Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 213.
-
Asistanlar
BeitragBen yelden giriş yaptığım için aklımda olanlarla yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bilenler için değil oda biliyo
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
Beitragİnsanları secemiyosun herzaman böyle durumlar yaşanır aslında böyle olması daha iyi oluyo bir yerden bakınca multi olanlar gün yüzüne çıkıyo kayıt kurallarını okumadan giriş yapınca böyle oluyo
-
Asistanlar
BeitragBurda örnekleme yapıyoruz atkadaşlar ince detayına kadar açıklamayı oynayarak öğrenmek daha iyi tartışılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben. Zaten biz bunları oyunu bilmeyen arkadaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla açtık
-
Asistanlar
BeitragYanlış anlaşılma değil önceden kart cezalısı oyuncunun ceza süresi var orda itiraz ediyosun ve ceza düşüyo du aynı işlev şuanda mevcut olması lazım
-
eski takımım
BeitragYanlış konu açmıştım onları düzenledi
-
Genç oyuncu
BeitragArkadaşlar oyunda herkese genç oyuncu gelir bu oyuncular takımın geleceğidir normal bir oyuncudan daha hızlı gelişim sağlarlar tabı oyuncunun mevkisine göre doğru antreman verilirse forumda mevcut oradan bakabilirsiniz Bu oyunculari isterseniz oynatırsınız ısterseniz gelir olarak yetiştirip satarsınız orası size kalmış bi durumdur Futbolcup Ailesi
-
Halkla ilişkiler
BeitragArkadaşlar halkla ilişkiler düşük olduğu zaman takımın değeri düşer Değer dediğim Takımın seyirci sayısı Satış istatislikleri vs oyuzden ona göre derlemeler mevcut olmuş En az 100 de 70 olması gerekir bunu üst sevyelerde tutarsak taraftar sayımız yüksek olur gelirimiz artar Futbolcup. Ailesi
-
Sponsorluk anlaşmaları
BeitragArkadaşlar sponsorlar takımların gelir kaynağıdır. Anlaşma yaparken Örnek.sponsor 125.938 ücret talep ediyo siz buna karşilık 145.000 ile karşılık verebilirsiniz ve küçük bir indirimle anlaşma sağlarsınız Yani onların istediği ücretin 250. 300. Gibi bi fazlasıyla başlarsınız. Burada dikkat etmeniz gereken husus anlaşma süresinin uzunluğu ve lig atlayınca 100de kaç vermesi genelde 100de 200 . 190. Veya 220 veriyo uygun olanla anlaşın Futbolcup ailesi
-
Asistanlar
BeitragArkadaşlar takımda asistanların görevleri mevcut Avukat Antrenör Doktor. Vs Bunlar size yardımcı olur levelleri nekadar yüksek olursa yardımları okadar fazla olur Örnek. Oyuncu kırmızı gördü. 3 maç ceza aldı avukatı devreye girerek bu cezayı minimuma düşürebiliyosunuz genç antrenör gelen yeteneklerin gelişimini hızlandırır hepsi derecelerini yükseltmek için kursa yollayın
-
Antreman sahası
BeitragAntreman sahası oyuncularınızın antreman yaparak güçlerini arttırdığı bir yerdir ilk etapta 3 bölüm vardır bunu geliştirerek bölümleri çoğaltabilirsiniz ve her mevki için bir bölüm yapabilirsiniz buşekilde isyediğiniz oyuncuya vermek istediğiniz antremanı uygulayabilirsiniz Ant bölümünde gerekli ant yazıyo ordan balabilirsiniz Futbolcup ailesi
-
Büfe ve store bilgisi
BeitragArkadaşlar burda yapacağiniz satişlar size gelir saglayacak Tabi satiş fiyatlarını ürünün gidişatına göre yükseltebilir veya düşürebilirsiniz sipariş verdiğiniz dakikadan itibaren 48 satt sürede yerine ulaşıyo ona görede fiyatları ayarlayabilirsiniz
-
Stadyum bilgisi
BeitragArkadaslar stadyum takımların olmazsa olmazıdır nekadar geliştirirseniz geliriniz artar 1 .ayakta olarak bitirin 2 . koltuk 3.vip. Olarak stad son bulur buna amatörde başlarsanız günler kısa sürüyor
-
eski takımım
BeitragBu konuşmaları burda yapmayalım yanlış anlaşılıcak
-
eski takımım
BeitragŞu anda oyuncu almakta bi dert
-
eski takımım
BeitragBende diyodum takım ni işe yaramıyo senin takım daha kötüymüş
-
eski takımım
BeitragHoşgeldin bişey olmaz
-
Kal. Top yakalama .ceza sahasi iç güvenliği .fitnes.hız .dayanıklılık. Top kontrolü Di ve dd ikili mücadele .markaj. Dayanıklılık. Fitnes. Hız .kafa topu Od ve oh. Ol.or. Paslaşma.hız.fitnes top kontrolü.dayanıklılık Fo. Şut.kafa topu fitnes.hız.dayanıklılık.top kontrolü İyi oyunlar futbolcup ailesi
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
BeitragBiz böyle etkinlik yapacağimiz zaman bifreyi bereceğimiz saati söylerdik o saatte her katılım hakkı kazanan burda olurdu ve giriş yapardı
-
Oyundaki Hatalar
BeitragBugün baktım fikstürü göremeyince herhalde atanıcam lige dedim şimdi baktım takım yine şampiyon bitirmiş koçum be yarın yine 9 bitiricem belli oldu
-
Kırmızı kart hatası
BeitragBu tip hataları es geçmeyelim her hata yönetime bildirilmeli onlar hepsini göremiyor bizler gördüğümüzü söyleyip yardımcı olucaz ve oyunumuz daha güzel hatasız olucak