Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 211.

• Benutzer-Avatarbild

Bu Server önemsemiyorlar. Martta oyun açıldı ama hiç oyun sahipleri yüzünden ilerleme yok

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

usta61 - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Dilovası: „Zitat von usta61: „Dünya kupasında verilen krediler kopya yapılsa da bu fazka olamaz 1000 kredi Bile değildi. Piyasa otun hataları yüzünden millet soğuttu. 1 aya yakın lig ataması bekliyoruz büfe yarısı yok oyunda hata oldu en az 4 kupa gitti benim bu Server umrumda değil işin aslı oynuyorum ama heyecan yok çünkü oyunda bişey değişmeyecek bu gerçek“ ​Hatalarla ilgili Destek'ten yazdın mı? Forum'da yeni konu açtın mı? Herhangi bir mod'a ulaştın mı?“ Destek yazmadım zaten eski…

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

usta61 - - Futbolcup TR

Beitrag

Dünya kupasında verilen krediler kopya yapılsa da bu fazka olamaz 1000 kredi Bile değildi. Piyasa otun hataları yüzünden millet soğuttu. 1 aya yakın lig ataması bekliyoruz büfe yarısı yok oyunda hata oldu en az 4 kupa gitti benim bu Server umrumda değil işin aslı oynuyorum ama heyecan yok çünkü oyunda bişey değişmeyecek bu gerçek

• Benutzer-Avatarbild

2 lig yani şuan ki hali en iyisi. Adaletsiz otun olur fazlası

• Benutzer-Avatarbild

Yardım

usta61 - - Futbolcup TR

Beitrag

Aracı bulursan süperlig de takımda 200 gücü civarı oyuncular var

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Od kaç çıktı gücü

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

375 veya 380 çıkar tahmini seninki

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von Şevket: „OD 335 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Od 360 oldu mu bendeki 350 olduğuna göre seninki 365 bile olmuş olabilir OR 300 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır““

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sinan15: „Haha ben tok satıcıyım .d“ Alın bu yıldızları millet Sinan gece uyuyamaz oldu oyuncular klübe ihtar çekiyor bırak bizi diye :))

• Benutzer-Avatarbild

Sinan sat gari şu oyuncuları tüm takımı satıp alacam numunelik diye seni maliye bakanı yapsak varya ülkede çağ atlar :d

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Benim od 24 temmuzda çıkıyor seninki ile 15 güç fsrk var arada çok sağlam çıkacak bizim od ler. Ol de var benim oda iyi 330u aştı

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Button57: „Yarin düzenleme bekliyoruz. Takipde Kalin lütfen“ Benim takımda da sakatlık sorunu var bi günde 3 tane aynı sakatlığı olan kimi düzeliyor kimi düzelmiyor. Büfe kısmında hala yarısı yok. Hatalar yüzünden hep ligde sorun yaşıyorum hemde daha önce kupa kaybettim bu yüzden. Onları geçtim de artık şu sakatlık sorunu hiç olmasa

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Od 315 olmuştur sanırım bendeki ile arasında güçler ard arda gidiyor

• Benutzer-Avatarbild

Radyo istasyonu

usta61 - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Ozdil44: „Beyler 3.ligdeydim 2.lige yukseldim radyo istasyonunu hala kuramiyorum neden?“ Lig ataman olunca görülür. Aynı asistan eğitime yollama atama ile olduğu gibi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von KemerF.C: „05.07.2018 tarihinde gençliği bitecek oyuncum var ben bununla ne zaman anlaşma yapmalıyım 4 ünde mi yapıcam yoksa 5 i son antremandan sonra mı?“ Ligin de transfer pazarına bak eğer orada uzak tarih ise 6 temmuz en az şimdiden imza atsan sa geçerli tarih gençlik sonrası oluyor. Ama takip ederim dersen 5 temmuzda imza at gün içinde. Riske girmem dersen 4 ünde atarsın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sertan58: „Zitat von usta61: „Tavsiyem 980 oldu mu antreman değiş. Çünkü geri kalan 10 güç +1 kamp yolladığın da doluyor. Bunu coğu kişi de yapmıyor“ ben anlayamadım 980 olunca kamp oldugunda ora 991 mi oluyor kampa gidince +1 artmıyormuydu genç oyuncular“ +1 alıyor kampta örneğin fltness vs hangi kamp yolaldıysan. 990 sonrası unutma riskine karşı 980 geldi mi değiştirin. Daha farklı seyler de var. Deneyim ile öğrenirsiniz

• Benutzer-Avatarbild

Tavsiyem 980 oldu mu antreman değiş. Çünkü geri kalan 10 güç +1 kamp yolladığın da doluyor. Bunu coğu kişi de yapmıyor

• Benutzer-Avatarbild

satılık FO

usta61 - - Satılık

Beitrag

40m dan aşağı satılmaz forvet bilgin olsun piyasası 40m tabanı

• Benutzer-Avatarbild

satılık FO

usta61 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kabba54: „Zitat von usta61: „Zitat von Kabba54: „FO 275 20 oyuncu tranfer pazarında FC Sakary den satılık “ Konu güncel lukaku gibi forvet kaçırmayın :)“ Eyvallah usta ... Oyuncu 285 gücüne ulaştı şuan ... “ Bende 280 fo 20 pazara koydum nasıl olsa takım gelişiyor forvet bol

• Benutzer-Avatarbild

satılık FO

usta61 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Kabba54: „FO 275 20 oyuncu tranfer pazarında FC Sakary den satılık “ Konu güncel lukaku gibi forvet kaçırmayın