Suchergebnisse

Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

Satılık 380 FO 25

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „370 FO 25 Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar :)“suan 50-70mio veren bullursun herhalde yasli degil ve 350+ kimsede oyuncu yok :D“ 375 oldu gücü Daha fazla eder diye düşünüyorum :)“veren ollurda kimsede para yok xD ben haric hahah

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „O 5 genç de erken gelmedi bekliyoruz yapacak bir şey yok“ Zitat von nazif03: „gelecektir ama biraz zaman aliyor nedense sıstem kafasına gore gönderiyor sanirsam bendede 6 genc oyuncu var“ sistem kafasinda gör gönderiyor demicsin, tmmda saten sistem hergün genc yollicak diye birsey yok sans isi bu sansi olana erken sansi olmayana gec geliyor. bu herzaman öyledi yeni olmadi yani.

• Benutzer-Avatarbild

Kaleci alınır bütçe 20m acil

Beitrag

aracilik yasak.

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Takimjmi geri aldim ve takimdaki oyuncularin %80 kisminda sezon sinu diyo ve 47 yasindalar genc oyunculari olan kisiler ucuza verirse sevinirim takim kotu durumda maclara cikabiliyorum fakat sezon sonu ne yapacabimi bilmiyorum“ sezon sonunu bekle bence 7 tane genc oyuncu gelicek 4 tane de sen eklersin simdilik

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von alpersahin: „bişeyler yap abi. delirecegim girmedigim sifre kalmadi. arkadas listemide hatirlayamiyorum. ama en yakin susurlukspor2 tanidik geliyor. ayni donemdeydik cunku“bütün denedin sifreleri hic kulandinmi o takimda onlari adem abi ye ilet belki biseyler yapabillir , yada takimda kimsenin bilmedigi seyleri bilmen gerekir kas bin koltuk kas bin ayakta kas bin vip felan vardi stadin blocklari yani yada arkadas listende kimler vardi vs. böyle kimsenin bilemicegi sadece takimin sahibi…

• Benutzer-Avatarbild

turnuva başlıyor

Umut-Melissa2012 - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

Zitat von Ozdil44: „Turnuva kuranin turnuvadan bi kazanci oluyomu“ Zitat von Akif: „Zitat von Ozdil44: „Turnuva kuranin turnuvadan bi kazanci oluyomu“ Maçlar onun stadyumunda oynandığı için bilet gelirleri geliyor“ aynen ama stadin 50-60bin ollunca kurmak daha mantikli ..

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Oyunun sistemi galiba bana karşı bende sadece 5 genç var daha önce de sormuştum şans falan demişti admin ama bu kadar da olmaz ki arkadaşlara ilk 10 günde 7 tane geldi ben hala bekliyorum.“ tamamda bu normal bende de 5 genc var almanya serverinde de oynuyorum, orda da hep 5 gence kadar cabuk geliyor 6 ve 7.genc biraz gecikiyor.

• Benutzer-Avatarbild

Transfer Pazarı

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von susurlukspor2: „öyle bi oyuncuyu pazara koyan kişi onu düşünmez ya onun bi sınırı vardı. sezon sonu mu sözleşmesi biteceği zaman oluyordu mecburen pazardan çekip sözleşmesini uzatıyordun zaten oyuncunun. şu an pazarda gereksiz kirlilik olduğu için söyledim. yani hoş değil herkez ne olduğunu bilsin pazarda . o oynamayan takımalrında oyuncularına teklif veriyorlar bedava bekliyorlar onaylancak mı acaba diye“adem abi zamani ollunca aktif olmayanlarin oyuncularini pazardan alicak saten sor…

• Benutzer-Avatarbild

bu forum türkler isin artik acilmicak biz burda kalcaz artik burasi düzenlenecek.Zitat von Derby05: „Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von Şevket: „Zitat von evrenaldo: „Yeni forumumuz burası dil değişikliği için arkadaşlar uğraşıyo yakın zamanda oda düzelicek hayırlısıyla“ Inşallah eski forum gibi olur şuan konular karma karışık :)“ben alisdim sende alisirsin merak etme ama bu forumda daha iyi olcakdir :)“ Yeni forum olmayacaksa mecbur alışacağız :)“ Değerli arkadaşlar yeni …

• Benutzer-Avatarbild

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Arkadaşlar mesela ben çıkış butonunu kullanmdan ayrılıyom forumdan ama 3. 4 saat sonra yine giriş yapıyorum direkt oyuna kaldığım yerden nick ve şifre kullanmadan girebiliyom. Bu normalde 5 veya 10 dakika kadar süreyle sınırlı olsun eğer aktif değilsen sistem otomatik atsın oyundan veya forumdan aktif olduğunu görüp mesaj yazılıyor ve cevap alamıyosun buda biraz ilgisizlik var düşüncesi yaratıyor insanda“forum tmmda oyundan atiyor aslinda her 1saatde

• Benutzer-Avatarbild

Satılık 380 FO 25

Beitrag

Zitat von Şevket: „370 FO 25 Fiyatı ne kadar eder arkadaşlar :)“suan 50-70mio veren bullursun herhalde yasli degil ve 350+ kimsede oyuncu yok

• Benutzer-Avatarbild

Transfer Pazarı

Beitrag

iyi fikir aslinda ama mesela 600luk oyuncu pazara koymak istezen baya para istior snra pazardan cekilse sistem yüzünden insan sinir ollur ama şöyle yapilabillir eger ki o takim 14gün fln oyuna girmeze sistem tüm oyuncularini pazardan ceksin ama diyer türlü insan delirir eger pazara koymak isin 500bin fln ödersen tmm cok para deyil ama hep sistem cekse pra cöpe gider :DZitat von susurlukspor2: „Oyun yeni açıldığı için elbette giderilecek sorunlar bunlar ama bir an önce yapılması egerektiğini düşü…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von evrenaldo: „Yeni forumumuz burası dil değişikliği için arkadaşlar uğraşıyo yakın zamanda oda düzelicek hayırlısıyla“ Inşallah eski forum gibi olur şuan konular karma karışık :)“ben alisdim sende alisirsin merak etme ama bu forumda daha iyi olcakdir

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Derby05: „Zitat von AkifYesilkaya: „Burasi oyunun kendi resmi forumu. Oyunun sahibi playzo zaten.“ Anladım fakat neden Türkçe değil?“ evet bu forum kalacak baska acilmicak izin yok ama dil konusuna gelince o deyistirlcek dir

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Evet arkadaşlar 550 - 600 Gücünde Kaleci lazım satan varsa bana ulaşsın“kimsede oyuncu kalmadiki olsun

• Benutzer-Avatarbild

bana sorarsanoz bence chat cok iyi bir fikir olmus ama bizim türkler bi oyun isin küfürler ediyorsa yapilcak birsey yok , almanya serverinde cok kolay oyuncu satiliyor artik chat sayesinde, türkiye serverindede ollucakdir bi herkez toparlansin.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Fuchobi: „Son günlerde oyun chatini trollemeye gelen çok kişi oluyor. Chati kullanamıyoruz. Sürekli küfürler, kavgalar bi 10 kişiye falan modluk verilse engellenebilir belki.“bi oyun düzelsin hatalar kaldirilsin o da ollur

• Benutzer-Avatarbild

dostum yaklasik 1aydir bu oyun yeni avildi adminler de ugraciyor herseyi düzeltmeye bu problemle de ugracacaklardir bizlere sadece sabir kaldi sadece sende hata olmuyir herkezde olluyor , herkez sabirla beklemezi lazim , sabirla beklersek oyun daha güzel olacak, adminleri modlari sikintiya sokmayalim onlar yapacaklarini billiyorlar.bir defa admine bu hatayi demen yeterli onlar not alir ve düzeltir. Zitat von BreakerFC: „yaklaşık 1 aydır bu iki şirket üzerinden biri banka biri sms olmak üzere yük…

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Beitrag

qGZEQB.jpg sizin yine kötüymüs ben oyun yeni acildinda 1 günde 2 hazirlik maci yapmisdim fotoraf acilirmi bilmiorum

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von Umut-Melissa2012: „arkadaslar sabirla bekleyin oyunda büyük update olcak sadece beklemek gerek almanlara sorduma göre bu sene olcak ama nezaman tarih belli degil ama almanlar calisiyor :)“ Vaktimiz çok nasıl olsa bekleyelim :)“ aynen in shaa Allah güzel deysikler ollur