Suchergebnisse
Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 450.
-
Satılık 380 FO 25
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „370 FO 25 Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar :)“suan 50-70mio veren bullursun herhalde yasli degil ve 350+ kimsede oyuncu yok :D“ 375 oldu gücü Daha fazla eder diye düşünüyorum :)“veren ollurda kimsede para yok xD ben haric hahah
-
Genç oyuncu
BeitragZitat von Eserbekler: „O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok“ Zitat von nazif03: „gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var“ sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani.
-
Kaleci alınır bütçe 20m acil
Beitragaracilik yasak.
-
Transfer
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Takimjmi geri aldim ve takimdaki oyuncularin %80 kisminda sezon sinu diyo ve 47 yasindalar genc oyunculari olan kisiler ucuza verirse sevinirim takim kotu durumda maclara cikabiliyorum fakat sezon sonu ne yapacabimi bilmiyorum“ sezon sonunu bekle bence 7 tane genc oyuncu gelicek 4 tane de sen eklersin simdilik
-
Zitat von alpersahin: „bişeyler yap abi. delirecegim girmedigim sifre kalmadi. arkadas listemide hatirlayamiyorum. ama en yakin susurlukspor2 tanidik geliyor. ayni donemdeydik cunku“bütün denedin sifreleri hic kulandinmi o takimda onlari adem abi ye ilet belki biseyler yapabillir , yada takimda kimsenin bilmedigi seyleri bilmen gerekir kas bin koltuk kas bin ayakta kas bin vip felan vardi stadin blocklari yani yada arkadas listende kimler vardi vs. böyle kimsenin bilemicegi sadece takimin sahibi…
-
turnuva başlıyor
BeitragZitat von Ozdil44: „Turnuva kuranin turnuvadan bi kazanci oluyomu“ Zitat von Akif: „Zitat von Ozdil44: „Turnuva kuranin turnuvadan bi kazanci oluyomu“ Maçlar onun stadyumunda oynandığı için bilet gelirleri geliyor“ aynen ama stadin 50-60bin ollunca kurmak daha mantikli ..
-
Genç oyuncu
BeitragZitat von Eserbekler: „Oyunun sistemi galiba bana karşı bende sadece 5 genç var daha önce de sormuştum şans falan demişti admin ama bu kadar da olmaz ki arkadaşlara ilk 10 günde 7 tane geldi ben hala bekliyorum.“ tamamda bu normal bende de 5 genc var almanya serverinde de oynuyorum, orda da hep 5 gence kadar cabuk geliyor 6 ve 7.genc biraz gecikiyor.
-
Transfer Pazarı
BeitragZitat von susurlukspor2: „öyle bi oyuncuyu pazara koyan kişi onu düşünmez ya onun bi sınırı vardı. sezon sonu mu sözleşmesi biteceği zaman oluyordu mecburen pazardan çekip sözleşmesini uzatıyordun zaten oyuncunun. şu an pazarda gereksiz kirlilik olduğu için söyledim. yani hoş değil herkez ne olduğunu bilsin pazarda . o oynamayan takımalrında oyuncularına teklif veriyorlar bedava bekliyorlar onaylancak mı acaba diye“adem abi zamani ollunca aktif olmayanlarin oyuncularini pazardan alicak saten sor…
-
bu forum türkler isin artik acilmicak biz burda kalcaz artik burasi düzenlenecek.Zitat von Derby05: „Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Zitat von evrenaldo: „Yeni forumumuz burası dil değişikliği için arkadaşlar uğraşıyo yakın zamanda oda düzelicek hayırlısıyla“ Inşallah eski forum gibi olur şuan konular karma karışık :)“ben alisdim sende alisirsin merak etme ama bu forumda daha iyi olcakdir :)“ Yeni forum olmayacaksa mecbur alışacağız :)“ Değerli arkadaşlar yeni …
-
BeitragZitat von evrenaldo: „Arkadaşlar mesela ben çıkış butonunu kullanmdan ayrılıyom forumdan ama 3. 4 saat sonra yine giriş yapıyorum direkt oyuna kaldığım yerden nick ve şifre kullanmadan girebiliyom. Bu normalde 5 veya 10 dakika kadar süreyle sınırlı olsun eğer aktif değilsen sistem otomatik atsın oyundan veya forumdan aktif olduğunu görüp mesaj yazılıyor ve cevap alamıyosun buda biraz ilgisizlik var düşüncesi yaratıyor insanda“forum tmmda oyundan atiyor aslinda her 1saatde
-
Satılık 380 FO 25
BeitragZitat von Şevket: „370 FO 25 Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar :)“suan 50-70mio veren bullursun herhalde yasli degil ve 350+ kimsede oyuncu yok
-
Transfer Pazarı
Beitragiyi fikir aslinda ama mesela 600luk oyuncu pazara koymak istezen baya para istior snra pazardan cekilse sistem yüzünden insan sinir ollur ama şöyle yapilabillir eger ki o takim 14gün fln oyuna girmeze sistem tüm oyuncularini pazardan ceksin ama diyer türlü insan delirir eger pazara koymak isin 500bin fln ödersen tmm cok para deyil ama hep sistem cekse pra cöpe gider :DZitat von susurlukspor2: „Oyun yeni açıldığı için elbette giderilecek sorunlar bunlar ama bir an önce yapılması egerektiğini düşü…
-
dostum yaklasik 1aydir bu oyun yeni avildi adminler de ugraciyor herseyi düzeltmeye bu problemle de ugracacaklardir bizlere sadece sabir kaldi sadece sende hata olmuyir herkezde olluyor , herkez sabirla beklemezi lazim , sabirla beklersek oyun daha güzel olacak, adminleri modlari sikintiya sokmayalim onlar yapacaklarini billiyorlar.bir defa admine bu hatayi demen yeterli onlar not alir ve düzeltir. Zitat von BreakerFC: „yaklaşık 1 aydır bu iki şirket üzerinden biri banka biri sms olmak üzere yük…
-
Hazırlık Maçı
BeitragqGZEQB.jpg sizin yine kötüymüs ben oyun yeni acildinda 1 günde 2 hazirlik maci yapmisdim fotoraf acilirmi bilmiorum