Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 120.

• Benutzer-Avatarbild

...

AkifYesilkaya - - Programlar ve Kodlama

Beitrag

...

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von usta61: „Bu Server önemsemiyorlar. Martta oyun açıldı ama hiç oyun sahipleri yüzünden ilerleme yok“ 100% Katılıyorum, bazı güncellemelerin de gelmediğini veya çok geç geldiğini düşünmekteyim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Dilovası: „Zitat von Button57: „1 ay aktif olmuyan takimlar inkatife düsüyor. Bu durumda bitaki lige atanmiyorlar zaten. bu ara hosgeldiniz“ teşekkürler ama ben durumu tam olarak bilmiyorum. Yani liglere atanmıyor mu 1 ay aktif olmayanlar? Aktif olupta atanamanlarda var ama“ Evet genelde aktif olmayan kulüpler liglere atanmıyor. Fakat ligler , yeterli kulübün olmamasından dolayı oluşmadığı için belki de yetkililer tarafından liglerin oluşması adına aktif olmayan bazı kulüpler random ol…

• Benutzer-Avatarbild

Ekstra olarak , önceki ligde gol krallığı yaşamış bir takımsa belki biraz daha prim verebilir

• Benutzer-Avatarbild

...

AkifYesilkaya - - Programlar ve Kodlama

Beitrag

...

• Benutzer-Avatarbild

Oyun açılalı çok uzun bir zaman geçti fakat oyuncuların ilgisini çekecek bir yenilik olmadı. Sabredin deniliyor, sabreden sabrediyor. Gerisi vazgeçip bırakıyor. Bu zaman oyunun aleyhine yönelik oluyor. O kadar süre bekleniyor ve yeni gelecek yenilik sakatlıkların artmasına yönelik deniliyor. Oyun kan kaybediyorken bir vuruşta işini bitirelim mi diyorlar acaba. Oyuna yeni bir şey eklenmesi gerekiyor , oyunda zaman harcanıp oyunda tutacak bir şey. Aksi taktirde çoğu kişi lig maçı zamanında girer, …

• Benutzer-Avatarbild

STADYUM 1.kat ( 10 Blok );- ayakta 2 gün ( 50.000 € ) - koltuk 11 gün ( 1.260.000 € ) - VIP 14 gün ( 1.525.000 € ) 2.kat ( 16 Blok );- ayakta 4 gün ( 150.000 € ) - koltuk 20 gün ( 1.780.000 € ) - VIP 26 gün ( 2.570.000 € ) 3.kat ( 18 Blok );- ayakta 6 gün ( 450.000 € ) - koltuk 29 gün ( 3.330.000 € ) - VIP 38 gün ( 5.700.000 € )

• Benutzer-Avatarbild

Transfer Pazarı

AkifYesilkaya - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von susurlukspor2: „Akif ne alaka dostum . kopyalancak olduktan sonra diğer oyunculardan da kopyalanır. zaten yeteri kadar da kopya oldu. şu an kirlilik söz konusu pazarda. senin için problem değil ama oyuna geri dönüpte krediyi feda edemeyenler de olucak.d aha sonra antremanda kullanabılır haftalık premium açtırabılır. onu da düşünmek lazım. ben bu konuda sana katılmıyorum oyuna geri dönüpte kopyayı düşünmeyip teklif verenlerde var onlarda mahcup kalıyor. 250 oyuncu varsa pazarda 100 tane…

• Benutzer-Avatarbild

Onlarin oturmus bir forumu vardi oyun el degistirirken , bizim var miydi? Adamlar oturmus forumu degistirmek istemedi. Bizdeki durum farkli.

• Benutzer-Avatarbild

Transfer Pazarı

AkifYesilkaya - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von susurlukspor2: „öyle bi oyuncuyu pazara koyan kişi onu düşünmez ya onun bi sınırı vardı. sezon sonu mu sözleşmesi biteceği zaman oluyordu mecburen pazardan çekip sözleşmesini uzatıyordun zaten oyuncunun. şu an pazarda gereksiz kirlilik olduğu için söyledim. yani hoş değil herkez ne olduğunu bilsin pazarda . o oynamayan takımalrında oyuncularına teklif veriyorlar bedava bekliyorlar onaylancak mı acaba diye“ Amac oyuncu kopyalamak , onlar onun icin duruyor.Alt ligler icin baya avantaj sa…

• Benutzer-Avatarbild

Burasi oyunun kendi resmi forumu. Oyunun sahibi playzo zaten.

• Benutzer-Avatarbild

Tamam, eklerim.

• Benutzer-Avatarbild

Cevaplari aldim tesekkurler

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum bilgisi

AkifYesilkaya - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von safa.ykc: „üst liglere cıktıkca inşşat süresi artıyor mu ?“ Hayır

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von BerkayGuler_: „Ben bakamıyorum linke söyleyebilirmisin tarihini“7.aya kadar hep 15. de ondan sonra 12.aya kadar hep 14.de :)“ Alman serveri ile tr serverindeki yas atlama tarihleri farkli

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von wonder: „Amasya Belediye Spor Turnuvasına katılmak istiyorum turnuva futbolcup.net/#/index.php?w=34…posupcoming=&_=1522519975 şifre forumda diyor ama göremedim yardımcı olurmusunuz“ O hesabın sahibi kendisi forum açmıştı ve reklamını yapmıştı. Bundan dolayı hesabı kapatıldı diye biliyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu Arıyorum

AkifYesilkaya - - Oyuncu Arama

Beitrag

Mevki fark etmez. Türkiye 3.Lig C'deyim. Maxium 3.Lig A'yı görüyorum. Takım : Sahin Tepesi FK . Eğer satılık oyuncunuz varsa oyundan mesaj atın.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba, sıralama listesinin altında "Hesaplamalar Dünya Futbol ELO Derecelendirmesine dayalıdır" yazıyor. Merak ettim de daha fazla ayrıntı bilen varsa aydınlatabilir mi?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Fuchobi: „biz işe yarar fikirlerimizi sunalım da yaparlar yapmazlar yönetimin bileceği iş. tabi insanların da beğendiği fikirleri desteklemesi lazım.“ Tabiki