Suchergebnisse

Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

Eski takım arama

Umut1996 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Ben çoğunlukla İsrafil’e maç yapardım ☺️ Hesapta hala profil resmim bile duruyordu“ ozaman oyunda külübüm tiklayinca destek bölümü var ordan ticket at bizlere .. kimsenin bilmedigi bilgiler , hangini billiyorsan yaz.. ilgilenicez ozaman.

• Benutzer-Avatarbild

Eski takım arama

Umut1996 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Eski takımımı biliyorum ama şifre ve mail adresini hiç hatırlamıyorum onu takkmı alma imkanım varmı“ takiminda kimsenin bilmicegi bilgiler gerekli, mesela stadin kas bin Ayakta/koltuk/vip var, hazirlik maclarini kimlerle yapardin, turnuva kurdugunda turnuva isimlerini ne verirdin, arkadaslik listenden 10 kisi, böyle bilgiler gerekli.

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp ve Takım Logosu

Umut1996 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von yenice66: „Kulüp logosu yapan var mı arkadaşlar ?“ derby 05 diye biri yapiyordu takimi sildi yeni takim acdi ama nezamndir görmedim uglacirsan ona yapar

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von usta61: „Zitat von Umut1996: „Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Serbest piyasa ekonomisi. İstediğim adama istediğim teklifi veririm. Gerçeğe uygun bir durum. Aksi durumda her oyuncunun fiyatı belli olsun tıklayıp satın alalım. Oyun forum ile beraber bütün halinde. Herkes foruma da girip, kaynaşıp, ikili ilişkileri güçlendirdikten sonra kendi takımına yardım alabilir zengin bir kulüpten diye düşünüyorum“ Almanya da ver bak noluyor :D“ almanyada gel sana av satayim 365 21 yas :)“ Ya…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Serbest piyasa ekonomisi. İstediğim adama istediğim teklifi veririm. Gerçeğe uygun bir durum. Aksi durumda her oyuncunun fiyatı belli olsun tıklayıp satın alalım. Oyun forum ile beraber bütün halinde. Herkes foruma da girip, kaynaşıp, ikili ilişkileri güçlendirdikten sonra kendi takımına yardım alabilir zengin bir kulüpten diye düşünüyorum“ Almanya da ver bak noluyor :D“ almanyada gel sana av satayim 365 21 yas

• Benutzer-Avatarbild

GOP BJK FUTBOL AKADEMİSİ

Umut1996 - - Sohbet

Beitrag

Zitat von usta61: „18 yaş oyuncuyu kov derim 21 yaşında çıkıyor vasat olmuş oluyor. Ben kovdum 55 60 17 yaş gelirse tut genç olarak yoksa değmez tavsiyem“ benimde almanyada 25 dd 18 gelmisdi düsündüm kovimi kovmadim suan 370:D kreidiz bide 4 gün var 375 cikar bir ane daha dd var 19 yasinda cikcak, bide dd 16 35 geldi suan 335 bununda 6gün var arada nedense 40 güc fark var bide ayni antrenmanlari aldilar:)

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von deluxhe: „Zitat von Umut1996: „Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ bu hata ile ilgilenicez.“ Usta konu hakkında bir gelişme var mı?“ daha gelisme yok

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von usta61: „Zitat von Button57: „Oyunu birakan Turnuva kurup dagita bilir. Yoksa yasak degil. yasak olsa oyuncularin bonserveris bedelleri olur. Istediginiz gibi verebilirisiniz. Tabiki gibi 10 luk Oyuncuya 200 mio verirsen bu durum RISKLI nedenleri gider. ama 5-10 mio yardim etmekden kimse ban almaz“ Almanyada 2016 da çok kişi ban yedi. Değeri üstünde para vererek uçuk miktar aktarım yapılan belli süre oyun hesabı 1 ay biliyorum bloke edildi. Burada yasak değilse alt lige destek olurum 5…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Zitat von usta61: „Zitat von sinan15: „Daha yüksek teklifleri gördüm“ Var mı arttıran sat kurtul 31 e kadar süren var 4 sezon daha 720 730 iken satarsın 2 milyarcık en az“ Reklam işte.d“ Dost acı söyler gittikçe pazar düşecek. İyi flyat varsa sat veya takım kur süper lig de seni görelim artık :)“ önce bi ilk gencler ciksin bak gör pazarin halini hemen dücmez sürer biraz daha

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Arkadaş ile aynı ligde olduğumuzu bilmiyorum ama 3.lig de başka grup da var aynen bizim gibi 19 takımlı arkadaş onlardan bahsediyor sandim. Ayrıca biz daha ne kadar bekleyeceğiz“ ne kadar beklersiniz bunu bilemem, ama ellimizden geldigince cabuk olmaya deniyoruz, ayrica 3.lig istanbul 2 bakinca herkezin 26 maci var gözüküyor.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Zitat von Umut1996: „Zitat von Yavuzkls: „Menajer adım Artan. Aynı problem bizim ligde de vardı üstteki 5 takım 1 sezon boyunca oynamadan beklediler. Ligimiz 12 gün önce bitti şimdi tüm lig bekliyor :)) sıkıldık artık“ senin lig hangisi ?“ 3.lig grup 2 /istanbul“ arkadasin belirti lig yani ?

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von Yavuzkls: „Menajer adım Artan. Aynı problem bizim ligde de vardı üstteki 5 takım 1 sezon boyunca oynamadan beklediler. Ligimiz 12 gün önce bitti şimdi tüm lig bekliyor :)) sıkıldık artık“ senin lig hangisi ?

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von susurlukspor2: „Spor Toto 3.Lig İstanbul 2 de aynı sorun var toplam 19 takım var. 5 tanesi 26 maç oynamış haldeydi lig başlarken. aynı sorun Spor Toto 3.Lig İstanbul 1 de olmuş. orda da 5 takım 26 maç oynamış şekilde . büyük ihtimal lig bitene kadar o ligde kalacaklar ve hiç maç yapmadan bekleyecekler. . Spor Toto 3.Lig yani eski adıyla 2.lig b kategorisinde ciddi bir sorun var yönetimin bunu bir an önce çözmesi lazım aksi durumda Spor Toto 3.Lig de diğer gruplarda da aynı sorun yaşana…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Oyuncu alınmıştır konu kilit :)“ kilit.

• Benutzer-Avatarbild

her iki tarafada hayirli olsun

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Aslında kopyalama olayını biliyordum da senin oyuncun kopyalanınca kredi sana geliyor sanıyordum :D“ aynen bende öyle saniyordun ama sistem yiyormus hepsini

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Bunu bilmeyebilirsin Umut.Gayet normal.Sonuçta daha önce denemeyen eski arkadaşlarda var tabiki.Bende nereden denedim diye yanıyorum zaten. :)“ bana sorsana daha önce takimimda kredi gördümü oyun acildi ilk kredilerim geldi 100 herkeze geldi simdikde dünya kupasi sayesinde

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Umut1996: „bilmem iyi oldu :)“ Elimize geçen her fırsatta yazıyoruz Umut. :)“ iyi iyi 2008 den beri oynuyor olsam bille bilmedigim seyler varmis ama hep birakip basladim unuttuk en son oyun bizi birakdi

• Benutzer-Avatarbild

bilmem iyi oldu

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von Kızıltan: „Motivasyon eğitimi oyuncularınızın güçlerinde o gün için %5 artış sağlar.Kadrodaki bütün oyuncuları kapsar.Ben ilk çıktığında bir kere denedim ve iki oyuncum kırmızı kart gördü.Diğer deneyen arkadaşlardan da işe yarıyor diyenine denk gelmedim.Ben bunun yerine size ekstra antrenman vermenizi tavsiye edebilirim.Tabiki bunlar şahsi görüşlerimdir.İyi oyunlar.“ Aynen abi motivasyon eğitimi alınca oyuncular ceza alıyor“demek cok fazla motivasyon zararli