Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 580.
-
Sözleşme
BeitragOyuncu 31 yaşına gelene kadar kaç sözleşme imzaladığınızın bir önemi yoktur.Oyunun size sunduğu 2-3 yıllık sözleşmeler ile devam edebilirsiniz.31 yaşına gelene kadar 6 sezonluk sözleşme imzalamayan yada zorluk yaşayacağınız oyuncular çıkabilir.Sözleşmeyide Lig sonuna doğru yaparsanız 5 gün boyunca bir daha anlaşamayacağınız için oyuncuyu kaçırma riskiniz olur.Ayrıca her yenilenen sözleşmede oyuncu yaş atlamış olacağı için daha ucuza sözleşme imzalayabilirsiniz.Böylece maaştan karınız olur.31 yaş…
-
Antreman Sahası Seviyesi
BeitragZitat von AkinUzgul: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Zitat von AkinUzgul: „Ben genç yetistirirken bir yetenegini en son yapmiyorum. 850 900 arasi birakiyorum diger yetenegini gelistiriyorum. Sonra tek tek 990 yapiyorum“ Niye“ Daha verimli“ En iyisi 980 cıvarlarında bırakıp diğerlerine geçmektir arkadaşlar.En son oyuncu gençlikten çıkmadan onlarıda tamamlayın.Unutmayın ki bazı oyuncular 980 cıvarlarında da güç atlarlar.Siz erken bırakır birde tamamlamazsanız.Oyuncu normalinden daha az güç atlayabilir.Y…
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı evimde oturup
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBalkon manzaralı
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat salondaki bazı arkadaşlar hâla ne yaptığını bilmez
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragFutbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan