Suchergebnisse

Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

545 OL 24 SATILIKTIR

Umut1996 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Rotaslz: „Oyuncu satılmıştır. konu kilit.“ kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Kupa sonuç hatasi

Umut1996 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von rehber: „Merhaba birincilik yeniyil kupasında final oynadim.finalde elendim sonra sistem takımı ile üçüncülük maçı yapıp ucuncu oldum.boylr saçmalık olurmu o turnuvanın ikincisi benim diğer takımların hepsini yenmisken birtek lider takıma yenildim lütfen ödülümü ikincilige göre tekrar gözden geçirip verin oyunun zorlaşması için ve bırakmamız için herşey yapılıyor para kazanıyoruz transfer yapamıyoruz genç oyuncu doğru düzgün gelmiyor.illaki oyunu bırakınca getirmek oluyor bu.“ Sen yari…

• Benutzer-Avatarbild

Haftanin Menajeri !!

Umut1996 - - Etkinlikler

Beitrag

Başvuranlar : Menajer Adı : Manager Tarık Takım Adı : Anadolu Selçukluspor 1955 Forum Adı : OZWOLF97 Menajer Adi : oziboz Takim Adi : FC OZİ Forum Adi : oziboz

• Benutzer-Avatarbild

Haftanin Menajeri !!

Umut1996 - - Etkinlikler

Beitrag

Selam Arkadaslar, bugünden itibaren Forum'da Haftanin Menajerini sececeğiz, ve Oyunda Haftanin Menajer Kupasini vereceğiz. (ve Para ödüllü düsünüyoruz, ama bunu öncelikle arastirmam gerek ne kadar verebilirim diye) Haftanin Menajeri nasil Secilecektir ? - Forum'da Pazartesi - Cuma arasi en cok Aktif olan. Ve Cumartesi/Pazar Kontroll edilecektir, o yüzden yarisma ancak hafta içi yapilacaktir. NOT : Boş şeyler yazmak kesinlikle yasaktir, ayni konu da 1 saat gecmeden arka arka ya yazmak kesinlikle …

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Umut1996 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Oziboz kardesim ben bunu almanlara defalarca ilettim, ama adamlarinda yetkisi yokmus hic bir takimi liglere kendilere koyamiyorlarmis sadece hatalari düzeltebilliyorlarmis, ve bunda hata görmüyorlar yapacak birsey yok diyorlar.

• Benutzer-Avatarbild

Kredi Antrenmanı

Beitrag

Zitat von management: „Kredi antrenmanı verince sistem sectigim o antrenman yerine rastgele antrenmanlar yaptırıyor. Belki benden kaynaklı bir hatadır diye 2 haftadır gözlemliyorum ama bu haftaki gözlemlerimden sonra sorun benden kaynaklı olmadığına kanaat getirdim. Sorun şu; bende top sürme antrenmanı olarak verilen antrenman grubunda kredi antrenmanı verince top sürme yerine rastgele bazen kafa vurma bazen sertlik gibi antrenmanlar seçiliyor. Ve her defasında kendim değiştirmek zorunda kalıyor…

• Benutzer-Avatarbild

Hesap Bilgilerime Ulaşamıyorum

Beitrag

Zitat von tranquility: „Zitat von Umut1996: „Zitat von tranquility: „Merhabalar, yaklaşık 6 sene kadar önce oynadığım oyuna geri dönmek istiyorum. Oyun zaten sürekli mail adresime güncelleme maillerini atıyordu. Fakat ne yazık ki şifreme vs ulaşamadım. Şifremi unuttum dediğim zaman da herhangi bir bilgilendirme maili gelmiyor. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?“ bana menejer adini verirmizin, ve özelden mail adresini yolla.“ Yollandı.“ bana gelen birsey yok ?

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.“ diyerleri daha erken atanmis, sende yakin bir zamanda atanirsin. herkez herzaman ayni anda atanmiyor demeki 2. ve 3. bitiren takimlar ile ayni ligde olmicaksin 1.ligd…

• Benutzer-Avatarbild

Hesap Bilgilerime Ulaşamıyorum

Beitrag

Zitat von tranquility: „Merhabalar, yaklaşık 6 sene kadar önce oynadığım oyuna geri dönmek istiyorum. Oyun zaten sürekli mail adresime güncelleme maillerini atıyordu. Fakat ne yazık ki şifreme vs ulaşamadım. Şifremi unuttum dediğim zaman da herhangi bir bilgilendirme maili gelmiyor. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?“ bana menejer adini verirmizin, ve özelden mail adresini yolla.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Siz boyle birini nasıl haftanın menejerı yaparsınız. İslam dusmanı din kötülüyor ve haftanın menejerı secılıyor botle sacmalıkmı olur ya. Oyun iyice cıvıgını cıkardı napalım bırakalımmı yani bizde???“ kardesim haftanin menejerini biz secmiyoruz sistem otomatik seciyor ! gereken islemler yapildi . ve ayrica arkadaslar lige gec ataniyoruz bu bir hata degildir, oyunda yeterince Oyuncu sayisi olmadigi isin diger ligler bitmesini bekliyoruz, benim takima da bakabillirsiniz b…

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von oziboz: „Zitat von Umut1996: „Zitat von oziboz: „TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.“ diyerleri daha erken atanmis, sende yakin bir zamanda atanirsin. herkez herzaman ayni anda atanmiyor demeki 2. ve 3. bitiren takimlar ile ayni ligde olmicaksin 1.ligde. bunda suanlik hata görmüyorum. ayrica…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „Umut kardeş, marques zamanında forum bir hayli canlı ve hareketliydi. O bıraktı. Bizde bekliyorduk acaba yeni modaretör kim olacak diye. Hayırlı olsun. Bu arada herkese selam beyler .“ tessekür ederim, insallah tekrar forum canlanir.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von oziboz: „TFF 2.lig sezonunu lider tamamlayarak şampiyon oldum. İkinci Üçüncü olan takımlar üst lige çıkmış sezonlar başlamış. Spor Toto 1. ligde olmam gerekiyor ama puan durumunda TFF 3.lig sezonundaki grubum görünüyor. Ortalık iyice karıştı.“ diyerleri daha erken atanmis, sende yakin bir zamanda atanirsin. herkez herzaman ayni anda atanmiyor demeki 2. ve 3. bitiren takimlar ile ayni ligde olmicaksin 1.ligde. bunda suanlik hata görmüyorum. ayrica bende 2.ligin puan durumu gösteriyor se…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Umut1996: „Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Umut1996: „Zitat von Mutlu43: „Etkinlik yok nu yahu“ Dostum biraz sabirli, suan konusuyorum bakalim neller yasak degil..“ Umut kardesım yenı modaroter senmısın?“ Evet Yönetici , neden ?“ Nedeni yok. Öğrenmek için sordum.“ tamam . Hayirli Cumalar

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von ReisBulut: „Zitat von Umut1996: „Zitat von ReisBulut: „Tamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların. Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum.“ Ligin saten bitmis senin , hatali Ligi düzeltmisler seni biten lige atmislar , atanirsin yakinda.“ Çok şükür lig ataması oldu. inşAllah kimsede böyle sorun olmaz bir daha.“ Sevindim, gözün aydin.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von ReisBulut: „Tamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların. Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum.“ Ligin saten bitmis senin , hatali Ligi düzeltmisler seni biten lige atmislar , atanirsin yakinda.

• Benutzer-Avatarbild

GENC OYUNCU

Umut1996 - - Etkinlikler

Beitrag

Zitat von suskun3434: „Sahin, Ferhat OL 315 YAŞ 20 MENAJER SUSKUN3434 KULUP SUSKUNSPOR34“ Genc Oyunculara Tesfik Primi kalkdi.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von ReisBulut: „Bu sefer de başka gruba koymuşlar. 11 takım var. Lig bitmiş gözüküyor.“ Zitat von oziboz: „Zitat von ReisBulut: „Bu sefer de başka gruba koymuşlar. 11 takım var. Lig bitmiş gözüküyor.“ Benide 10 takımlı başka bir gruba atmışlar lig bitmiş gözüküyor. bir kaç gün sonra yeni lig başlar heralde“ Ligler bitmis gözüküyorsa sizi fazlalik olan liglerden almislardir , bir kas güne atanmasaniz söyleyin iletirim. ReisBulut senin yolladigin fotorafi ama devam yolladim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Hayırlı olsun“ tessekür ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von Umut1996: „Zitat von Mutlu43: „Etkinlik yok nu yahu“ Dostum biraz sabirli, suan konusuyorum bakalim neller yasak degil..“ Umut kardesım yenı modaroter senmısın?“ Evet Yönetici , neden ?