Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 120.
-
genç takım
BeitragGenç sayısını 5 den 7 ye çıkardılar. Daha fazla arttıracaklarını hiç düşünmüyorum. Aksi taktirde transfer yapmaya gerek kalmaz Gençle herkes kendini idare eder rahatlıkla.
-
genç takım
BeitragGaliba anlamadım Şimdi bir takımda maximum 7 genç oyuncu oluyor. Bir takımdan genç bir takım çıkmaz. Eğer başka takımlarla birleşecekse diye ben takım ismi ne olacak diye sormuştum.
-
DD 80 24 Satılık
AkifYesilkaya - - Sohbet
BeitragÇok pahalı ya
-
genç takım
BeitragMerhaba, önerinizi okurken aklıma 3 soru takıldı. Takımların isimleri ne olacak? Takımlara oyuncular hangi koşulda gidecek? Oyuna yeni başlamış bir oyuncunun 30 luk bir genciyle süper ligdeki adamın 300 lük genci aynı takımda mı olacak?
-
Zitat von Fuchobi: „Zitat von Fuchobi: „bu arada benim kupanın tarihi 11.12.2012 diğer kulüpleri de inceledim. başka kulüplerde de tam bu tarihte kupası olanlar var. belki tarihle ilgili bir hatadır. sizlere yardımcı olabilecek bir bilgi diye düşünüyorum.“ örnek olarak bu kulüp: futbolcup.net/#/index.php?w=34…clubId=31251&_=1522228273 link gözükmüyorsa, takım adı: Hitit-Hattuşa menajer adı: öztemel_tic gördüğünüz gibi bu kulüpte ki 4 kupanın da tarihi 11.12.2012 bu kulüp: futbolcup.net/#/index.p…
-
Güzel bir fikir. Ama almanlar gerçekte de olduğu gibi bu oyunda da üstünlük kurar gibi düşünüyorum Senin fikrini okurken benim aklımada şöyle bir fikir geldi. Kızıltan'ın fikrine benziyor. Her ülkedeki elo sıralamasındaki ilk 4 takımın olacağı bir turnuva olabilir. Yani fikirler gani yeterki yapmak istesinler
-
Asistanlar
BeitragZitat von evrenaldo: „Yanlış anlaşılma değil önceden kart cezalısı oyuncunun ceza süresi var orda itiraz ediyosun ve ceza düşüyo du aynı işlev şuanda mevcut olması lazım“ Hiç ceza itirazı gibi bir şey ne gördüm ne de duydum Önceden nasıldır bilemem ama şuan yok sanırım. Zitat von Kızıltan: „Yardımcı antrenör: Bu asistan kadronuzdaki oyuncuların antrenman seviyelerini artırmanıza yarar.Örneğin 8 Level asistan ile bir antrenmanda oyucunuz 2,8 oranında güç atlıyorsa 10 Level antrenör ile bu oran 3,…
-
Asistanlar
Beitrag"Avukati devreye sokarak" dediginiz cumle yanlis anlasilabilir. Sonra birisi gelip "Oyuncum kirmizi kart gordu? Avukati nasil devreye sokabilirim?" derse sasirmam. Sizin kastettiginiz seyde avukatin bulunuyor olmasi lazim herhalde.
-
Zitat von tayfa1646: „şifreyi vermiş oldugum hangi kişi ise şifreyi başka birine verdi bunca kişinin hakkını yedin elbet çıkar kim oldugun amatördeyim paraya oyuncuya ihtiyacım var de kendini acınacak hale düşür sadece 10 m için şu mübarek ayda kaç kişinin hakkını yiyorsun YAZIKLAR OLSUN“ Multi hesap açıp ona vermiştir.
-
Oyundaki Hatalar
BeitragOyuncunun bulundugu tabloda en sagda bulunan butona mi bastin? O buton reddediyor. Mercek sembolune tiklayip para verip, anlasma imzalarsan oyuncuyu kabul etmis oluyorsun. Eger dogru yaptiysan hata olabilir.