Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 284.
-
Para kazanma
BeitragOyuncu varsa hazırlık maçı yap. Hiç yoksa binaları ipotek ettir 10-15 gücünde oyuncu al sonra hazırlık maçı yap
-
Fussballcup
Akif - - Futbolcup TR
BeitragGoogle dan fussballcup apk yazarak indirebilirsin. Ben indirdim baktım hiç güzel değil. Siteden girersin daha iyi. O şekilde gelecekse gelmesine gerek yok bence.
-
Turnuva
Akif - - Futbolcup TR
Beitrag50k lık stadda 400 den daha fazla kar elde edilir gibi üstad
-
Satılık KL 395 20
BeitragKL 395 20 satılıktır. Oyuncu pazardadır. Takım adı: ►GSFB SPOR◄ Lig: Bölgesel amatör lig
-
Satılık OR 350 21
BeitragGüncel
-
Avusturya'da hazırlık maçı arıyorum
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragGüncel
-
AC kupası 5 (400.000)
Akif - - Turnuvalar
BeitragTurnuva dolmuştur. Teşekkürler
-
Turnuva
Akif - - Futbolcup TR
BeitragGünlük yaklaşık lig maçındaki gelir kadar para elde edersin. Onu 7 ile çarp turnuvadan kazanacağın toplam ödülü bulursun. Bulduğun sonucu 8 e böl herkese ne kadarlık bir turnuva kurarsan para kazanacağını görürsün. 200-300 lük turnuvalar dolmuyor maalesef.
-
Avusturya'da hazırlık maçı arıyorum
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von Tersinli: „18-19 ağustos şuan boş ve ilerisine davet atabilirsiniz takım ve menajer adı imzada yazıyor“ Üstad mobilden giriyorum imza görünmüyor
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖyle bir şey yok üstad vip yapsan da ustune koltuk yapabiliyorsun
-
Satılık OR 350 21
BeitragGüncel
-
AC kupası 5 (400.000)
Akif - - Turnuvalar
BeitragSon 3
-
AC kupası 5 (400.000)
Akif - - Turnuvalar
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Ben girdim hocam“ Hoş geldin
-
AC kupası 5 (400.000)
Akif - - Turnuvalar
BeitragTurnuvamıza her ligden takımlar katılabilir. Ödüller herkese 400.000€ 22.07.2018 başlangıç 28.07.2018 bitiş KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
-
Zitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Akif: „Zitat von Murtazakarabulut: „Bunlara neden sınırlama gelmiyor önceki dönemde hatırladığım kadarıyla 35 36 yaşında takımdan ayrılıyor diye hatırlıyorum yanlışmış hatırlıyorum“ Oyun kapanınca oyuncularin yaşları arttı ama sözleşmeleri ayni kaldı. Bir sure sonra düzelecek yani“ Ben geri açtıgımda oyunda hiç oyuncum yoktu“ Oyun kapanmadan oyuncuların sözleşmesi bitmiş olabilir. Veya bir hata da olmuş olabilir normalde oyuncular duruyordu
-
Zitat von Murtazakarabulut: „Bunlara neden sınırlama gelmiyor önceki dönemde hatırladığım kadarıyla 35 36 yaşında takımdan ayrılıyor diye hatırlıyorum yanlışmış hatırlıyorum“ Oyun kapanınca oyuncularin yaşları arttı ama sözleşmeleri ayni kaldı. Bir sure sonra düzelecek yani
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Akif - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von Mutlu43: „Genç oyuncu sayısı 7 devam değil mi arkadaşlar“ Devam
-
PARA TRANSFERİ
BeitragBurda bir şey derler mi bilmem ama Almanya da yasak. Banlanirsin
-
Satılık OR 350 21
BeitragSatışa devam