Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Büfe Satış Fiyatları: Sosisli Ekmek: 3,60 Kahve: 3,10 Hamburger: 5,00 Patates: 3,00 Köfte: 5,95 Bira: 4,00 Meşrubatlar: 12,30 Pizza Dilimi: 5,10 Taraftar Store Satiş Fiyatları: Forma: 75,00 Şapka: 16,50 Atkı: 19,50 Bayrak:18,00 Top: 65,00 Fincan: 12,50 Şortlar: 45,00 Arma: 5,00 Benim satış fiyatlarım bu şekilde.Bu fiyatları deneme yanılma usulü oluşturdum.Tabiki benim stadım full olduğu için daha az seyircili stad da farklılık gösterebilir.Siz satış durumuna göre kendiniz küsüratlar ile oynayara…

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Kızıltan - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte balık burcu olmak su üzerinde yüzmek değil marifet uçmakta sanmayın gerçek acılar banyo yapmaktan geçer sanırsınız

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek olduğunu düşünsekte

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup'un Okunuşu !

Beitrag

Eğer Türkçe okuyacaksak kesinlikle <<Futbolkap>> diye okunmalıdır.

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa gerçek sevgi araba sürmek

• Benutzer-Avatarbild

PAZARA CAN GELSİN ARTIK

Kızıltan - - Transfer Pazari

Beitrag

Zitat von isoavci: „Ben bi tane hemen söyleyeyim. Transferlerde kazanç vergisi alınmasın. Çoğu kulüplerin zaten maddi sıkıntısı oluyo. Özellikle stadı çok büyük olamayanların. Adam 30 m lik bi adam satio. 1 gun sonra hesabından 2.5 m para kesilio. KAZANÇ VERGI si adı altında. Zat3n para sorunu yaşıyoruz. O 2.5 m yi nie cekiosunuz ki hesaptan. Zengin kulüpleri bu durum etkilemiyo. Ama stadı 30 bin 40 bin 50 bin olanları etkilio bence“ Bu sorun zengin fakir herkezi etkiliyor emin olun.Siz 30M.luk …

• Benutzer-Avatarbild

Gol Atan Oyuncu İsim Hatası

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Bu yeni bir hata değil.Benim oyuna başladığımdan beri ara sıra olan bir hata.Çoğu menajer bunu farketmediğinden yada önemsemediğinden üzerinde pek durmuyor sanırım.Genel hataları bildirirken bu hatayıda bildiriyoruz genelde.Belki yeni gelecek güncelleme ile düzeltmenin bir yolunu bulabilir yönetici arkadaşlar.

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

hayat sıkıcı sensiz hiçbir şey senin tuvalet kağıdı olmadığın zaman saçma sapan cümlelerle halay sevaptır ancak düğünde oynamaksa

• Benutzer-Avatarbild

Hayırlı günler arkadaşlar.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Ahmet: „İyi günler arkadaşlar.“ İyi günler.

• Benutzer-Avatarbild

para

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Oyunda para nasıl kazanılır? 1.Herşeyden önce stadyumunuzu tamamlamaya çalışmalısınız.Stadınız ne kadar büyük olursa iç saha maçlarında kasanıza gelen para artacaktır.Full (77.800) bir stad sahibi iseniz iç saha maçlarından kasanıza ortalama olarak 1200.000 ile 1500.000 arası bir hasılat gelir.Hazırlık maçları geliride bunun yarısı kadar günlük olacaktır.Kulüp binanızıda tamamlayarak Taraftar Store ve Büfe gelirlerinide kazanabilirsiniz. 2.Antrenman sahanızı son inşaat seviyesine kadar bitirip 8…

• Benutzer-Avatarbild

ELVEDA FUTBOLCUP

Kızıltan - - Sohbet Odası

Beitrag

Bazı seyler kelimeler ile anlatılmaz.Bazı dostluklar vardır,arada mesafe de olsa yüzyüze görüşmemiş bile olsanız değeri kelimelere sığmaz.Buraya yorum yazıp yazmamayı düşündüm.Ama senin gibi bir dost ve kardeşime olan saygı ve sevgimi belirtmek adına yazma ihtiyacı hissettim.Oyunu bırakacak olmandan dolayı ne kadar üzgün olduğumu biliyorsun zaten.Ama beni sevindiren tek şey bunun hayırlı bir sebeb için olmasıdır.Bana ve sana benim kadar saygı ve sevgi duyan herkese düşen buna saygı duymak ve her…

• Benutzer-Avatarbild

Anket 1

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Bu konuda oy kullanmadım.Çünkü bence en doğru olan her iki takımın diziliş ve taktik anlayışına göre bir fark olmasıdır.Sizden çok güçsüz bir takıma 10 tanede atabilirsiniz,sizinle yakın takımla berabere kalıp yenilebilirsinizde.Önemli olan sonuçların dengeli olmasıdır.M.City ile Chelsea arasında ki maçı hatırlarsak birbirine yakın takımlar arasında da 6 farklı sonuçlar alınabileceğini görürüz.Bu bize Chelsea takımının çok güçsüz olduğunu değil yanlış taktik,formsuz futbolcular ve kulüp içi huzu…

• Benutzer-Avatarbild

Anket 2

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Bu konunun bence 2 cevabı var.Güçlü olan daha sık kazanmak ister.Güçsüz olanda kendine göre haklı olarak daha sık kazanmak ister.Ben kendime göre güçlü olanın daha sık kazanmasından yana kullanacağım oyumu.Neden?Çünkü oyuna başladığımdan beri güçlü olmak için çabalayan,bunun için gerekli her yatırımı yapan bir menajerim.Bu yüzdende grekli yatırımı yapmayıp,oyuna gereken ilgiyi göstermeyen bir takımın gelip (ben gerekli müdahaleleride yapmama rağmen) beni yenmesi tabikide bu oyuna benim gibi yatı…

• Benutzer-Avatarbild

Takım: KIZILTAN SK Menajer: Kızıltan Alınan kredi tutarı: 1500+1500 Alış tarihi: 23.02.2019 Sürekli kredi kullanan bir menajer olarak bu şekilde kampanya yaparak bunu bizim için kazanca dönüştüren yönetime ayrıyeten teşekkürü bir borç bilirim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Marques: „Futbolcup Mobil Uygulaması Sözümüzün arkasındayız :)“ Sözünün arkasında olanın bizde yanında oluruz.

• Benutzer-Avatarbild

Futbolcup Mobil Uygulaması

Kızıltan - - Haberler

Beitrag

Futbolcup TR için çok önemli bir gelişme.Oyunun canlanması açısından büyük katkısı olacağını düşünüyorum.Kalıpları kırmanın zamanı geldi de geçiyor.

• Benutzer-Avatarbild

Forum Ayın Üyesi ! 07.02.2019

Kızıltan - - Etkinlikler

Beitrag

Hayırlı olsun.Umarım yeni arkadaşlarıda aramızda görmek adına bir başlangıç olur bu.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von TSCY: „2009 yılında oyuna başladığımdaki süper lig takımlarından bazıları 2019 itibariyle yok. Kızıltan dışında da RCD Espanyol gibi birkaç tane tamamlamış vardı sanki.“ Tekrar eski havayı yakalarız inşallah.

• Benutzer-Avatarbild

Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları

Kızıltan - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Maşallah.Allah ayaklarını düzbastırsın İsrafil. :)“ teşekkür ederim abi sağolasın bu sefer oyuncuları seçmeye özen gösterdim bu nedenle 4 genç de kaldım, 1 ayda da 15 tane genç kovunca da artık hiç gelmiyor:)“ Rica ederim kardeşim.Bende çok kovdum.15-20 gündür banada gelmiyor hiç.Elimde sadece 1 genç var şuanda.Oda ayın 23.ünde bitiriyor gençliği.