Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 211.

• Benutzer-Avatarbild

BEŞİKDÜZÜSPOR 'dan Satılık Oyuncular

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „155 fo 19 175 Oh 25 170 Dd 23 satılıktır. En alt lig 2.lig a alabilir. Oyuncular pazardadır“ Güncel

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sinan15: „Zitat von kralmami_1903: „hayırlı satışlar ikisini beraber almak istesek fiyat ne olur :))“ milyarın var mı .d“ Sinan milyarlık kasaları sıfırlama rekoru yapcan oyuncu 700 lük 31 yaşına gelince 2 milyar a satarsın

• Benutzer-Avatarbild

Firindan cikmis/cikacak gencler burda

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Forvet güzelmiş

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup bayrağı

usta61 - - Futbolcup TR

Beitrag

Dünya kupası için yapıldı. Başka menejer oyunlarında da dünya kupası için buna benzer şeyler yapıldı.

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Kendime yetiştireceğim için çok mühim değil. Premium 25 30 güç etkisi var. 9 level ile yetişen iyi çıkacak en avantajlı akt ligde olanlar süperlig 1.5 ay sürüyor 2 eğitime yollama

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von usta61: „19 20 gün daha var gençliği bitişine ilk gelen genç oyuncum. 8 ve 9 level karması olduğu için cılız. 10 level olsa 365 olurdu. Tahminim 310 320 ancak olabilir.300 ü bulur rahat.“ Preli antreman vermediysen normal hocam:)“ Premium vermeye değmez oyuncular. Asistan 10 olmadıkça para verip oyuncu cılız çıkartmaya değmez.

• Benutzer-Avatarbild

Takımım:BEŞİKDÜZÜSPOR Menejer :usta61 Takım : GurbetçiGenç Menajer: qwedsa Takım :Boz kurt Menejer :Boz kurt Oyundan arkadaşım iş yüzünden uzun süre giremeyeceği için bugünden sonra ben takımına emanet bakacağım. Bilginiz olsun.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

19 20 gün daha var gençliği bitişine ilk gelen genç oyuncum. 8 ve 9 level karması olduğu için cılız. 10 level olsa 365 olurdu. Tahminim 310 320 ancak olabilir.300 ü bulur rahat.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

300 u bulacağız 270 di 18 en yüksek güçte gencim. Emeklilik sonrası oyuncu kalmıyor kadroda

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sinan15: „Para yolla .d“ Kur farkından feda dedi oyuncularım başkan sana feda olsun hersey dediler. Senin oyuncular da feda diyip fedai olacakmış

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sinan15: „Evet hala satılık, güç güncellemeleri yapıldı.“ Sinan Ajda Pekkan gşbi olacak oyuncu. Beşikdüzüspor a yolla süper ligde az oynasın

• Benutzer-Avatarbild

Benim 2 maç gitti. Ortalama 450 ile 550.000 arası gelir geliyor. Beni en son zamana koyabilirsin. Ciddi zararı olan özellikle alt ligler de olanlar katılsın. En son biz katılırız veya hakkımızı alr lige devtedeyim

• Benutzer-Avatarbild

Kredi Satın Aldım

usta61 - - Futbolcup TR

Beitrag

Oyundan bildirim yapılsa iyi bu hesap kartı ile ilgili . Yoksa millet için uğraştırıcı olacak

• Benutzer-Avatarbild

Vehbi abinin takımına göre seninki güçlü olması lazım. 5. Bitiren takım da çok iyi durum da da değildi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Taktikle ilgili benim hedef ilk 5 ti taktiksel yanlışlıktan dolayı bende ligi 11 bitirdim :)“ Senin takım aslında ilk 5 e girerdi. Gerçi hata denk gelmiş ise sıkıntı. Benim takım 2 sezondur hata çekiyor. Sakatlık hatası olur. Baya bi zarar ettim

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „O zaman kullanmamak gerekiyor kimseye yaramamış :)“ 4 gün premium idman verirsin bişeye yaramıyor.

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Doping 4 kez kullandım hiç bişeye yaramadı. İnanın 8500 Bonuslu olduğu varken benden baya düşük güç takıma bile yaramadı. Doping ters etki yaptı benim takıma

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von beykoz1908: „Menajer: beykoz1908 hazırlık maçı hatası düzeldi eski maçlar sistemde gözükmüyor temizlenmiş tabiyki gelirlerde yok bu hataya karşılık almanlardan şu global oyuncu kupasını isteyelim hatadan zarar gören herkese nasıl olur çok şık bir jest olmazmı :thumbsup:“ Benimde aynı bugün düzelmiş. 2 günlük maçlar yok. Paramızı da yedi. Almanlar global olur yaz kış turnuvalardan 1 adet flama isteriz

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Bargue14: „Merhaba Geçen gün bir maçımda Takım Gücü 900 olan bir takıma Diziliş Gücü 1,769 olan biri olarak yenildiğimi fark ettim. Şöyle bir düşününce benim sadece ilk 11 de ki adamlarımın gücü (diziliş bonuslarını saymazsak) 1,525. 1525/11 dersek ortalama 138 gücünde adamlarla maça çıkıyorum. diğer takımda sadece 11 kişi olduğunu varsayalım, en güçlü oyuncusu 280 gücünde OL. 900-280=620. kalan oyuncuların ortalaması 620/10 dan 62 varsayalım ve hiç yedeği olmayan bir takımda sadece bu…

• Benutzer-Avatarbild

Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları

usta61 - - Genç Oyuncu

Beitrag

Bende de iyi gelişen gençler var ama onlar da kendi kadrom emekli olunca yerine koyacağım. Oyuncuları önceden satmak bana göre sıkıntı.