Suchergebnisse

Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

KIZILTAN SK Oyuncu Arıyor!..

Kızıltan - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Kolay gelsin abi :)“ Teşekkürler Eser.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Güncel.

• Benutzer-Avatarbild

OH: Koşmaya Hazır Olma, Fitness, Hız, İki Ayağa Hakimiyet, Dayanıklılık, Şut, Paslaşma, ikili mücadele Antrenman programı bu şekilde.Farklı olanlar vardır ama bildiğim kadar ve benim uyguladığım bu şekilde. OH ve FO en zor gelişen 2 mevkiidir.Diğer mevkiler ile gençlikleri bittiğinde aralarında 25-30 güç fark olması normaldir. 10 Level antrenör ve full antrenman ile şuanda diğer mevkileri 400+ çıkarabilecekken OH ve FO en fazla 375 civarı çıkabilir.KL ise 450+ çıkar rahatlıkla.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 10. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Kızıltan - - Turnuvalar

Beitrag

Menajer İsmi: Kızıltan Bursaspor: 2 - 0 :A.Alanyaspor BB Erzurumspor: 1- 1 :Kasımpaşa A. Konyaspor: 1 - 2 :M.Başakşehir Antalyaspor: 1- 1 :Trabzonspor Kayserispor: 2 - 1 :DG Sivasspor EY Malatyaspor: 0 - 2 :Galatasaray Fenerbahçe: 3 - 1 : MKE Ankaragücü Akhisarspor: 0 - 0 :Göztepe Beşiktaş: 2 - 0 :Çaykur Rizespor Herkeze bol şanslar dilerim.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Evet arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi KIZILTAN SK olarak aşağıdaki kriterlere uyan oyuncularınız varsa talibim. 19-20 yaş 400+ OR ve DD 19-20 yaş 380+ FO ve OH Bu kriterlerde oyuncularınız varsa oyundan yada konu altında mesaj yazarak benimle irtibata geçebilirsiniz.Oyunculara hak ettikleri ücretler verilecektir.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von Eserbekler: „Bence her iki takımın da giriş yapması gerekiyor. Sorma abi çok kişi bunu sorguluyor :)“ Haklıymışsın Eser.Böylece sorunun sebebini ve çözümünü bulduk.Her iki taraftan birisi ogün bitmeden canlı yayına girmezse hazırlık maçları takılıyor.Ben hazırlık maçlarını yeğenimle oynuyorum bir süredir.Onu arayıp hazırlık maçları sırasında yada sonrasında canlı yayına girip girmediğini sordum.Oyuna girdiğini ama canlı yayına tıklamadığını söyledi.Ayın 23.ü ne kad…

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Süper Lig de #KUTAHYASPORR# takım adı.Aynı Ligdeydik.Biz başka Lige atandık.Ama o ve birkaç takım daha henüz Lige atanmadı.FC CANALİSPOR mesela bu takımda atanmadı.Bu oyunun en büyük hatası bu.Toplamda ne kadar takımın bugda kaldığını merak ediyoruz açıkçası.Dedik ve hala da söylüyoruz.Bunun takım sayıları ile alakası yok.Oyunda hata var.Birileri anlasın artık lütfen.

• Benutzer-Avatarbild

Bu konu yüzünden takım sayıları düşürüldü ve bütün özellikle de Süper Lig takımlarının önemli miktada para kaybetmesine sebep olundu.Oyun bizden vergileri ve oyuncu maaşlarını düşürmeden talep ederken şimdi günlük toplamda asistan ve oyunculara 750-900bin arası öderken, 1200-1300 arası öder hale geldik.Bunun karşılığında oyuncular daha az ücret talep ediyorlar mı?Oyuncular ile Kl hariç 31 yaş olan anlaşma süresi 33 yada 34 e yükseltildi mi?Hayır!Bir şey yapılıyor.Halbuki hiç gerek olmayan bir şe…

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Bence her iki takımın da giriş yapması gerekiyor. Sorma abi çok kişi bunu sorguluyor :)“ Haklıymışsın Eser.Böylece sorunun sebebini ve çözümünü bulduk.Her iki taraftan birisi ogün bitmeden canlı yayına girmezse hazırlık maçları takılıyor.Ben hazırlık maçlarını yeğenimle oynuyorum bir süredir.Onu arayıp hazırlık maçları sırasında yada sonrasında canlı yayına girip girmediğini sordum.Oyuna girdiğini ama canlı yayına tıklamadığını söyledi.Ayın 23.ü ne kadar ben bu işlemi her …

• Benutzer-Avatarbild

transfer pazarı

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Pazara koyulcak oyuncuların fiyatlarını sistem belirlesin tıpkı kopyalama gibi bu sayede herkes. Oyuncusuna istediği fiyatı koyamaz 200. 300m nedemek ya bukadar parayı 1 oyuncuya bağlamak olurmu oyun zaten zayıf bunu fırsata çevirmek olmaz bize yakışmaz oyunu eskiler ayakta tutacak düşüncesindeyim“ Söylediklerine genel olarak katılıyorum üstadım.Benim pazarda üzerinde 300M.olan 620 gücünde bir OL mevkii oyuncum var.O oyuncu oyun ilk açıldığında benim tarafımdan 250M. para v…

• Benutzer-Avatarbild

ana menu sorunu

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Oldum olası crome ile girerim.Şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadım.Şimdi olduysa benim tarayıcı değişmem değil hatanın düzelmesi gerekmiyor mu arkadaşlar?Yani adamlar hiçbir şeyi düzeltmiyor.Biz kendi başımıza çözümler üretmeye çalışıyoruz.Gerçekten komik bir durum.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Murat abi ben de öyle düşündüm ama alakası yok gibi ben her gun giriş yapıyorum yine de oluyor“ Hazırlık maçı oynandıktan sonra girip canlı yayına tıklıyormusun hergün Eser?Ben şimdiye kadar hergün bu işlemi yapmıştım.Bir gün yapamadım oldu çünkü.Yoksa şimdiye kadar hiç olmamıştı.Hala da düzelmiş değil.Bu akşam Lig başlıyor ama ayın 23.den sonra takım maç oynamamış gözüküyor.Bu oyunu hala neden oynuyorum bunuda çözemedim.Kendimi sorgulamam lazım sanırım.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von Dilovası: „Arkadaşlar bu takılma değil tahminimce simülasyon maçlarındaki gibi maç bittikten sonra takip etmemiz için yapılmış sanırsam. Maça girip bi kontrol ettiğinizde gidiyor diye biliyorum.“ Maçı izlemeye girdiğimizde normal şartlarda düzeliyor doğru.Ama şuanda düzelmiyor.Eğer dün akşam maçtan sonra girip izlemeye tıklasaydım düzelecekti.Ama giremediğim için takılı kaldı.Tabikide izlemeye girmem gerektiğini biliyorum.Ama sonuç yok maalesef.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Hazırlık maçım dün takılı kaldı.Kesinlikler ısrarla açmaya çalışmama rağmen açılmıyor.Haliyle gelirde gelmiyor. Oyun açıldığından beri ilk defa başıma geldi.Bu sayede başına gelen arkadaşlara neden olduğunu anladığımı söyleyebilirim. Ben oyun açıldığından beri hazırlık ve Lig maçını izlemesem bile gün bitmeden mutlaka girip sonuçlara bakıp onaylıyordum.Ama dün akşam ilk defa işim olduğundan giremedim.Gece 01:30 civarlarınsa girdiğimdeyse hazırlık maçım takılı kalmıştı.Buda gösteriyor ki hazırlık…

• Benutzer-Avatarbild

ana menu sorunu

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Genel bir sorun demekki arkadaşlar.Bende de mevcut çünkü.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Benim ligimdeki takımlarının hepsi denk güçte seçilmiş. Hepside aktif oynayan kişiler yani bot takım yok. Ben bu düzenden rekabeti artıracağından dolayı memnunum. Tabi ben sadece kendi açımdan değerlendiriyorum. Bot takımlara karşı mücadele etmektense bu sistemi yeğlerim. Birde sormak istediğim şey şu anda liglerdeki tüm takımlar benim ligimdeki gibi aktif olan oyucular mı? Yoksa hala bazı ligler oluşturulmak için bot takımlar atandı mı?“ Oyunda hiç bir zaman bot takım diy…

• Benutzer-Avatarbild

oyun beni yanlış lige atadı

Beitrag

Bu yaptıklarının yapılmaması gerektiğini foruma konu olarak açmıştım kardeşim.Lig bitmeden güncelleme yapıp takım adedini düşürdükleri için sanırım ilk 12 haricindekileri bir alt Lige attılar.Biz bu oyundaki hataların düzeltilmesini ve yenilikler gelmesini savunurken bunlar maalesef herşeyi aleyhimize yapıyorlar.Şimdi düşmemesi gereken takımlar bir alt Lige düştü.Oyuncu maaşları sezonluk olduğu için arttı.Oyuncularımızda daha erken emekli olacak.Transfer hesaplarıda değişti.Yani söyleyecek kelim…

• Benutzer-Avatarbild

Transferler farklı tarihte geliyor

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Bunun nedeni büyük ihtimalle takım sayısının azalıp fikstürün yeni şekilde olması galiba“ Aynen öyle Eser.Benim 5 oyuncumun sözleşmesi bitiyordu.3'ü ile anlaştım.Lig bitimi 20.08.2018 den yeni sözleşme imzaladım.2 oyuncu ile anlaşamamıştım.Onlarla 2 gün önce sözleşme yaptım.08.08.2018 den anlaşma yazdı.Dün sabah 2 sezonluk anlaşma oldu.Dün akşam Lig bitti.Oyuncuların 1 sezonu heba oldu.Lig kısaldığı için ücretleride arttı.Bu oyunun en büyük problemide bu zaten.Asıl yapılma…

• Benutzer-Avatarbild

Bizi Adamdan Saymadığınız İçin Teşekkürler Konuya bakarsanız arkadaşların hala bir Lige atanmadığını görürsünüz.Bu bir oyun hatası.Lig sayıları ile hiç bir alakası yok.

• Benutzer-Avatarbild

Diğer oyuncular için iyi olmuştur eminim.Ama oyun tekrar açıldığından beri 15.000 civarı kredi kullanan bunu kullanırken de 2milyar civarı para harcamış biri olarak benim için çok geç kaldı.Oyun açıldığında pazardaki oyunculardan takım kurdum çünkü.Şimdi de 1 ay sonra başlayacağım mecburen takım kurmaya.O zamana kadar da eminim ki bu indirim bitmiş olur.Bir yandan da elimizde kalan oyuncularda zaten satılmıyorlardı.Şimdi hiç satılmayacaklar.Ama genel olarak bakarsak bir çok oyuncunun işine yaray…