Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-60 von insgesamt 213.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragOyuncu hızlı gelişsin diye ant takip edip sıralıyolar oyuncu güçlü ama iş yapmıyo doğru ant verdinmi gücü onlarldan 40. 50. Düşük oluyo ama diğer fo.lardan 2 kat fazla gol atıyo fark orda kornerden gol atan fo pek nadır genelde dd ol or bunlar atıyo ben zamanında bunları araştırıyodum
-
Hazırlık maçı isteyen arkadaşlar
BeitragArkadaşlar boş günlerim var haz maçı isteyen yollasın ben kabul ederim
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragBiliyorum ant bırakmadığını ant bölümünde boşluk varsa ver yoksa aynısına devam 18. 20 gün daha sende kirasını alırım ona göre.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragOyuncuyu ant bırakma boş bölümün varsa kafa topu çalıştırırmısın fo larda genelde vermezler ama şut dayanıklık ve sonraki ant kafa topu bende
-
Şimdilik aklımda 50m var son duruma göre artabilir takımda oyuncu yok zaten oyun için durduğum söylenemez şuan takımdan bi cacık olmaz piyasa düzeldiği zaman bakıcaz artık bir oyuncuya 100 150m verilmez zaten bende oraya vereceğime birliği toplamak daha mantıklı olacağını biliyorum biz birarada olursak birbirimize destek amaçmı fiyat kırarız takım gelişmesi için sonuçta
-
Büyük takımlardan destek
BeitragForumu oyunun bir parçası olduğunu ve sohpet yeri olduğunu ve yönlendirme için önce oyundaki mesaj ve sohpet bölümünü engelleyip mesaj bölümü yerine forum sayfa girişini eklemek lazım oradan foruma misafir olarak giriş yapılması lazım oyunla forumun arasında tek bağlantı var ve çoğu bunu bilmiyor olabilir
-
450 FO 26 SATILIK
Beitrag25 daha ekleyemem turnuva içinde biraz ayırdım fazla bütçe yok
-
Foruma Katılma
BeitragAslında oyuncuların güç ve yaşlarına göre sistem oyuncuların fiyatını belirlemesi. Ve bizde pazara direk ekleme yapsak daha mantıklı Misal 400 lük 23 yaş bir od 55m Kal 22 yaş 475 lik 40m bunun gibi sistem ayarlasa daha mantıklı ozaman kimsenin itiraz hakkı olmaz