Suchergebnisse

Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von DeLiCe: „Tüm gnlerim boş ve hazırlık maçı yapmam lazım.63.000 lik stadım var.Boş günler olan varsa yarın da dahil maç atayım.“ hazirlik mac sayfasina konu acabillirsin..

• Benutzer-Avatarbild

Asistan

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von sertan58: „demin yenisini aldım 8 seviye 1 tane bulmuştu sonunda“ tamam sorun cözüldügüne göre konu kilit..

• Benutzer-Avatarbild

Asistanlar

Umut-Melissa2012 - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von alpersahin: „asistanlar kursta iken oyuncularin güc gelisimi devam edermi. herhangi bir negatif etkisi olurmu“aykutselcuk arkadasin dedigi gibi sorun olmaz.

• Benutzer-Avatarbild

Asistan

Beitrag

tamamda kovmaya para istiyorlar ve cogu takimda para hic yok suan ondan ama kendi billir .Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von sertan58: „Z90QVG.png genç oyuncu bulmuyor diye asistanı kovdum yenisini alacaktım 7 level gösteriyor bendemi sorun var yoksa oyundamı merkez binası 3 seviye“bazen öyle durumlar ollabilliyor ozaman bir kas gün bekle , hergün bak birgün lvl 8 olacakdir..“ Sadece beklemek en iyi çözüm sayılmaz.Sadece beklerse suanki genclerinin gelisimi olmaz.7 lv…

• Benutzer-Avatarbild

Asistan

Beitrag

Zitat von sertan58: „Z90QVG.png genç oyuncu bulmuyor diye asistanı kovdum yenisini alacaktım 7 level gösteriyor bendemi sorun var yoksa oyundamı merkez binası 3 seviye“bazen öyle durumlar ollabilliyor ozaman bir kas gün bekle , hergün bak birgün lvl 8 olacakdir..

• Benutzer-Avatarbild

özel mesaj ile konusdumuz gibi takim isimlerini kendiniz deyistirebillirsiniz 65kredi karsiligi. menejer isimleri eger uygunsuz menejer adi veya baska sorun yüzünden ollursa biz ilgileniriz.

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Beitrag

Zitat von DeLiCe: „Oyun eski tadında olur umarım.Takımlar hala nasıl bu kadar güçlü peki.13.000 lik takımlar var.“ oyuncular hepsi yaslandi ama, ve kimin oyunculari hangi oyuncular transfer pazarindaysa 23 yasindaydi oyun yeni basladindan sistemden dolayi..

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Beitrag

ve turnuva kur biraz para gelir..

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Beitrag

Zitat von DeLiCe: „Selamlar Nazif kardeşim.İsmim Emrah belki hatırlarsın.Umut Melisa nın dediği gibi yaptım ve kredilerimle oyuncu aldım.Şimdi en baştan başlatıp hazırlık maçlarıyla başlayacağım artım.Bakalım neler olacak.11 sene evvelki gibi :)“ 30 dakika sonra bana ilk hazirlik macini yollayabillirsin. takim adi Sv Wehrden menejer adi burdaki gibi

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Beitrag

konu anlasildigina göre , konu kilit..

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Beitrag

Zitat von nazif03: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von nazif03: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok“ Zitat von nazif03: „gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var“ sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani…

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Beitrag

Zitat von nazif03: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Eserbekler: „O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok“ Zitat von nazif03: „gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var“ sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani.“ belli bir krıter var genc göndermede onu bilme…

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Beitrag

Zitat von DeLiCe: „Evet gelmiş ama ne yapayım onu.En son 2014 de girmişim takıma Kuruluş 2007 Oyunun ilklerindenim.Muhtemelen çoğ oyuncu hatırlar beni.“ pazarda 7 tane 10 gücde oyuncu al hemen satin al yap 560 euro istiyor ozaman hazirlik maclarina cikabilirsin , bende hazirlik maclari yolarim suan doluyum ama saat 00 da 1 gün bos olcak. stadim ayrica 66bin

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Beitrag

Zitat von DeLiCe: „Yetenek avcısı yollayamıyom 475 eur var kasada ancak su içebilirim :)“ herkeze 100 kredi geldi geri dönsün diye sana da geldimi ?

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Beitrag

Zitat von DeLiCe: „Merhaba takımıma girdim ve hiç oyuncu ve param yok.Oyunu bırakınca milyon dolarlarımı tüm arkadaşlara dağıtmıştım.Yeniden takım kurabilirmiyim.Oyun ne zaman açıldı.Yenilikler olacak mı.Oyna başlamaya değer mi.Gibi sorularım olacak.“ yetenek avciyi yolla ve artik 5 degil 7 genc geliyor.. 7 oyuncu bulundur öncelikle takiminda maclara cikabil hazirlik maclarindan turnuva vs para toplarsin.. evet oyuna baslamaya deger oyunu yeni birileri aldi ve deyisikler simdilik biraz oldu ama …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von susurlukspor2: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von susurlukspor2: „benimde mail adresime hiç gelmedi işin garip tarafı bazı kişilere çok gelmiş“onlar aktif etmislerdir gelsin diye.“ he o mesele mi birde oyun açılırken bir çok kişiye gitmiş mail oyun açıldı diye o da gelmemiş bana bakmıştım geçen ay çok önemli bişey değil ama merak etmiştim öyle .“unutulmucsundur

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von susurlukspor2: „benimde mail adresime hiç gelmedi işin garip tarafı bazı kişilere çok gelmiş“onlar aktif etmislerdir gelsin diye.

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von evrenaldo: „Bi oh gelse güzel olucak“ Bana fo lazım süper olur valla“ bana dün fo geldi 35 ama yasi 16..

• Benutzer-Avatarbild

470 FO 25 SATILIK

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Zitat von hüsnüzengin: „maşallah 2-3 ay para biriktirsem o kadar para olmaz :D“7 Genc yetisdir sat ollur ,merak etme. bu oyunda en önemli iş Genc yetisdirmek yoksa birgün batarsin .

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hüsnüzengin: „oyun zaten diğer ülkedeki takımlar ile falan organizasyonlar olsa süper bi oyun olur zaten güzelde öyle dahada güzel olur :D“evet ama almanlar imkansiz dedigine göre konu kilit .