Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 120.
-
2007 FORUM FUTBOLCUP
Beitragİçi cız edenler hala oynamaya devam ediyor işte, ne olursa olsun
-
Arkadaşlar bilet sayınız ile doğru orantıda şansınız olacak. Seçilecek şanslı kişilerin algoritmasını kendim yazdım. Hiçbir kimseye yakın olmadığımı ve seçilecek kişilerin tamamen şansa bağlı olacağı konusunda hiçbir şüpheniz olmasın. Şanslı olan kazansın! Not : Kazanacağınız bilet sayısı lig ve kadro gücüne bağlı olduğundan ve bu kriterler değişkenlik gösterebileceğinden kulüp seçme tarihi olan 30.10.2018 19:00 tarihindeki mevcut lig ve kadro güçleriniz hesaba katılacaktır.
-
Merhaba, herkese 17.5m lik ödüllü turnuvamız kuruldu. Bu turnuvaya katılabilmek için bu konu başlığı altına başvuru yapmanız gerekiyor. • Başvuru şartları:1. Turnuva kurulduktan sonra kurulan kulüpler katılamaz. (18.10.2018 ve sonrası). 2. Multi hesap olarak görülen kişiler başvursa dahi incelemede inandırıcılığı olmayan kulüpler çekilişe giremeyecek. 3. Gelecek vaad etmeyen yani kısa bir süre sonra oyunu bırakma eğilimindeki kulüpler çekilişe giremeyecek. Örnek başvuru Külüp ismi : Sahin Tepesi…
-
TRANSFER PAZARI
BeitragSorun uzun futbolcu isimlerinden ve/veya kulüp isimlerinden meydana geliyor. Tablo sayfanın genişliğine sığmıyor. Taşıyor.
-
Transfer tarihi hatası
BeitragHata olduğuna emin misin? Benim hatırladım ligin ilk yarısının ilk maçından 1 yada 2 gün öncesinden , ligin ilk yarısının son maçından 1 gün önce alınan oyuncular lig arasında geliyor. Yani ilk yarı son maç tarihi 16.09 ise en geç 16.09 03:00 (oyunun transferleri gerçekleştireceği saati tam bilmiyorum, tahmini) ' den sonra alınan oyuncuların lig sonunda gelmesi lazım. Oyunu bıraktığım için kesin bilgi veremiyorum.
-
oyun beni yanlış lige atadı
BeitragSorunun sebebi almanlar bence ticket at
-
Maç Motoru
BeitragEğer böyle bir şeyi yapmayı göze koyuyorlarsa maliyet için bağış kısmı oluşturabilirler. Böylece oyuncular destekledikçe oyun sahipleri oyunu geliştirir.
-
Zitat von management: „Önce bedava verilen kredi simdi de yapılan bu indirimin transfer piyasasını daha da öldürdüğünü düşünüyorum. Kredisi olan oyuncu ihtiyacını oyuncu kopyalayarak pazarın çok altında hallediyor. Bu indirim belki kredi alımını artırdı ama futbolcup turkiye serverinin transfer piyasasına balta değil balyoz vurdu.“ Verilen bedava krediler hakkında bir kaç olumsuz yorum okumuştum. Verilmemesi yönünde. Şimdi de kredileri eritmek için indirim yaptılar. Şimdi de bu konuda olumsuz yo…
-
Fikstür Hatası
BeitragBende de öyle görünüyor. Hatta lig arasını kontrol ettim. 13 hafta ve 14.hafta arası. Sezon erken kapanacak gibi
-
Zitat von Kızıltan: „ Liglere atanmayanların çoğu bugda kaldıkları için atanmadılar.Bu bir oyun hatasıydı yani.2 ay süren bir Lig yok sonuçta.Çözüm diğer Ligler için bu olabilir buna bir itirazım yok.Ama Süper Lig için olmaz.Hatta tüm Liglerde nasıl olabileceğinide yukarıda açıklamıştım.Bir şeyide belirteyim ben yazdıklarımı kendim için değil tüm Süper Lig takımları için yazdım.Haksız rekabet olacağı için değil hepimiz çok şey kaybedeceğimiz için yazdım.Kendim için yazsam ben aldığım kupaları ço…
-
Bir sürü kişi forumda lige atanamıyorum diye konu açtı. Çoğu kişi geç atanmasından şikayetçi oldu. Oyundaki oyuncu yetersizliğinden ligler kurulmadığından bu sorunlar meydana geldi. Bu sorunun iki çözümü var. Birincisi yeni oyuncuların gelmesi , ikincisi bu uygulama. Birincisi gerçekleşse bile yeni gelecek oyuncular üst liglere çıkana kadar üst liglerdeki o problemler geç çözülür. Herkes ister ki oyuna yeni oyuncu gelmesi için adımlar atılsın. Yetkili arkadaşlarda bunu istiyorlar ve almanlara ge…
-
Valla oyunda yapılacak her yeniliğe evet oyumu kullanıyorum. Biz bunlara alışık değiliz pek