle... Zit…

• Benutzer-Avatarbild

Yetenek avcısının bulduğu oyuncu genç oyuncu olmuyor.Normal bir oyuncu gibi düşün onu.Yetenek avcısı oyuncu bulduğunda ana sayfaya “yetenek avcısı” başlıklı bir bildirim geliyor.Genç oyuncu geldiği zamanda “genç oyuncu” başlıklı bir bildirim geliyor.Yetenek avcısının bulduğu oyuncu yetenek avcısı bölümüne geliyor.Kadrona gelen oyuncu ise genç oyuncu oluyor, -yaşları 16-17-18-19 arasında değişiyor, genç takım antrenörü tarafından bulunuyor-, daha 6 tane daha genç oyuncu hakkın var. Umarım yardımc…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BCGL: „baktımm ve hala aynı usta“ Dostum, emin olmak için soruyorum. Senin kredi karşılığı değiştirdiğin logon "takım logosu" olmakla birlikte, sadece ligde puan durumunun bulunduğu sayfada takım isminin yanında bulunur, birde "gelecek maçlar" yada "geçmiş maçlar" kısmında takım adının yanında bulunur.Sen şimdilik bir lige atanmadığın için, ligine bakıp check edemedim, ama sen tekrar tarayıcı değiştirip "gelecek maçlar" bölümünde takım adının yanındaki logoya bakarsan sevinirim. Bu ara…

• Benutzer-Avatarbild

Selamlar dostum, rica etsem tarayıcı değiştirip tekrar bakar mısın? Yada telefondan da bakabilirsin. Değişmiş olduğunu düşünüyorum ben.

• Benutzer-Avatarbild

1.sorunun oyun hatası.Bu aralar bu hata sık sık yaşanıyor.Sorun 2-3 gün içinde çözülür ve çözüldüğü anda paran otomatik geliyor merak etme. 2.sorunun cevabı ise genç takım antrenörünün seviyesi kulüp merkez binasının seviyesi ile doğru orantılıyken, yardımcı antrenörün seviyesinin ise antreman sahası seviyen ile doğru orantılı olmasıdır. 3.soruna gerekli cevabı zaten Akif Yesilkaya vermis, bize söyleyecek bir şey bırakmamıs:) İyi oyunlar dostum

• Benutzer-Avatarbild

GENÇ OYUNCU

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von sertan58: „12 gün oldu sayılır hala gelmedi genç 5 tane var 3ü ile sözleşme imzalamıştım 24ünde onlar oyuncu olacak ama hala 6. gelmedi :)“ takim ve menejer adini ver kontroll edilecek.“ Güven bana incelenecek bir durum yok ortada. Arkadaş biraz şansız hepsi bu, ilk defa gördüğümüz bir durum değil. Banada 14-15 gün boyunca gelmedi, gecen gün geldi tekrar. Biraz sabırlı olmakta fayda var. 24'ünden sonra hızlı bir şekilde genç geleceğine garanti veriyorum ben…

• Benutzer-Avatarbild

Asistan

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von sertan58: „Z90QVG.png genç oyuncu bulmuyor diye asistanı kovdum yenisini alacaktım 7 level gösteriyor bendemi sorun var yoksa oyundamı merkez binası 3 seviye“bazen öyle durumlar ollabilliyor ozaman bir kas gün bekle , hergün bak birgün lvl 8 olacakdir..“ Sadece beklemek en iyi çözüm sayılmaz.Sadece beklerse suanki genclerinin gelisimi olmaz.7 lvl asistan ile anlasıp genclerin gelisimini devam ettir, onun dısında hergün kontrol et, 8lvl asistan gelmisse 7 ol…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von yakali_67: „Eveet bır zamanlar oyunu bıraktıgımız ıcın hepımız oyunu bı sekılde oynayacak kısılere bırakmıstık o arada her ne olduysa suan oyle bı hata aldım maıl bende bır pproblem yok inşallah düzelir eskı oyun cok mukemmeldı saglam dostluklar edındık halen 10 yıldır gorustugum kısıler var“ Aynen, benimde var birkac tane görüstügüm ama onlar gelmiyor geri Sıkıntı yok hocam, oyunu ve forumu en doğru şekilde kullanan üyelerden biri olduğunu çok net şekilde hatırlıyorum.Seni oyuna geri …

• Benutzer-Avatarbild

Asistanlar

aykutselcuk - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von alpersahin: „asistanlar kursta iken oyuncularin güc gelisimi devam edermi. herhangi bir negatif etkisi olurmu“ Zitat von evrenaldo: „Evet eğitimde etkisi oluyo ama 2 gün olduğu için sorun olmuyo“ Hayır, bir problem olmaz.Oyuncunun gelisimi devam eder.Emin olmak istersen, asistanın eğitimde olduğu süre içerisinde oyuncunun gelişimini "antreman grupları" bölümünden takip edebilirsin.

• Benutzer-Avatarbild

Selamlar, sizi hatırlayan pek fazla kişi çıkmaz ama ben hatırlıyorum, gayette muhabbetimiz vardı, seneler önce...Ama o zamanki forum nickim farklıydı, o yüzden sen hatırlamayabilirsin Denizliliydin sanırım.Valla hatırladıgım tek sey bu, en son konusmamızın üstüne 9 yıl gecmistir büyük ihtimalle Tekrardan hosgeldin, yaşadığın problemin adminler tarafından çözülebileceğine eminim.Mail sende oldugu sürece sıkıntı olmaz diye düsünüyorum, daha dogrusu olmamalı. Oyun bir nevi en bastan basladı cünkü.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „svkt24 olan benim menajer adını değiştirme imkanımız oluyormu?“oyunda sadece 65kredi ye kulüp adi deyistiriliyor..“ Oyun içinde menajer adı değiştirmek gibi bir durum olmamakla beraber adminlerin istediği takdirde yapabileceğini düşünüyorum.Ama adminler böyle bir işe girişmez, çünkü ipin ucu kaçar, 7/24 bu tarz isteklerle uğrasmak zorunda kalırlar, uğrastıkları diğer seyler yetmiyormus gibi. Nereden biliyorsunuz diye sorarsanda, çok eskiden benim m…