Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 284.

• Benutzer-Avatarbild

[3.G] ALANYASPOR - 1.000.000€

Akif - - Turnuvalar

Beitrag

TURNUVAYA GİRMEK İÇİN TIKLAYIN Herkese merhaba arkadaşlar, herkese 1M € ödüllü turnuva kurdum. İhtiyacı olan herkes davetlidir. Bu kez şifreli kurdum. Şifre için bana oyundan mesaj atabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

[2.G] ALANYASPOR - 1.000.000€

Akif - - Turnuvalar

Beitrag

TURNUVAYA GİRMEK İÇİN TIKLAYIN Herkese merhaba arkadaşlar, herkese 1M € ödüllü turnuva kurdum. İhtiyacı olan herkes davetlidir.

• Benutzer-Avatarbild

TURNUVAYA GİRMEK İÇİN TIKLAYIN Herkese merhaba arkadaşlar, herkese 1M € ödüllü turnuva kurdum. İhtiyacı olan herkes davetlidir.

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu kopyalama

Akif - - Sohbet

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Akif: „Nerden anladınız hocam ismini değiştirmemiş mi?“ Bi ayni isimli var birde ayni yaş, ayni suratli, ayni ayakli forvet var.“ Anladım hocam oyunun sunduğu bir şey sonuçta kimse haber vermek zorunda değil

• Benutzer-Avatarbild

DOĞUM GÜNÜME ÖZEL / 2.000.000€

Akif - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von aaasss: „Allah sağlık sıhhat huzur versin hayatında hocam“ Eyvallah hocam teşekkür ederim

• Benutzer-Avatarbild

KİRALAMA

Akif - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Yıllardır önerilen bir şey ama yapılmıyor, şu saatten sonra oyunda pek bir değişiklik de yapılacağını zannetmiyorum. Arkadaşların dedikleri gibi birisiyle anlaşıp kiralayabilirsin ama anlaşmazlık durumunda yönetim(?) bir yaptırım uygulamaz.

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın menajeri

Akif - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Hayırlı olsun. Ben de 5 kere almışım, ne ara o kadar olduysa

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu kopyalama

Akif - - Sohbet

Beitrag

Nerden anladınız hocam ismini değiştirmemiş mi?

• Benutzer-Avatarbild

DOĞUM GÜNÜME ÖZEL / 2.000.000€

Akif - - Turnuvalar

Beitrag

DOĞUM GÜNÜME ÖZEL / 2.000.000€ / KATILMAK İÇİN TIKLAYIN Her ligden katılım yapılabilir. Herkese 2m € ödül vardır.

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU

Akif - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Selam

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup'un Okunuşu !

Beitrag

Başlıkta "un" diye ek getirilerek cevap söylenmiş zaten. Futbolcup

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP TR FORUM ÖZEL SOHBET KONUSU

Beitrag

Selamün aleyküm neler olmuş böyle

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 10. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI

Akif - - Etkinlikler

Beitrag

1 Kasım Cuma 20.30 Galatasaray – Çaykur Rizespor 1 - 0 2 Kasım Cumartesi 15.00 Konyaspor – Gençlerbirliği 2 - 1 17.30 Alanyaspor – Başakşehir 2 - 0 17.30 Trabzonspor – Göztepe 3 - 0 20.00 Antalyaspor – Beşiktaş 1 - 1 3 Kasım Pazar 14.00 Denizlispor – Sivasspor 0-1 16.30 Kasımpaşa – Yeni Malatyaspor 0-2 19.00 Kayserispor – Fenerbahçe 0-2 4 Kasım Pazartesi 20.00 Ankaragücü – Gaziantep FK 0-0 menajer adı: mehfat23

• Benutzer-Avatarbild

Menejer adı : mehfat23 01.02.2019 20:30 FENERBAHÇE A.Ş. - GÖZTEPE A.Ş. 6-1 02.02.2019 13:30 EVKUR YENİ MALATYASPOR - İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR 5-2 02.02.2019 16:00 KASIMPAŞA A.Ş. - DEMİR GRUP SİVASSPOR 4-0 02.02.2019 16:00 TRABZONSPOR A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ 5-0 02.02.2019 19:00 AYTEMİZ ALANYASPOR - GALATASARAY A.Ş. 1-4 03.02.2019 13:30 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0-7 03.02.2019 16:00 AKHİSARSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 0-5 03.02.2019 19:00 ANTALYASPOR A.Ş. - BEŞİKTAŞ…

• Benutzer-Avatarbild

2007 FORUM FUTBOLCUP

Akif - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von GoldenPreby: „Zitat von Akif: „Madem herkes burda şunu okumadan olmaz m.yansiklopedi.org/wiki/Futbolcup“ Ben bu filistin olayını hatırlıyorum ben de eskilerdenim o zaman ya :P“ 2012 falandi heralde o ya ben de hatırlıyorum çok eski sayılmaz. Alttakiler sonradan eklenmiş önceki yazılanlar baya eski

• Benutzer-Avatarbild

2007 FORUM FUTBOLCUP

Akif - - Futbolcup TR

Beitrag

Madem herkes burda şunu okumadan olmaz m.yansiklopedi.org/wiki/Futbolcup

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 10. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Akif - - Turnuvalar

Beitrag

Menajer İsmi: mehfat23 Bursaspor: 2 - 0:A.Alanyaspor BB Erzurumspor: 0 - 3:Kasımpaşa A. Konyaspor: 1 - 2:M.Başakşehir Antalyaspor: 1 - 1:Trabzonspor Kayserispor: 2 - 1:DG Sivasspor EY Malatyaspor: 0 - 2:Galatasaray Fenerbahçe: 2 - 0: MKE Ankaragücü Akhisarspor: 1 - 2:Göztepe Beşiktaş: 2 - 0:Çaykur Rizespor

• Benutzer-Avatarbild

Zaten aktif olmayan takımlar bir süre sonra atanmiyor bildiğim kadarıyla. Öyle değil mi?

• Benutzer-Avatarbild

...

Akif - - Programlar ve Kodlama

Beitrag

Bu ne dostum

• Benutzer-Avatarbild

Konu Düzeltme

Akif - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Keşke tek sorun bu olsa be