Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 95.
-
İsim yaş
Beitragalper 33
-
Elit Menajerler Klanı
alpersahin - - Klanlar
Beitrag400-440arasinda di olan yok mu satilik kimsede 2b ligindeyim
-
400-440 arasi di ariyorum
Beitrag400-440 arasi di ariyorum. satacak olanlar yazabilir mi
-
Elit Menajerler Klanı
alpersahin - - Klanlar
Beitragiş güc hocam nolsun. gunduz is aksam aile ve futbolcup
-
Elit Menajerler Klanı
alpersahin - - Klanlar
Beitragsagolun hocam tesekkurler
-
Elit Menajerler Klanı
alpersahin - - Klanlar
Beitragaaasss sulakyurt spor şimdiden hayirli olsun
-
Büyük ödüllü turnuva
alpersahin - - Turnuvalar
Beitragkarahan vs. HAMSI SPOR 2 1461 TRABZONS vs. Sürsürü Fc 2 FC.Manchester City vs. FC YoZGaT 66 1 Deep Swamps vs. Urawa Red Diamonds 1 takim adi sulakyurt spor
-
genc oyuncu
BeitragZitat von hasans: „bende çok şikayetçiyim, geçen sezon 1 tane genç oyuncu geldi, lig bitti 5 gün falan geçti hala da yok yeni lige atandım,normalde 6-7 tane genç gelmesi gerekiyordu sezonda, sürekli olarak gelir gelir dendi ama lig bitti yeni lige atandığım halde KL dışında hiçbir oyuncu gelmedi,8. seviye antrenör var ki 9 olucak bi kaç güne, bu benim için çok ciddi bir zarar ve ne yazıkki hala daha düzelmedi“ bana geliyor ama 18 yaş or geliyor surekli biktim. 7-8 e yakin oldu
-
genc oyuncu
Beitraggelen genç oyunculari sistem gönderiyor ama artik biktim. elimde 2 or ve 1 dd var. daha sonra gelen tüm genç oyuncular 18 yasinda çogu or ve kaleci mevkileri. başka yok. kovuyorum yine ayni mevki ve yaş. bir türlü 4 üncü oyuncuyu bulamadim. bu durum nprmal degil bence. yönetici arkadaşlar bakabilirmi acaba. sulakyurt spor
-
büfe yarisi yine yok
Beitragbüfenin yarisi yine kayboldu. telefonla giriyorum oyuna. bir ara düzelmişti yine gitti malesef
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
alpersahin - - Sohbet
Beitragsozlesme bitis tarihine gore fazla gelismis galiba. nasil oldu bu is
-
beklerlerr oyuncu satıyor
alpersahin - - Satılık
Beitrag80 m var olmazmi hocam dd icin
-
Skor tahmin yarışması
BeitragLos Galakticos fc : 0 : 1 :Holdingo F.C sulakyurtspor
-
Skor tahmin yarışması
BeitragFenerbahçe F&B efsane01 : 2-0
-
Skor tahmin yarışması
BeitragKAĞIZMAN F.C 3-2 perşembe sp SiyahKabus 1-0 SAMSUNSPOR1453 RakipNerde 3-1 *Ultra-Viole* tkm adi. sulakyurt spor