Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 450.
-
Zitat von T.ATAY: „benim 60 yaşındaki 2 oyuncu bu sezon ölüyolar cenaze işlemlerine başlandı sözleşmesi bitiyo“ 60 yasinda adamlari öldürdün emekliliye ayrilsinlar ancak
-
Zitat von Şevket: „60 yaşındaki oyuncular ne zaman emekli olacak daha kaç sezonları var bilgisi olan varmı?“ bilgi vermek yanlis ollur cünkü mesela bugün bir takim gelir o da uzun süredir oynamamis ollur ve yine 60yasinda oyuncu ollur.. veya aynisi 1 ay sonra gelir ve 60yas oyuncusu ollur ..
-
Yonetimin dikkatina
Umut1996 - - Futbolcup TR
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Eserbekler: „Aleykum selam MULTİ İP BİLDİRİM BAŞLIĞI Bu konu altında bildirmen daha iyi olur Önlem olarak da takımlarınız arasında hicbir sey olmamalı hazırlık maçı transfer aynı turnuvaya katılmak vs. Bunlara dikkat etmeye özen gösterirseniz bir sıkıntı olmaz. Not: yönetici değilim :)“ hodam biz ayni turnuvaya katilmak zorunda oluyorduk ban sebebimi ? Cunku ayni ligdeydik ayni turnuvaya cikmistik forumda“ ayni turnuvalara dikkat eddin, ligde sorun yok ama tek…
-
Transfer
BeitragZitat von xOxyGeNx: „Ara transfer sezonunda aldigim kaleciyi kadroda yeterli oyuncuya ulastigim icin kadroma gelmedi premium aldim fakat fala kadroma alinmadi acilen yardimci olabilir misiniz“ egerki oyuncu gelmedikden sonra premium yaptiysan faydasi yok, gelmez.
-
transfer sezonub kapaliysa 05.07. de son antrenmandan sonra ver , ama transfer sezonu aciksa 04.07. de ver.. Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Akif hocam sise birsey soracağım da simdi benim genclerin ben antremanlarini 1 gun bile eksik etmedim yanlis antremanda vermedim mesela kaleci ise ceza alani 990 i gectikten sonra yakalama basiyorum fakat genc hesaplamada henclik bitinde 300 olmasi beklenen oyuncu 200 olmsdi pre kullanmadim ve oyuncularin daha ilk ozellikleri 990 oldu“ mutlaka birsey yanlis ilk3 …
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Zitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Bizim liglerimizi tamamen silmişsiniz o yüzden amatörden başlıyacağız ve Transfer pazarında amatör de bulunan Futbolcular gözüküyor Hatalar bitmiyor :)“üst ligdekiler saten transfermarkt da amatördekileri görebilliyor.. üst ligden tüm alt ligi görebillirsiniz, sadece 2 üst lig görebillirsiniz.“Benim 2. Ligdeyim altımda sadece amatör 1 leri görüyorum hocam yani üatü göremiyorum“ tamam bilgi bekliyoruz. düzeltilir.
-
kredi
BeitragZitat von xOxyGeNx: „dünya kupasından gelen krediler kaç günde bir hesaba geçiriliyor bilen var mı“ Gün yok bazen hesaplama uzun sürüyor ondan gec gelebiliyor.
-
Sürekli Artan Kredi
BeitragZitat von management: „Konu kilitlenebilir“ kilit.
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von BerkayGuler_: „Bizim liglerimizi tamamen silmişsiniz o yüzden amatörden başlıyacağız ve Transfer pazarında amatör de bulunan Futbolcular gözüküyor Hatalar bitmiyor :)“üst ligdekiler saten transfermarkt da amatördekileri görebilliyor.. üst ligden tüm alt ligi görebillirsiniz, sadece 2 üst lig görebillirsiniz.
-
ANİ DÜŞÜŞLER
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Hocam 2 kez lige atandim 3 adam gordum bunu yapan birisinin kadro gucu 2200 olmasina ragmen birinciydi nawil oldu anlamiyorum hala ligin yarisjni lider tamamladi sonrasinda ise kadrosunda yeterli topcu yok diye maclara cikamiuordu multi vs olmasindan suphe ediyorum ondan paylawmasmak istedim“ multi ise gereken cezayi veririz saten.
-
SomaLinyitSpor dan satılık Fo
BeitragZitat von tugruluyan: „Zitat von tugruluyan: „Zitat von tugruluyan: „260 fo 20 gençlik bitiş tarihi 25.06.2018“ 275 olmuştur bugün gençlikten cıkmıştır“ silebilirsiniz bu konuyu“ kilit.
-
Zitat von tugruluyan: „Simsek, Tolga OD 195 24 7m Güller, Baran OR 195 22 8m Akdogan, Burak DD 180 25 5m Isa, Turhan DD 190 25 5m Sari, Orhan OL 225 21 15m Akin, Burhan KL 200 26 5m Rahim, Yýldýrým OL 180 22 8m Topal, Özer KL 230 19 15m Öz, Rıza DI 230 22 teklif sizden Ebûssüûd, Bayram OH 215 21 15m Müderrisoglu, Ufuk FO 275 20 teklif sizden Sancakli, Cihat FO 230 20 teklif sizden Karaosmanglu, Kývanç OH 80 21 1m Arslan, Celil OH 60 21 500k Gencer, Kürþat OL 115 18 3m“ emek vermicsin, ama yazila…
-
ANİ DÜŞÜŞLER
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Arkadaslar son zamanlarda sıkça görmekteyim bu olayı bazi takimlar tucleri az olmasina rağmen liglerinde 1. Siralarda oluyorlar fakat ligin yarısına vs helince aniden kadro gucleri dusuyor ve ligdede alt siralara dusmeye basliyorlar oyunculari satiuorlar galiba bu bir taktikmi taktik ise amaci ve nasil yapilir“ gencleri satiyorlardir sanirim. veya saten üst lige cikarim diye kadroyu dagitiyorlardir bende yaptim almanyada bunu cok.
-
Oyun içi program
BeitragZitat von sertan58: „demin denerken yaptım oyuncunun üstüne gelince almanyada böyle gösteriyor sadece genç oyuncularda oluyor bu Z37LB3.png X6LB15.png“ fotoraflar bende göstermiyor.
-
Oyun içi program
BeitragZitat von sertan58: „almanyada gençlerin kaçlık felan çıkacagınıda gösteriyor heralde“ evet ama bu türkiye de de var sadece oyunun isinde degil bu site . almanyada oyunun isinde hesaplama yaziyor tiklayinca site aciliyor
-
Oyun içi program
BeitragZitat von sertan58: „gönderdim özelden“ almanyada tool diye birsey var suan türkcesi ne bilmiyorum google verinca arac cikiyor . isde bunlari yükleyince almanya da oyunun isinde yas atlama nezaman maclarda gol ollunca ses cikiyor oyun isinde genc oyuncu hesaplama vs. var. bu sanirim türkiye serverinde olmuyor. denemedim ama almanyada yaptim türkiye de yok
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragZitat von Yavuzkls: „Zitat von Umut1996: „evet arkadaslar sorun cözüldü.“ Evet. Sıra yeni lige atanmada:)“ yakin zamanda atanirsiniz
-
Lig ile Sıkıntı
Beitragevet arkadaslar sorun cözüldü.