Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 211.
-
Zitat von Umut1996: „Zitat von usta61: „Zitat von Umut1996: „bana da ver biraz almanya da genclerimi al biraz fazla ver para gecirmis olma :D“ Nein hedef büyük para kazanmak. 2.5 milyarlık ilk 11 İ yaktım Bu türkiye kapanınca yoksa 10 milyarı aşardım dağıttıklarım ile.“ ne olcak 200mio dan zarar etmezin türkiyede para bol almanyada 190mio var ancak “ 200 demek om ve st alıp 4 sezon sonra uçuk fiyata satmak demek
-
Zitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Zitat von Şevket: „Zitat von Şevket: „OD 290 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 310 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 250 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 340 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır““ Od derim gerisi gözüm görmez bende de aynısı var 4 gün geç çıkıyor“ OD iyi çıkacak gidişat o yönde senin OD de iyi çıksın inşallah Zitat von faysal38: „or …
-
Zitat von Şevket: „Zitat von Şevket: „OD 290 19 ( 20.07.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OH 310 20 ( 26.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 250 18 ( 02.08.2018 Gençlik bitiş tarihi ) OR 340 19 ( 30.06.2018 Gençlik bitiş tarihi ) Oyuncular güç atladıkça eklenecektir hepsi de gençliği bitince satışa konulacaktır““ Od derim gerisi gözüm görmez bende de aynısı var 4 gün geç çıkıyor
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
BeitragZitat von Umut1996: „Zitat von usta61: „18 yaş oyuncuyu kov derim 21 yaşında çıkıyor vasat olmuş oluyor. Ben kovdum 55 60 17 yaş gelirse tut genç olarak yoksa değmez tavsiyem“ benimde almanyada 25 dd 18 gelmisdi düsündüm kovimi kovmadim suan 370:D kreidiz bide 4 gün var 375 cikar bir ane daha dd var 19 yasinda cikcak, bide dd 16 35 geldi suan 335 bununda 6gün var arada nedense 40 güc fark var bide ayni antrenmanlari aldilar:) “ Hata vardır. O güçte kredisiz çıkmaz. 365 çıkıyor geneli fo oh ve kl…
-
Zitat von Umut1996: „Zitat von usta61: „Zitat von Umut1996: „Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Serbest piyasa ekonomisi. İstediğim adama istediğim teklifi veririm. Gerçeğe uygun bir durum. Aksi durumda her oyuncunun fiyatı belli olsun tıklayıp satın alalım. Oyun forum ile beraber bütün halinde. Herkes foruma da girip, kaynaşıp, ikili ilişkileri güçlendirdikten sonra kendi takımına yardım alabilir zengin bir kulüpten diye düşünüyorum“ Almanya da ver bak noluyor :D“ almanyada gel sana av sata…
-
Zitat von Umut1996: „Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Serbest piyasa ekonomisi. İstediğim adama istediğim teklifi veririm. Gerçeğe uygun bir durum. Aksi durumda her oyuncunun fiyatı belli olsun tıklayıp satın alalım. Oyun forum ile beraber bütün halinde. Herkes foruma da girip, kaynaşıp, ikili ilişkileri güçlendirdikten sonra kendi takımına yardım alabilir zengin bir kulüpten diye düşünüyorum“ Almanya da ver bak noluyor :D“ almanyada gel sana av satayim 365 21 yas :)“ Yaşlanmış 360 370 av …
-
Zitat von sinan15: „Serbest piyasa ekonomisi. İstediğim adama istediğim teklifi veririm. Gerçeğe uygun bir durum. Aksi durumda her oyuncunun fiyatı belli olsun tıklayıp satın alalım. Oyun forum ile beraber bütün halinde. Herkes foruma da girip, kaynaşıp, ikili ilişkileri güçlendirdikten sonra kendi takımına yardım alabilir zengin bir kulüpten diye düşünüyorum“ Almanya da ver bak noluyor
-
GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ
Beitrag18 yaş oyuncuyu kov derim 21 yaşında çıkıyor vasat olmuş oluyor. Ben kovdum 55 60 17 yaş gelirse tut genç olarak yoksa değmez tavsiyem
-
Zitat von usta61: „155 fo 20 185 Oh 26 185 Dd 24 165 dd 19 180 dd 17 160 fo 26 satılıktır. En alt lig 2.lig a alabilir. Oyuncular pazardadır“ Güncel
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von usta61: „Zitat von Button57: „Oyunu birakan Turnuva kurup dagita bilir. Yoksa yasak degil. yasak olsa oyuncularin bonserveris bedelleri olur. Istediginiz gibi verebilirisiniz. Tabiki gibi 10 luk Oyuncuya 200 mio verirsen bu durum RISKLI nedenleri gider. ama 5-10 mio yardim etmekden kimse ban almaz“ Almanyada 2016 da çok kişi ban yedi. Değeri üstünde para vererek uçuk miktar aktarım yapılan belli süre oyun hesabı 1 ay biliyorum bloke edildi. Burada yasak değilse alt…
-
Zitat von Button57: „Oyunu birakan Turnuva kurup dagita bilir. Yoksa yasak degil. yasak olsa oyuncularin bonserveris bedelleri olur. Istediginiz gibi verebilirisiniz. Tabiki gibi 10 luk Oyuncuya 200 mio verirsen bu durum RISKLI nedenleri gider. ama 5-10 mio yardim etmekden kimse ban almaz“ Almanyada 2016 da çok kişi ban yedi. Değeri üstünde para vererek uçuk miktar aktarım yapılan belli süre oyun hesabı 1 ay biliyorum bloke edildi. Burada yasak değilse alt lige destek olurum 5 ila 10 m altyapı i…
-
Zitat von sinan15: „Pazar 300 lük adamlar için düşer zaten. Şarap nasıl eskiyince değer kazanırsa bu adamlar da öyle ileride 1 milyarı kabul etmicem.d“ Sinan eğer diğer mevkiler de mevcut ise o zaman iyi para eder. Tek başına büyğk mevla vermek sahsen mantıklı drğil. Ama piyasa düştü biraz olsun pazarda .oyuncu alanlar almış . Pazarda eski o büyük teklifleri göremiyorum. Milyarder ceo Sinan hepsini yutmuş
-
Zitat von sinan15: „Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Daha yüksek teklifleri gördüm“ Var mı arttıran sat kurtul 31 e kadar süren var 4 sezon daha 720 730 iken satarsın 2 milyarcık en az“ Reklam işte.d“ Dost acı söyler gittikçe pazar düşecek. İyi flyat varsa sat veya takım kur süper lig de seni görelim artık
-
Yenilgi,yenememe
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von usta61: „Diziliş nasıl fotoğraf at bakalım belki de taktik sorunu var. Ama hata da olabilir.“ ozelden atiyim sana reyiz“ Farketmez oyundan veya burdan atabilirsin. Oyundan usta61 menejer adım burda olmayabilirim her zaman
-
Zitat von sinan15: „Daha yüksek teklifleri gördüm“ Var mı arttıran sat kurtul 31 e kadar süren var 4 sezon daha 720 730 iken satarsın 2 milyarcık en az
-
Zitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Güzel oyuncular. Banada 4 gündür bi gençler geliyor ki yaşı 18 gelmese varya dehset bişey. Senin od çok klas güçte çıkacak“ Yaşları ve güçleri bir olmuyor şans artık OD iyi olacak gibi premium da veriyorum“ Kova kova geldi 50 kl 16. Çıkışı da 26.09.18 çok sağlam çıkacak
-
Yenilgi,yenememe
BeitragDiziliş nasıl fotoğraf at bakalım belki de taktik sorunu var. Ama hata da olabilir.