Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 120.
-
Eski takım arama
Beitrag118 80 nin futbolcup şubesi
-
DUYURU
BeitragÇeviriden yardım alarak bende size yardımcı olurum.
-
DUYURU
Beitragİngilizcem iyi olsaydı yardımcı olurdum.
-
Oyuncunun gelme tarihi örnek olarak 21.03.2018 yazıyor? Tam olarak hangi saatte geliyor? (Örn: 05:00:00) Takımımda 35 kişi var diyelim. Bir sonraki gün 1 oyuncum gidiyor olarak görünüyor, 1 oyuncuda geliyor olarak görünüyor. Bir sorun ile karşılaşır mıyım? Takımdan ilk önce oyuncu mu gidiyor yoksa oyuncu mu geliyor. Lige atandım diyelim. Ligin ilk maçı 25.03.2018 yazıyor. Hangi tarihe kadar oyuncu alabilirim ve bir sonraki gün takımıma gelir. Özetle ilk maçtan minimum kaç gün önce aldığım oyuncu…
-
giris konusu
BeitragSanırım kayıt olurken ingilizceyi seçtiğimiz için o konuları açarken ingilizce olarak açıldı. Büyük ihtimalle sen şuan almanca dışındaki konular görünmüyor. (Versteckter Text) Ben de bu benzer bir olay yaşadım. Konu açıyorum kimse mesaj atmıyordu Şu şekilde yap , bütün konular görünür olacaktır: (Versteckter Text)
-
Kredi fiyatları
BeitragAdamlar indirimde mi yapmasın arkadaş. Gerçek hayatta da var bu. Seni al diye zorlayan var mı?
-
Oyun kapanmadan önce senin oyuncularınla sözleşme yapmana engel olan birisi olsaydı haklısın diyeceğim. Fakat öyle bir durum yok. O zamanlarda kimsenin oyunun tekrar açılacağını düşündüğünü sanmıyorum. Fakat şu konuda sana katılabilirim: Oyunun adminsizlik bölümünde bir sürü multi açıldı, para satışı oldu. Onlara bir çözüm getirmedikleri sürece haksızlık olacağını düşünüyorum. Ona da tek çözüm olabilir o da takımların kulüp arsası,kredi sayısı,stadyum kapasitesi ve alt yapısı hariç her şeyin sıf…
-
10 + yaş fark etmez
AkifYesilkaya - - Satılık
BeitragLigini yazman gerekiyor. Ayrıca 7 şer kredi karşılığında transfer pazarından 10 luk oyuncuları direk satın alarak da maçlara çıkabilirsin.
-
eski..
BeitragBazı bölümlerde konular olmasına rağmen girdiğimde gözükmediğini fark etmiştim. 5 threads 38 post yazıyordu. Fakat girince "No threads in this forum matched your criteria." yazısı gözüküyor. Sağ kısımdan language yi değiştirince seçtiğim dili kullanan kişilerin açtığı konular görünmeye başlandı gözükenlerde gözükmedi. Buraya türkçe seçeneği gelsin de herkesin açtığı konuyu görelim.
-
Oyundaki Hatalar
BeitragArkadaşlık isteği geldiğinde gözüken bildirimde açıklama olarak bir hata var sanırım : (Versteckter Text)
-
Oyundaki Hatalar
BeitragTeşekkür ederim cevabınız için. İşinizin ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. Haklısınız biraz zaman lazım oyunun oturması için.
-
1) Futbolcu Kiralama Düşündüğüm sistem gerçekten çok ayrıntılı. Öncelikle transfer pazarının şu şekilde değişmesi gerekebilir; - Satılık Oyuncular - Kiralık Oyuncular Çalışma Prensibi : Bir oyuncuyu satarken çıkan kısımda satma ve kiralama şeklinde iki seçenek olsun. Satma seçeneği varsayılan değer olabilir. Eğer kiralama seçeneği seçilirse oyuncumuzun maximum kaç sene kiralık olacağını seçmeliyiz. Maximumun da bir maximumu olmalı. O da bizim o oyuncuyla yapmış olduğumuz sözleşmenin kalan senesi…
-
Oyundaki Hatalar
BeitragAklımı karıştıran konu şu: Almanya serverinde kullandığım takım logosu onaylandı ve kullanıyorum. Aynı takım logosu türkiye serverinde kullanılınca telif hakkından dolayı onaylanmıyor. Burda bir tezatlık yok mu? Ayrıca oyundaki hataları giderecek olan güncelleme hakkında oyun yetkilileri ne zaman bir açıklama yapacaklar. Bir çok oyuncu hataları dile getiriyor fakat oyuncuların sorunlarını ve sorularını giderecek detaylı bir açıklama olmuyor. Ne yazık ki bu şekilde devam ederse bazı oyuncuları ka…
-
Oyundaki Hatalar
BeitragAlmanya serverinde kullandığım logoyu tr serverinde de 2 kere ekledim fakat 2 kere onaylanmadı. Neye göre onaylıyorlar anlamadım.