Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-213 von insgesamt 213.
-
Satılık fo
BeitragS.a. arkadaşlar birtane 125 lik fo var 20 yaş ama ligimi sormayın bende bilmiyom bigün amatör diğergün 1 lig gösteriyo
-
Eski takım arama
BeitragS.a. arkadaşlar eki takımını bulamıyormusun hemen www.evrenaldo ya yaz forumdan o bulsun Herzaman ki gibi elimizin ve bilgimizin ulaşabildigi kadar yardımcı olurum iyi oyunlar futbolcup ailesi
-
eski takımım
BeitragMustafa takım adın Barcelona tr gerisini yönetime bildir onlar sana mail atar
-
eski takımım
BeitragMustafa _tr diye takım gözükmüyo
-
eski takımım
BeitragTamam bi 5 dakika içinde cebap yazarım
-
eski takımım
BeitragŞuan yetkim yok linki bulursam yetkililerden yardım alırsın ademın nicki button
-
eski takımım
BeitragNeydi belki bulurum
-
eski takımım
BeitragOyundaki yada forum nick ki hatırlıyonmu
-
Alış veriş
BeitragBüfenin yarısı gözükmüyor bu bir sorunmu yoksa telefondan katıldığım içinmi gözükmüyor
-
oyun parası
BeitragArkadaşlar oyun parası satılsaydı bu hazıra konmak gibi birşey olurdu 1 kimse oyuncu yetiştirmez 2 herkes süperligde olurdu Düşünsene amatöre yani başladın 5milyon aldın ligleri hiç kaybetmeden çıktın peki bu alamayanlara haksızlık olmazmı ozaman onlar bu oyunu oynamazlar nasılsa adamlar para alıyo hep onlar şampiyon olucak ben olamıyacaksam neden oynayım sizce mantıklı gelmıyomu
-
eski..
BeitragÇeviri benden iyi konusuyo yav hemide kac dil biliyo kerata
-
Lige atanamama
BeitragYav arkadaslar birgün bakıyorum ligi orta sırada bitirmişim bigün lider gösteriyor yaklasık 1 ay olucak daha ligim kurulmadı ve kurulucak lig amatör gösteriyo