Suchergebnisse

Suchergebnisse 361-380 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

KREDİLER

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von hüsnüzengin: „KREDİ ALIP OYUNDA NELER YAPILABİLİR ?“evren abi dedigi gibi orda hersey yaziyor, ayrica kredi ile sadece premium packeti alinmiyor , Genc oyuncularini da iyi yetisdirebillirsin

• Benutzer-Avatarbild

Eski Takım

Beitrag

Zitat von Korsan854: „Bence herkes bilemez hocam. 2. ligdeki bir takımdan bahsediyorum herhangi biri bu takımın hem kullanıcı adını hem ismini hem hangi ligde olduğunu hemde forum ismini bilebilir mi ? Oyun kapanalı 5 sene olmuş ve geri gelen oyuncuların sayısıda fazla değil. Önceki takımların ismine ve kullanıcı adına ulaşabileceğimiz ekstra bir yer yok. Bu süper ligdeki bir takım olsa eyvallahta Alt tarafı 2. ligdeki bir takımı 5 sene sonra birinin gelip sizden isteyecek hali yok. :)“ tamam am…

• Benutzer-Avatarbild

Eski Takım

Beitrag

Zitat von Korsan854: „Takım ismi SAVAŞÇILAR FC'ydi Kullanıcı adım Emre85'di forum adım Reina'ydı. beykozlu1907 diyede biriyle maç atmıştım ve takım 2. ligdeydi liderliğe oynuyordum yanlış hatırlamıyorsam.“ tamam da bu bilgiler cok az ..takim ismini herkez billiyor ligini herkez bille billir, sadece hazirlik maci bilgisi var . mail adressin sifresini demi bilmiyorsun , sifreyi deyistirmeye denne belki öyle geri alabilirsin.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „svkt24 olan benim menajer adını değiştirme imkanımız oluyormu?“oyunda sadece 65kredi ye kulüp adi deyistiriliyor..

• Benutzer-Avatarbild

Eski Takım

Beitrag

Zitat von Korsan854: „Şuan aynı isimle bir takım açtığımı konuya yazdım ya beyler. Menajer adım farklı ama takımın adını yine Savaşçılar FC koydum. Oyuna kapanana kadar düzenli giriyodum. Eski forumun bilgilerine bakılabiliyorsa bir ara haxball turnuvasına katılmıştım. PC-master mı ne öyle bir herifle takılıyoduk“ eski forum artik yok, iletim kisa zamanda cevap gelecektir.. beklemede kal kafani biraz yor belki birseyler daha hatirlarsin.

• Benutzer-Avatarbild

500 DI 25 Satılıktır Fiyat350m

Umut-Melissa2012 - - Sohbet

Beitrag

sabahdan beri 100mio düsüyon az kaldi 50mio na dücsün alim

• Benutzer-Avatarbild

Eski Takım

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Şuanda bi bu çıkıyo söylediği nitelikte bu var“aynen diyer takim sistemde gözükmiyor.. oyunu oyun kapanmadanmi biraktin ?

• Benutzer-Avatarbild

Eski Takım

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Arkadaşım SAVAŞÇILAR FC. MANAJER ADIN spectraz“bu yeni takimi galiba 13.04.18 de acilmis..

• Benutzer-Avatarbild

Eski Takım

Beitrag

billiyorum öyle ama malesef herkezin takimi acilsa herkez gelir bu takim benimdi der acdirir, kimlerle hazirlik maci felan yapiyordun mesela . ama yinede ileticem..Zitat von Korsan854: „O kadar detayı hatırlayan varsa helal olsun zaten. Oyun malum olaydan dolayı kapanalı 5 sene oluyor nasıl hatırlayayım ? Tek hatırladığım beykozlu1907 diye biriyle hazırlık maçı oynadığım. :D“

• Benutzer-Avatarbild

Eski Takım

Beitrag

öyle kolay acilmiyor eski takimlar, mesela stadinin blocklari kas bin koltuk kas bin ayakta kas bin vip, arkadaslik listenden en az 10 kisi söylemen gerek , böyle kimsenin sadece takimin sahibi bilecek bilgiler gerekli , bina da antrenman sahasi büfe hangi seviyede vs.. kolay acilirsa millet gider birdaha oyuna geri dönmiyen arkadaslarin sifrelerini isterler ..Zitat von Korsan854: „Selam arkadaşlar bende eski takımını arayanlardanım. Desteğe mesaj attım ancak geri dönüş alamadım 7-8 saattir o yü…

• Benutzer-Avatarbild

Dizilis

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von memoli4179: „Diziliş bonusu için her mevkiden oyuncuyu dizilişe koyman ve kendi mevkilerinde oynatman gerekir. Diziliş ile biraz zaman geçirirsen halledersin.“ Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Forum turkce olmus hayirli olsun oncelikle dizilis bonusunu alabilmem icin nasil bi dizilis yapmam lazim foto atarsaaniz sewinirim bide ol or ve digerlerinin acilji nedir“ evet diyer arkadas dedigi …

• Benutzer-Avatarbild

Dizilis

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von memoli4179: „Diziliş bonusu için her mevkiden oyuncuyu dizilişe koyman ve kendi mevkilerinde oynatman gerekir. Diziliş ile biraz zaman geçirirsen halledersin.“ Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Forum turkce olmus hayirli olsun oncelikle dizilis bonusunu alabilmem icin nasil bi dizilis yapmam lazim foto atarsaaniz sewinirim bide ol or ve digerlerinin acilji nedir“ evet diyer arkadas dedigi gibi her mevkiden koyman gerekir ama 2 dd yada 2 di d…

• Benutzer-Avatarbild

Antreman

Beitrag

Zitat von Ozdil44: „Antreman saham 3 oyuncular icin antreman plani lazim beyler help“ KL : ceza sahasi güvenili , top yakalama, fitness Di/DD : Pass, ikili mücadele, fitness DM : Ikili Mücadele, Pass, fitness OR/OL : dayniklik, fitness, kosmaya hazir olma OH : kosmaya hazir olma, fitness, dayaniklik FO : kosmaya hazir olma, fitness, ausdauer

• Benutzer-Avatarbild

GENÇ OYUNCU

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Zitat von evrenaldo: „İlk gelenler orta derecede geliyo sonradan gelen 2 veya 3 tanesinin gücü onlardan biraz fazla geliyo ilk gelenler misal 20. 40 arası geliyo sonradan gelenlee 50 ve üzeri geliyo“ Böyle bir durum yok.Tamamen tesadüf.Bir bakmıssın 30 gelmis, bir bakmıssın 60.Sıra veya zamanlamaya göre genclerin gücü değismiyor, zira öyle olsaydı ilk bastakilerden sonra hep güclü gelirdi.Bana 30 gelmeye devam ediyor.Şans meselesi.“ evet sans meselesi ve assistanin hangi …

• Benutzer-Avatarbild

GENÇ OYUNCU

Beitrag

Zitat von sertan58: „anladım bende diyorum 1 haftadır yok piyasada“ normalde genc gelme ihtimali yükseldi demislerdi almanlar sonra millete 6 genc geldi onlarda bilmiyordu yani forum adminleri arasdirdilar 6 genc geliyormus artik dediler sonra 7 geldi yine arasdirdilar 7 genc geliyormus dediler , yani genc gelme ihtimali ayni kaldi sadece 2 genc daha fazla, sonra millet artik 8.genci bekledi ama gelmedi 7 geliyor ama gelme ihtimali ayni anlican..

• Benutzer-Avatarbild

GENÇ OYUNCU

Beitrag

Zitat von sertan58: „Merhabalar yaklaşık 8 gündür genç oyuncu gelmiyor 5de kaldı bug felan mı oldu normal mi“normal sansa bagli her 2-3 gün genc gelcek diye birsey yok

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von alpersahin: „cok şükür eski takimim sulakyurt spor a kavuştum. emegi gecen tum futbolcup uye ve yoneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.“hayirli olsun, ozaman konu killit..

• Benutzer-Avatarbild

Dizilis

Beitrag

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Forum turkce olmus hayirli olsun oncelikle dizilis bonusunu alabilmem icin nasil bi dizilis yapmam lazim foto atarsaaniz sewinirim bide ol or ve digerlerinin acilji nedir“ evet diyer arkadas dedigi gibi her mevkiden koyman gerekir ama 2 dd yada 2 di de koyabilirsin 1di 1 dd lazim diye düsünme hatte ben almanyada 1 defansla oyniorum ama 3 od var yinede bonusu aliyorum . 1kl 1 fo 1 ol 1 or 1oh ileride olmasi gerekli gerisi od ve dd di felan sen billirsin nasil yapcan.. 3 …

• Benutzer-Avatarbild

aynen ilk önce merkez binasini 3 yap sonra antrenman sahasini 1-2 yap 3 yapman gerekmez hemen sonra büfe 3 yapio antrenman sahasini bitir sonra büfe 5 yap .

• Benutzer-Avatarbild

Satılık 380 FO 25

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „370 FO 25 Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar :)“suan 50-70mio veren bullursun herhalde yasli degil ve 350+ kimsede oyuncu yok :D“ 375 oldu gücü Daha fazla eder diye düşünüyorum :)“veren ollurda kimsede para yok xD ben haric hahah :P“ 100m rahat verirler parası olan çok :)“vallah ben takim kursam alirimda gerek yok lig düccem