Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 211.
-
Güzel oyuncular. Banada 4 gündür bi gençler geliyor ki yaşı 18 gelmese varya dehset bişey. Senin od çok klas güçte çıkacak
-
Öncelikle asistan leveli oyunda en önemlisi her sezon 2 eğitim ile 10 level olur genç asistan. Daha sonra ilk 3 doğru antreman vermen. Ve antreman bölgesinde olan yıldızlı gibi yer olur. 15 kredi karşılığı premium antreman alır 100 gün boyunca o 15 kredi basarak çıkan premium antremana oyuncun normale göre 30 35 güç fazls çıkacaktır.
-
BUNUN NESİ ADİL , ADALET
usta61 - - Futbolcup TR
Beitrag1000 fark güç yakın ise yenebilir taktik ile. Benim gözlemlediğim budur. 9000 Bonuslu diziliş ile kadro gücü 7000 olana da yenildim. Oyun taktik çok önemli takip etmek gerekiyor
-
Zitat von omergok: „Zitat von usta61: „Sinan oyuncular satmadın psg gibi Klüp çıksa anca“ sen varsın al işte hepsini :)“ Ben 2 oyuncu almam. Aldım mı 2 kadro kurmam laxım. Hem Sinan oyuncusuna tembşhlemiş milyar dolar iste diye
-
Sinan oyuncular satmadın psg gibi Klüp çıksa anca
-
Zitat von Tacettin: „Sizce kredili antrenman veriyorum sizce ne kadar güç atlar arkadaşlar“ 415 ila 425 arasında çıkar
-
Elo sıralaması
BeitragZitat von Enerer: „Merhaba.Elo sıralamasında bir sorun mu var?veb spor toto 3 cü ligdeyim.Ligde son 8 oyunumu yendim hazırlık maçları ve turnuvalar sayılıyor mu bilmiyorum ama onların da çoğunu kazanıyorum.Ama eloda ilerleme olmuyor çok ve takımında oyuncu olmayanlar uzun süredir elo da ilk sıralarda.“ Elo da yükselmek için kadro gücü yüksek ve üst liglerde takımları lig ve hazırlık maçında yenersen elo da puan toplarsın. Kendinden düşük güçler puan getirisi yok. Ben şuan hazırlık maçında amatör…
-
Od güzel benim od de seninkinden 4 gğn sonra çıkacak 230 od 17
-
1 milyar kimse vermez çünkü adam 1 oyuncu aldı mı daha para kalmaz 250 ila 500m olsa alan rahat çıkar
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von usta61: „Oyuncu geliş gücüne göre değişiyor. 65 gelirse birde premium olursa 385 390 lık oh ve fo bile çıkıyor.“ Aynen öyle üstadım.O yüzden FO ve OH yi yazarken 350+ ve +50 de olabileceğini belirttim.Ben 385 FO 19 yaş yetiştirdim daha önce. :)“ En zor bölge zaten fo ve oh .
-
Oyuncu geliş gücüne göre değişiyor. 65 gelirse birde premium olursa 385 390 lık oh ve fo bile çıkıyor.
-
Haftanın menajeri
Beitrag4 kez seçilmişim. Tamamen şans sanırım sistem ile anlaştık arada bir uğra diyorum
-
Haftanın menajeri
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von usta61: „Rastgele sistem seçiyor. Genelde akt liglerde seçiyor. Alman serverinde de aynı böyle. Eskiden nadir olurdu şimdi olmayan kalmayacak gibi“ Gönül isterki herkes olsun ama eski takımlar var seçilmeyen“ İlginç ben çok seçildim.
-
Od ve forvet güzelmiş. Özellikle od çok avantajlı güç olarak
-
Haftanın menajeri
BeitragRastgele sistem seçiyor. Genelde akt liglerde seçiyor. Alman serverinde de aynı böyle. Eskiden nadir olurdu şimdi olmayan kalmayacak gibi
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
usta61 - - Turnuvalar
BeitragMenejer :usta61 Takım : Beşikdüzüspor