Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Yok söylemedim bile miktarı“ tamam ama düsünebilliyoruz oyunu birakanlarda ne kadar var, veya görebilliyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Zitat von Umut1996: „hayir yasak degil, fazla para ollunca gercek paraya satiyorlar onlar yasak..“ Geçen arkadaş oyunu bırakıyordu. Paralarını verecekti. İbrahim abi izin vermedi. Boşa gitti paralar“ bu paralar fazladir ondan hayir demistir.. fazla para varsa oyunu birakanlarda turnuva kursunlar.

• Benutzer-Avatarbild

hayir yasak degil, fazla para ollunca gercek paraya satiyorlar onlar yasak..

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın menajeri

Umut1996 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Gecen sezon ligimde 7 mac gibi bi yenilmezlik serisi elde etmistim ligde birisi daha wardi sonra onla olan macimda yenildim fakat hic secikmedim“ tamam ama bende böyleydi her maci yenildim 17mac yenildim arka arkaya sonra son 5 macdan 3-4 yendim bunla alakasi varmi bilemem ama

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ramazan: „turnuva kurmadan amatör bir takımdan güçsüz oyuncuyu 5-10 m ye alarak amatör takıma yardım için para hibe etmek ban sebebi mi kimden duymuştum hatırlamıyorum forumda birisinden duymuştum bir takıma 5 m vereceğim de“ hayir multi olmadiginiz sürece yasak degil.

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın menajeri

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Haftanın menajeri ben ilk başladığımda Elo derece listesindeki yükselişe göre seçiliyordu.Sonra o zamanki yönetim oyunda ve forumda aktif olan oyunculara vermeye başladı.Ben şuanda eski sistem olduğunu düşünüyorum.Yani Elo derecelerine göre en hızlı çıkışı yapan takım alıyor gibi duruyor.Buda şuanlama geliyor ki uzun süredir oynamayıp oyuna giren ve üst üste 2-3 galibiyer alan ve ani yükseliş gösteren takımların şansıdaha fazla.Bende oyunu 2010 yılından beri oynuyorum sadece…

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın menajeri

Beitrag

Zitat von Enerer: „Merhaba.Bugün yeni açılmış,şimdiye kadar sadece 18 lig maçı oynamış takım haftanın menajeri oldu .Benim takım 2015ten açık kendimden güçlü takımları yendim,liglerde 1ci oldum ama ben haftanın menajeri olamadım haftanın menajeri ile ilgili bi düzenleme gelicek mi?“ bende 2008 den beri oynuyorum bu yeni takimi 2012 de acdim ve yeni acilan takimlar hep seciliyordu ben gecen hafta secildim ancak

• Benutzer-Avatarbild

turnuva

Umut1996 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von melekmete: „slm arkadaşlar... girmiş olduğum turnuvadan cikabilirmiyiz varmı bi yolu“ hayir yok, turnuva iptal ollursa ollur ancak ama bunu son güne kadar beklemen gerek ve turnuva dolmaza iptal ollur baska yolu yok.

• Benutzer-Avatarbild

bana burdan menejer adini ve sebebini özelden mesaj at bakalim sonra beklemede kal haber vericez edit: veya oyundan ticket atabilirsin bizim isin daha kolay olluyor isler karismazin diye

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aykutselcuk: „Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, ben ayrıca oyundaki menajer adını değiştiren yönetici arkadaştan da bir yorum bekliyorum yalnız. Menajer adını değiştirip bir kenara çekilmek olmaz, herkes için adalet Muhakkak ki kendisinin bir sebebi vardır adını değiştirmesinde, fakat geçerli sebebi olan tek kişi olmamalı. Menajer adını değiştirmek için yönetici olmaya gerek yok, hepimiz aynı oyunu oynuyoruz, hepimizin eşit şartlarda olması gerekiyor bazı noktala…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BahriYavuz: „Zitat von Ozdil44: „Aynn kredim var ama 2016 dan beri oynuyom hic denemedim onu bilen varsa soylesin“ adminler yazar şimdi Genç futbolcuların da gücü artıyor mu ekstradan bunu da cevaplarsanız sevinirim“ örnekdeki gibi 100 ise dizilis 105 olluyor, veya 5000 ise 5250 olluyor, ama bu dizilisde yaziyormu bilmiyorum, cogu kisi faydasi yok diyor ben denemedim.

• Benutzer-Avatarbild

Lig ile Sıkıntı

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti“ bu hata ile ilgilenicez.

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig

Umut1996 - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Tekrar kuralım da ona göre bakıp katılan olmazsa seni dahil ederiz“katilan olmaza bende bosum ama önce para lazim olanlari alin siz

• Benutzer-Avatarbild

Hazirlik Maci, 56.550 bin Stad

Umut1996 - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von kallinssazz: „Arkadaşlar kalinsaz adlı takıma hazırlık maçı atmak istiyen atabilir. Full boştur. Stadyum: 56.550“ lütfen konulari nereye acdimiza dikkat edelim, konuyu tasidim.. ve konu acarken koydumuz basliklara dikkatli olalim..

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Umut1996 - - Klanlar

Beitrag

Zitat von BahriYavuz: „350+ gençleri nasıl yetiştiriyosunuz ENTER :D“ premium gerekmiyor almanya da ben dd 360 daha 5gün var premiumsuz 360 oldu ve di 1 hafta felan var 335 de kredi hic kullanmadim ama nedense sadece di ve dd iyi cikyior fo var 7gün felan kaldi suan 310 benim kulüp gazetemdeki antrenmanlarla dd 360 oldu isteyen kullanabillir

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Zitat von Umut1996: „daha hic oyuncu satamadinmi :)“ Yok kardeşim ya daha siftah yapmadım :)“ tamam hayirlisi bakalim

• Benutzer-Avatarbild

daha hic oyuncu satamadinmi

• Benutzer-Avatarbild

Mobil Uygulama

Umut1996 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Berkay bende devamli cep telefon ile giriyorum ama o kadar zor degil ya alisirsin oyunda suanda hatalar var yeni acildigi isin, öncelik onlari düzeltmek :)“ Bende tabletten giriyorum en cok zora sokan sey fiyat belirlemesi chromeden giriyorum duyemi oluyor bilmiyorum ama maas trasnfer bedeli vs seylerde butce verirken sifirlar fazla atılıyor bazen bende acele ile onayliyorum bazen cok para veriyorum ama oyuncuyla anlasmayip kurutluyorum faka…

• Benutzer-Avatarbild

Berkay bende devamli cep telefon ile giriyorum ama o kadar zor degil ya alisirsin oyunda suanda hatalar var yeni acildigi isin, öncelik onlari düzeltmek

• Benutzer-Avatarbild

Genç Defans 300 DI 20 yaş

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Konu kilit“Kilit.