Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 213.
-
eski..
BeitragBende şuanda telden katılıyorum
-
eski takımım
BeitragHayırlısı olsun
-
Takım birleştirme
BeitragYani rica edersin molada faceye girdiği zaman bi mesaj yazıcak sonrada gelen şifreyi sanan vericek. Yinde şuanki kuralları adminler biliyo eski kurallar değişmediyse insallah istediğin gibi olur. İyi oyunlar.
-
Takım birleştirme
BeitragSana yazacağına kadar takım ve manajer ismini faceden admin arkadaşlara iletsin sonuçta mail ona gidicek 5 dakikasını almaz bence daha mantıklı
-
Takım birleştirme
BeitragTakımın sahibi haricinde onay verilmiyo ama sen yinede bi söyle
-
Takım birleştirme
BeitragTakımı o açtırır sonra şifresini sana verir sen yönetirsin ama şuanda oynadığın takım silinecek çünki kural gereği 1 takım yönetme hakkımız var onlar görmüstür mesajı o abiye söyle iletişime geçip takımı aktif hale getirsin davraldinmı eski takımı sildirirsin
-
Takım birleştirme
BeitragBildiğimiz birşeyse yardımcı oluruz arkadaşım
-
skor ve seyirci hep aynı oluyor
BeitragHava aynı olunca normaldir ama skora bişey diyemem
-
Destek Kupası - 2
BeitragHayırlısı olsun bizde ufak ufak çıtayı yükselticez insallah birden verince alışkanlık yapıyo. Sonra bu ne yav diyolar çok cimri para vermiyo.
-
eski..
BeitragYavaş yavaş hepsi olucak
-
eski takımım
BeitragBenide 1 ligden başlattı şimdi lig düşücem
-
eski takımım
BeitragParanın kimde olduğu belli oldu yav
-
OH ALINIR
Beitragİlerleyen zaman larda düzelicek şuanda hatalar onarılıyo zaten o oyuncuların coğu sistem oyuncusu çünki hepsi 24 yaş manejerler ekledikçe onlar yok olucak
-
Hazırlık maçı isteyen arkadaşlar
BeitragArkadaşlar 66.800 kapasiteli stadyum Hazırlık maçı yollayabailirsiniz Takım adı Çorlu korespor
-
OH ALINIR
BeitragBence zor oyuncu bulursun fiyatlar gökdelen ben iniş çıkış yapıcam yetişecek gençlerle yükselicem ozamana kadar pıyasada düzelir düşüncesindeyim
-
OH ALINIR
BeitragOyuncu yoksa bende 2 tane var birini vereyim ama güçleri 100 küsür idarelik malum oyun yeni açıldı
-
Evrenaldo turnuvaları
evrenaldo - - Turnuvalar
BeitragArkadaşlar ufak meblalarla hepinize yardımcı olma yolunda turnuvalara devam ediyorum bugün bir turnuva daha kuracağim ödüller eşit. Lig aralığı eklemiyorum turnuvalarımız hız kesmeden devam edecek Futbolcup Ailesi