Suchergebnisse

Suchergebnisse 261-280 von insgesamt 289.

• Benutzer-Avatarbild

Forum aktif değil galiba. Neyse ben buradan maç göndermekten vazgeçiyorum. Arkadaşlar konuyu kilitleyebilir misiniz lütfen? Teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 3. Sezon

memoli4179 - - Turnuvalar

Beitrag

Turnuvaya katılım tamamlanmıştır. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 3. Sezon

Beitrag

Efsane turnuva geri döndü. Daha önce 162 sezon devam eden ve rekor kıran efsane turnuva...Yeni oyunda, yeni ödüllerle...Katılan herkesin 500.000 € alacağı turnuva "HERKESE 500.000 €" açıldı. Tüm Liglere Açık... KATILMAK İÇİN TIKLA ! HERKESE 500.000 €

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 2. Sezon

Beitrag

Zitat von hüsnüzengin: „bunuda kaçırdık :D“ Yarın akşam üzeri aynı şartlarda yenisi açılacaktır. Beklerim...

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

memoli4179 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Gerçi senin stad da iyiymiş. Kendi sahanda yapsan da olur.

• Benutzer-Avatarbild

DeLiCe

Beitrag

Hoş geldin. Diziliş çıkarabildikten sonra gerisi yavaş yavaş gelir. Hazırlık maçı konusunda ben de yardımcı olabilirim. Takım adı Mabetsiz Şehir. Ayrıca başka konularda da elimizden geldiği kadar desteğimizi vermeye çalışırız. İyi oyunlar...

• Benutzer-Avatarbild

20 nisan günü az önce dolmuştur. Teşekkürler..

• Benutzer-Avatarbild

2o Nisan günü, bir arkadaşın maçı iptal etmesi üzerine açıldı. Niye iptal ettiyse artık ! Neyse 20 nisana maç isteyen yazabilir. İlk mesaj yazana gönderiyorum Teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

Dizilis

Beitrag

Diziliş bonusu için her mevkiden oyuncuyu dizilişe koyman ve kendi mevkilerinde oynatman gerekir. Diziliş ile biraz zaman geçirirsen halledersin.

• Benutzer-Avatarbild

Dizilis

Beitrag

Ol : Sol açık OR: sağ açık OH: orta saha Od: Ön libero DD: SOl ve sağ bek DI: Stoper FO: forvet

• Benutzer-Avatarbild

Büyük takımlardan destek

memoli4179 - - Futbolcup TR

Beitrag

Kadro çıkaramayan arkadaşlara yardım etmek gerekir. Oyunun toparlanması ve daha çok oyuncu ile devam etmesi tüm oyuncuların işine gelir...

• Benutzer-Avatarbild

UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]

Beitrag

Lİnkte sorun var galiba. Bir de turnuva açıldığında hemen dolmaması normal. 1 veya 2 gün beklemek gerekir. Oyun sohbet kısmında da yazarsan daha fazla kişiye ulaşır.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Bir de buraya konuya link eklersen daha kolay ulaşılır.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Turnuva kurmak ve geleneksel hâle getirmek güzel. Vakti zamanında ben de geleneksel hale gelen hatta efsane olan bir turnuva serisi düzenlemiştim. Herkese 200.000 € isimli turnuvayı tam 162 sezon boyunca devam ettirdim. Sonra oyun eski tadından uzaklaştı ve kapandı. Seni destekliyorum. Devam ettir. Düşük liglere açarsan onlara maddi kazanç da olur. Zamanla da ödüller artar. Ben şu anda Herkese 500.000 € serisine başladım. Arkadaşlar kısacası, yapın. Teşvik olur, keyif olur, eğlence olur.

• Benutzer-Avatarbild

dizilis

Beitrag

Zitat von alpersahin: „cogu buyuk takimlarla yaptigim simulasyon maclarinda savunmadaki üclünun kale önünde yan yana dizilmis oldugunu fark ettim. bu bir tesaduf olamaz diye dusunuyorum. dd ler cizgiye yakin koyuldugunda gol yeme olasiligimi artiyor acaba...“ Kendi gücüne yakın takımlarla maç yaparak dizilişini dene. her takımın oyun stili ve kadro yapısı farklıdır. Bu ve benzer sorularına gerçek cevabı maç yapıp görerek bulabilirsin.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Turnuvaya Katılım tamamlanmıştır. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Efsane turnuva geri döndü. Daha önce 162 sezon devam eden ve rekor kıran efsane turnuva... Yeni oyunda, yeni ödüllerle...Katılan herkesin 500.000 € alacağı turnuva "HERKESE 500.000 €" açıldı. Tüm Liglere Açık... Katılmak için tıkla... HERKESE 500.000 €

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000

Beitrag

Turnuvaya katılım tamamlanmıştır. İlgi gösterenlere teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000

Beitrag

Efsane turnuva geri döndü. Yeni oyunda, yeni ödüllerle... Katılan herkesin 500.000 € alacağı turnuva "HERKESE 500.000 €" açıldı. HERKESE 500.000 Tüm liglere açık turnuvaya bekliyorum... futbolcup.net/#/index.php?w=34…&section=own&_=1522350031