Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 450.
-
Oyun içi program
Beitragistersen bana bi özelden at göz gecireyim ?
-
Eski takım arama
BeitragZitat von MustiSRSY: „Eski takımıma kavuştum ama bir sıkıntı var yardımcı olursanız özelden çok memnun olurum“ bana oyundan özel messj at ve sorun ne söyle ..
-
Zitat von BahriYavuz: „Zitat von Umut1996: „Evet para ile oyundan hersey yasak, bu oyunda gercek paraya sadece kredi alinir baska birsey degil. ayrica ben bunu size daha önce dedim oyunda chatde aktif olmasak bizlere özel messj ile ulasabillirsiniz.“ Kusura bakma da senden başka online olan admin görmedim ben umut Kontrol edip uyarı ceza artık cezası neyse forum üzerinden bildirirseniz sevinirim.“ cünkü chat ve forum ile genelikle ben ilgileniyorum, adem abi ve ibrahim abi oyunda multi hatalar v…
-
Kulüp ve Takım Logosu
BeitragZitat von management: „Konu kilitlenebilir sorun düzeldi..“ kilit.
-
Zitat von Şevket: „Zitat von nazif03: „o fıyatlara rahat gıder sevket verme assagıya“ Öyle nazif rahat satarım bu fiyata“ dediklerimi geri aliyorum ozaman 3 serverda oynuyorum, almanya ya göre cok pahali ama bu serverda gidermi bilmem aslinda evet giderdi ama suan cok kisi taniyorum kimse almiyor bekliyor fiyatlar dücene kadar o yüzden sor dedim
-
tamam elden cikarirsan iyi ama sor gibi
-
Zitat von Şevket: „Zitat von Şevket: „320 FO 20 Satılıktır fiyat 75 milyon“ Güncel :)“ ben bugün almanyada 320 fo 28mio sattim cok pahali degilmi tamam türkiyede biraz abartiyoruz yeni acildi oyun diye
-
Lig ile Sıkıntı
Beitragarkadaslar bizde almanlardan bilgi bekliyoruz.. oyun 3.ayda acildi hatalar olmazi gayet normal, sabrederseniz oyun daha iyi yerlere gelcek ama siz billirsiniz, biz hic kimseyi oynasin diye sorlamiyoruz, bizde sizi anliyoruz ama beklemekden baska cagremiz yok. hata bi düzelsin gerisine bakariz.
-
satılık oyuncular Fc Sakary
BeitragZitat von Kabba54: „oyuncular satıldılar ...“ Kilit.
-
Zitat von BahriYavuz: „Zitat von Umut1996: „bana burdan menejer adini ve sebebini özelden mesaj at bakalim sonra beklemede kal haber vericez edit: veya oyundan ticket atabilirsin bizim isin daha kolay olluyor isler karismazin diye “ Menajer adım BahriYavuz Efsanevi başkanımız Org. Bahri Kubilay Yavuz'dan daha iyi birisi olduğunu düşündüğümde menajer ismi değiştirmek isteyince değiştirebilecek miyim?“ ben buna karar veremem ticket ac ve sebebini söyle.
-
Zitat von usta61: „Zitat von Umut1996: „bana da ver biraz almanya da genclerimi al biraz fazla ver para gecirmis olma :D“ Nein hedef büyük para kazanmak. 2.5 milyarlık ilk 11 İ yaktım Bu türkiye kapanınca yoksa 10 milyarı aşardım dağıttıklarım ile.“ ne olcak 200mio dan zarar etmezin türkiyede para bol almanyada 190mio var ancak
-
motıvasyon egıtımı
BeitragZitat von rehber: „motıvasyon egıtımı gecıcı bır etkımı yoksa yapınca kalıcı bır gelısım mı bılgısı olan arkadas aydınlatabilirmi“ 24 saat aktif olluyor.. yani yaptigin gün ondan sonra tekrar yapman lazim yoksa gidiyor..
-
Lig ile Sıkıntı
Beitragsabir lazim ol diyince 2 dakikalik is degil
-
SomaLinyitSpor dan satılık Fo
BeitragZitat von tugruluyan: „260 fo 20 gençlik bitiş tarihi 25.06.2018 oyuncu satılıktır“ acdimiz konulara dikkat edelim, sadece 1 defa acalim.
-
Eski takım arama
BeitragZitat von MustiSRSY: „Resmî göremedim ya kusuruma bakma ama bildiğim bütün bileğileri aktardım yeterli olmaz ise yapacak bişey yok ama israfilede iletirim size Bilgi aktarabilir“ tamam kontroll edilecek sana geri dönüs yapillir israfili ben tanimiyorum ama adem abi taniyormus ona sonra bakariz bi kontrol edelim
-
Eski takım arama
BeitragZitat von MustiSRSY: „Valla olursa süper olurda ben yine bi şansımı denerim bakalım çünkü o zamanlar İsrafil oyundaydı sağolsun çok yardımı dokundu hazırlık maçlarında o oyunu bıraktı bende bıraktım israfildende teyit alınabilir yani o kadar garantisini veririm bakalım bi destek bölümünden ileteyim“ tamam ilet profil resmi dedin onu da araya sikistir takim adin menejer adini da unutma