Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 120.

• Benutzer-Avatarbild

Seyirci sayısı 65 bin ve üstü olsaydı bu konuyu açar mıydın ? (Ev sahibinin stadı 69.300 müş) Şaka bi yana tesadüftür.

• Benutzer-Avatarbild

118 80 nin futbolcup şubesi

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

AkifYesilkaya - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Çeviriden yardım alarak bende size yardımcı olurum.

• Benutzer-Avatarbild

DUYURU

Beitrag

İngilizcem iyi olsaydı yardımcı olurdum.

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncunun gelme tarihi örnek olarak 21.03.2018 yazıyor? Tam olarak hangi saatte geliyor? (Örn: 05:00:00) Takımımda 35 kişi var diyelim. Bir sonraki gün 1 oyuncum gidiyor olarak görünüyor, 1 oyuncuda geliyor olarak görünüyor. Bir sorun ile karşılaşır mıyım? Takımdan ilk önce oyuncu mu gidiyor yoksa oyuncu mu geliyor. Lige atandım diyelim. Ligin ilk maçı 25.03.2018 yazıyor. Hangi tarihe kadar oyuncu alabilirim ve bir sonraki gün takımıma gelir. Özetle ilk maçtan minimum kaç gün önce aldığım oyuncu…

• Benutzer-Avatarbild

giris konusu

Beitrag

Sanırım kayıt olurken ingilizceyi seçtiğimiz için o konuları açarken ingilizce olarak açıldı. Büyük ihtimalle sen şuan almanca dışındaki konular görünmüyor. (Versteckter Text) Ben de bu benzer bir olay yaşadım. Konu açıyorum kimse mesaj atmıyordu Şu şekilde yap , bütün konular görünür olacaktır: (Versteckter Text)

• Benutzer-Avatarbild

Adamlar indirimde mi yapmasın arkadaş. Gerçek hayatta da var bu. Seni al diye zorlayan var mı?

• Benutzer-Avatarbild

Oyun kapanmadan önce senin oyuncularınla sözleşme yapmana engel olan birisi olsaydı haklısın diyeceğim. Fakat öyle bir durum yok. O zamanlarda kimsenin oyunun tekrar açılacağını düşündüğünü sanmıyorum. Fakat şu konuda sana katılabilirim: Oyunun adminsizlik bölümünde bir sürü multi açıldı, para satışı oldu. Onlara bir çözüm getirmedikleri sürece haksızlık olacağını düşünüyorum. Ona da tek çözüm olabilir o da takımların kulüp arsası,kredi sayısı,stadyum kapasitesi ve alt yapısı hariç her şeyin sıf…

• Benutzer-Avatarbild

10 + yaş fark etmez

AkifYesilkaya - - Satılık

Beitrag

Ligini yazman gerekiyor. Ayrıca 7 şer kredi karşılığında transfer pazarından 10 luk oyuncuları direk satın alarak da maçlara çıkabilirsin.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba, almanya forumunda alman serverindeki yaş atlama tarihleri paylaşılmış. Aynısı bizim forumda da olacak mı? (Versteckter Text)

• Benutzer-Avatarbild

Teşekkür ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba bende turnuvaya katılmak istiyorum. Menajer : Akif Sahin Kulüp : Sahin Tepesi FK

• Benutzer-Avatarbild

Oyunun ana sayfasında giriş kısmının altındaki "Hesap/Üye Ayarları" bölümünden şifreni değiştirebilirsin. Masörü bilmiyorum fakat oyuncuların sağlıkları her gün artıyor. Ekstra bir şey yapıldığını görmedim.

• Benutzer-Avatarbild

eski..

Beitrag

Bazı bölümlerde konular olmasına rağmen girdiğimde gözükmediğini fark etmiştim. 5 threads 38 post yazıyordu. Fakat girince "No threads in this forum matched your criteria." yazısı gözüküyor. Sağ kısımdan language yi değiştirince seçtiğim dili kullanan kişilerin açtığı konular görünmeye başlandı gözükenlerde gözükmedi. Buraya türkçe seçeneği gelsin de herkesin açtığı konuyu görelim.

• Benutzer-Avatarbild

Oyundaki Hatalar

AkifYesilkaya - - Oyun Hatalari

Beitrag

Arkadaşlık isteği geldiğinde gözüken bildirimde açıklama olarak bir hata var sanırım : (Versteckter Text)

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba, ben almanya serverinde de oynuyorum. Merak ettiğim bir konu var. Gençlikten çıkma tarihi 16.03.2018 yazıyor. Ben en geç hangi tarihe kadar sözleşme imzalayabilirim oyuncu kulübü terk etmeden? Gençlik antrenmanlarından maximum faydalanmak istiyorum.

• Benutzer-Avatarbild

Oyundaki Hatalar

Beitrag

Teşekkür ederim cevabınız için. İşinizin ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. Haklısınız biraz zaman lazım oyunun oturması için.

• Benutzer-Avatarbild

1) Futbolcu Kiralama Düşündüğüm sistem gerçekten çok ayrıntılı. Öncelikle transfer pazarının şu şekilde değişmesi gerekebilir; - Satılık Oyuncular - Kiralık Oyuncular Çalışma Prensibi : Bir oyuncuyu satarken çıkan kısımda satma ve kiralama şeklinde iki seçenek olsun. Satma seçeneği varsayılan değer olabilir. Eğer kiralama seçeneği seçilirse oyuncumuzun maximum kaç sene kiralık olacağını seçmeliyiz. Maximumun da bir maximumu olmalı. O da bizim o oyuncuyla yapmış olduğumuz sözleşmenin kalan senesi…

• Benutzer-Avatarbild

Oyundaki Hatalar

Beitrag

Aklımı karıştıran konu şu: Almanya serverinde kullandığım takım logosu onaylandı ve kullanıyorum. Aynı takım logosu türkiye serverinde kullanılınca telif hakkından dolayı onaylanmıyor. Burda bir tezatlık yok mu? Ayrıca oyundaki hataları giderecek olan güncelleme hakkında oyun yetkilileri ne zaman bir açıklama yapacaklar. Bir çok oyuncu hataları dile getiriyor fakat oyuncuların sorunlarını ve sorularını giderecek detaylı bir açıklama olmuyor. Ne yazık ki bu şekilde devam ederse bazı oyuncuları ka…

• Benutzer-Avatarbild

Oyundaki Hatalar

Beitrag

Almanya serverinde kullandığım logoyu tr serverinde de 2 kere ekledim fakat 2 kere onaylanmadı. Neye göre onaylıyorlar anlamadım.