Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 211.

• Benutzer-Avatarbild

HATA

usta61 - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Bende de dün başladı o hata.

• Benutzer-Avatarbild

BEŞİKDÜZÜSPOR 'dan Satılık Oyuncular

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „150 fo 19 170 Oh 25 satılıktır. En alt lig 2.lig a alabilir. Oyuncular pazardadır“ Güncel

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Hazırlık maçı hatası 1 gündür mevcut. Önceden tıklayınca hasılat ve skor yansıyordu. Dün itibari ile ne skor ne hasılat sürkli maç devam eder gibi duruyor. Menejer : usta61

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von ümit721: „Yaklaşık bir haftadır Benim büfenin yarısı yok (görünmüyor). fc-altunyaprak“ O herkes de yok. Açıldı açılalı. Güncelleme gelmedikçe düzelmez

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sinan15: „Krediler benden yazmış ama .d herhalde kredisizdir giriş koskoca Admin sonuçta .d“ Sinan kredisiz olsa oyunun hepsi girer

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „150 fo 19 165 Oh 25 satılıktır. En alt lig 2.lig a alabilir. Oyuncular pazardadır“ Güncel

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „Bu zamana kadar genç fo larda sıkıntı yaşadım gençlikte fazla gelişmiyor bende ama başka takımdan 23 yaşında fo transfer edince emekli olasıya kadar çok iyi gelişim sağlıyor böyle bir ters durum var :)“ 30 gelen genç kredisiz 320 325 çıkıyor. Kredi ile 345 350 çıkıyor. Aylıkta kredisiz 25 30 güç alıyor. Belli yaşa kadar iyi gelişiyor sonra düşüyor. Oh ve FO en zor bölge

• Benutzer-Avatarbild

Kredi aldım ama kredim yüklenmedi

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Güncelleme gelene kadar kredi almamak lazım demekki. Sıkıntı uğraşması can sıkıcı

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Gözlemci 2 gün veya 4 gün yollayın. Fazla yollayınca boş dönüyor.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von ercanmzl: „Usta 61 senin genç antrenör kaçıncı seviye?“ 9 level. İyi asistan 2 tane 60 lık oyuncu getirdi. Ol 17 yaş ve od 16 yaş 60 güçte. Benim asistanlar maşallah ı var. Gözlemci 2 günde 1 getiriyor. Eskilerden oyuna gelene takım sahaya çıksın dşye çok destek oldum. En azından o işe yarasın.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von usta61: „Zitat von Akif: „16 yaş 50+ alalım tamam da, Öyle reddettikçe gelmiyor boş kalıyor. Ben 5 yada 6 tanesini alıyorum. Genç oyuncu gelince iyiyse alıyorum diğerlerinden bir tanesiyle sözleşme yapıyorum. Kötüyse kovuyorum. Direk hepsini kovmaktan daha mantıklı.“ 16 yaş olanı alıyorum.17 yaş geliyorsa 50 üstü olmalı kovuyorum. 2 günde bir genç oyuncu bana geliyor.“ Şanslısın o zaman ben hala 7.yi bekliyorum :)“ Ben 7. Kovuyom beğenmedim. 22 24 26 2 günde 1 ge…

• Benutzer-Avatarbild

FO Satilik Alico Malico

usta61 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Button57: „Malico, AlicoFO40026 FC BUTTON 57 tekliflere görelim. Turnuvalara para lazim“ Hayırlı satışlar. Seni oyuncu satarken görmemiştim hiç.Turnuva için olmasa sanırım yine göremezdik.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Akif: „16 yaş 50+ alalım tamam da, Öyle reddettikçe gelmiyor boş kalıyor. Ben 5 yada 6 tanesini alıyorum. Genç oyuncu gelince iyiyse alıyorum diğerlerinden bir tanesiyle sözleşme yapıyorum. Kötüyse kovuyorum. Direk hepsini kovmaktan daha mantıklı.“ 16 yaş olanı alıyorum.17 yaş geliyorsa 50 üstü olmalı kovuyorum. 2 günde bir genç oyuncu bana geliyor.

• Benutzer-Avatarbild

O hata var bi çok takımda mevcut. Bende de hazırlık maçı oynanıyor gşbi oluyor. Tıklayınca hasılat geliyor. Lig atama durumu takımlar toparlanması bekleyin. O hata diye diyemezsin. Uzun süre olmazsa o hata olur. Birde flood yapmamaya dikkat edelim. Forum kuralları gereği flood yasak. İnşallah sorunun düzelir.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von usta61: „Oyuncular yaşlarını geldiğinde genç iken 16 olmasına dikkat et. 17 gelirse 50 + olmalı ki değsin. İçinden od gücü iyi çıkacaktır. Premium kullanırsan gayet iyi çıkar“ Çok bekletiyor 50+ ve 16 olanın gelmesi ben ilk başta gel 4 taneyi kabul ettim sonra bekledim 2 tane geldi sadece ve diğerleri çıkmak üzere anlayacağın amaç ticaretse geleni doğrudan almak daha karlı gibi“yaşa dikkat ederek al.16 olsun ki satarken kar edersin tavsiyem.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von usta61: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 280 18 20.06.2018 Elimdeki tek genç.8 Level antrenörle başladı.Şuanda 9 Level.9 Level le de bitirecek. :)“ Piyasanın en gözdesi olacak abi 190 OD 17 24.07.2018 60 od 16 Olarak geldi bakalım nasıl bir şey çıkacak :) Bende bundan biraz Ümitliyim Asistan 9 Level“ 60 od 16 bende de geldi. Aynı çıkış tarihli gücü de 185 benimki şuanlık. 60 ol de gelmişti.“ OL’ nin yaşı gücü ve genclik bitis tarihi n…

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 280 18 20.06.2018 Elimdeki tek genç.8 Level antrenörle başladı.Şuanda 9 Level.9 Level le de bitirecek. :)“ Piyasanın en gözdesi olacak abi 190 OD 17 24.07.2018 60 od 16 Olarak geldi bakalım nasıl bir şey çıkacak :) Bende bundan biraz Ümitliyim Asistan 9 Level“ 60 od 16 bende de geldi. Aynı çıkış tarihli gücü de 185 benimki şuanlık. 60 ol de gelmişti.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Oyuncular yaşlarını geldiğinde genç iken 16 olmasına dikkat et. 17 gelirse 50 + olmalı ki değsin. İçinden od gücü iyi çıkacaktır. Premium kullanırsan gayet iyi çıkar

• Benutzer-Avatarbild

Büyük takımlardan destek

usta61 - - Futbolcup TR

Beitrag

Ben oyun içinden yapıyorum. Yeni gelip takımı oyuncusu olmayana gözlemci oyuncularını verdim. Hazırlık maçı turnuva oyun bilgisi vs destek oluyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von sinan15: „Sende o kadar para varken bunu satsan nolur satmasan nolur .d“ Küçük görünüyor ama Oyun açıldıktan beri cok sattım 8 ila 12m arasu. Sürümden kazanıyom a101 gibi