Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 580.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Dilovası: „Zitat von Kızıltan: „Önce şunu belirteyim.Ben herzaman centilen oynarım ve doping yapmam. Şimdi 5 gün önce 1 oyuncum kırmızı kart görmüştü.hadi onu sineye çektik.Dün akşam aynı oyuncum yine kırmızı kart görmüş.Buda yetmezmiş gibi bu akşam 1 oyuncum daha kırmızı kart gördü.Ligde benden daha düşük güçtaki takımlar ile centilmen olarak oynarken bu nasıl olabilir?şampiyonluğa oynuyorum.yarın akşam önemli bir maçım var ve en iyi 2 oyuncumdan yoksun çıkacağım maça.Bu konuda ne yap…
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragÖnce şunu belirteyim.Ben herzaman centilen oynarım ve doping yapmam. Şimdi 5 gün önce 1 oyuncum kırmızı kart görmüştü.hadi onu sineye çektik.Dün akşam aynı oyuncum yine kırmızı kart görmüş.Buda yetmezmiş gibi bu akşam 1 oyuncum daha kırmızı kart gördü.Ligde benden daha düşük güçtaki takımlar ile centilmen olarak oynarken bu nasıl olabilir?şampiyonluğa oynuyorum.yarın akşam önemli bir maçım var ve en iyi 2 oyuncumdan yoksun çıkacağım maça.Bu konuda ne yapılacaksa bir an önce yapılırsa sevinirim.G…
-
Zitat von AkifYesilkaya: „Bir sürü kişi forumda lige atanamıyorum diye konu açtı. Çoğu kişi geç atanmasından şikayetçi oldu. Oyundaki oyuncu yetersizliğinden ligler kurulmadığından bu sorunlar meydana geldi. Bu sorunun iki çözümü var. Birincisi yeni oyuncuların gelmesi , ikincisi bu uygulama. Birincisi gerçekleşse bile yeni gelecek oyuncular üst liglere çıkana kadar üst liglerdeki o problemler geç çözülür. Herkes ister ki oyuna yeni oyuncu gelmesi için adımlar atılsın. Yetkili arkadaşlarda bunu …
-
Merhaba Arkadaşlar, Tüm Liglerde takım sayıları düşürülmüş.Sebebi takımların Liglere geç atanması.Şimdi soruyorum bu bize soruldu yada bu konuda bir anket yapılıp görüşümüze başvuruldu mu?Bu oyunu gerçekçi yapan ana özelliklerden birisi Süper Lig dahil takım sayılarının gerçekteki gibi yada yakın olması değilmidir? Gelelim asıl konuya.TR serveri 02.03.2018 tarihinde tekrar faaliyete geçti.Dizilişinde 7 ve daha üstü oyuncu olan takımlar direk Liglere o gece otomatikman atandı.Ben 03.03.2018 tarih…
-
Herşeyden önce yeni moderatör arkadaşlara bu zor görevlerinde başarılar dilerim. Konuya gelecek olursak,son 1 aydır Amatör 2.Lig de yeni bir lig kurulmuyor.Bu oyunun en kötü dönemlerinde bile bu kadar uzun süre 1 ay boyunca Amatör 2.Lig de 1 Lig kurulacak kadar yeni takım katılımı olmayan bir dönem olmamıştı sanırım.Söylemekten bıktık.Ama yinede bu oyunu seven bir oyuncu olarak görevimizi yerine getirelim ve yeni göreve başlayan arkadaşlara söyleyelim (yazalım) ki oyun sahiplerine bildirsinler.y…
-
oyuncu gelişimi
BeitragZitat von Akif: „Güzel öneri. Gençlerin değerini daha çok arttırır. Hatta yaşlandıkça gücü azalsa daha mantıklı olur gerçekteki gibi :D“ Konuyu abartmayalım.O zaman niye en güçlü oyuncuları toplayıp en yüksek dizilişi yakalamaya çalışacağız ki.Oyunun mantığına ters bu.
-
Transfer
BeitragFotolar görünmüyor ama sanırım dediğiniz gibi hataların olduğu dönemde olmuş olabilir.Başlarda server yeni açıldığı için bayağı bir hata mevcuttu.Sağolsunlar bayağı bir yol katetti server son zamanlarda.
-
Zitat von Mutlu43: „Oh geldi dün 60 lik ama yaş 18 ama calistirsam mi ki yaw“ Kadro müsaitse yetiştirebilirsiniz.Daha iyisi gelirse bunu kovup onu alabiliyorsunuz kadroya. Güzel geçler çıkarıyorsun Şevket kardeşim.Böyle devam eder inşallah.
-
Transfer
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Kızıltan: „35 kişi olduktan sonra aldığınız oyuncu gelmiyor zaten,sorunda orada.Tranfer etmeden önce kadroyu uygun hale getirmeniz gerekiyor.Burada cevap yazarken amacımız bundan sonra dikkat etmenize yardımcı olmak.Daha önce bir çoğumuzunda başına gelen bir şey bu.Ama yapacak bir şey yok.Kadro azami sayıya ulaşmışsa son aldığınız oyuncu kadroya gelmiyor.Oyunun kurallarından biri bu.İyi oyunlar.“ Bana geliyordu hocam 36 olmustu bi ara kadro“ O ara sizde premiu…
-
Güzel oyuncular.Hayırlı sözleşmeler nasip olur inşallah.
-
360 OR 19 Satılıktır
BeitragGüzel çıkmış oyuncu gençlikten.Allah hayırlı sözleşmeler nasip etsin.
-
Transfer
Beitrag35 kişi olduktan sonra aldığınız oyuncu gelmiyor zaten,sorunda orada.Tranfer etmeden önce kadroyu uygun hale getirmeniz gerekiyor.Burada cevap yazarken amacımız bundan sonra dikkat etmenize yardımcı olmak.Daha önce bir çoğumuzunda başına gelen bir şey bu.Ama yapacak bir şey yok.Kadro azami sayıya ulaşmışsa son aldığınız oyuncu kadroya gelmiyor.Oyunun kurallarından biri bu.İyi oyunlar.
-
Satılık Gençler 350+
BeitragHaklısın üstadım.Bizde gelmelerini bekliyoruz zaten.Dediğin gibi bu oyuncular kendilerini pazarlıyor zaten.Bir şey yapmaya gerek yok.
-
Dunya kupasi kredi
Kızıltan - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Eserbekler: „DUNYA KUPASI SKOR TAHMIN YARISMASI Bu konu tahmin yarışması ama kredi icin tahmin yapmana gerek yok“ Eser'in dediği gibi Dünya Kupasında atılan her gol için 5 kredi herkesin hesabına 1-2 gün içerisinde yatıyor.Ayrıca bir şey yapmaya gerek yok.
-
Satılık Gençler 350+
BeitragZitat von aykutselcuk: „Aynen böyle çıktılar fakat pek talep yok gibi, demekki millette daha iyisi var ama göstermiyorlar :D“ İlk gençlerde daha iyisinin olduğunu sanmıyorum üstadım.Olsa olsa bu kadar çıkar zaten.Foruma pek bakmıyorlar açıkçası.Chat'ten ve oyun içerisinden özelden alabilecek takımlara ulaşırsan kısa sürede satılır bu oyuncular emin ol.
-
1. Oyunda bulunan 50-60 yaş arası oyuncular,oyun kapandığı zaman takımların kadrolarında kalan oyunculardı.Oyuncular yaş atlamaya devam etmiş ama sözleşmeleri askıda kalmış olduğundan oyundadırlar.Sözleşme süreleri bitince emekli olacaklar. 2.KL hariç diğer oyuncular ile 31 yaşı bitmeden maksimum 6 sezonluk sözleşme imzalayabiliyorsunuz.KL için bu yaş sınırı 34'tür.Normal oyuncular ile 31 yaşına,KL ile 34 yaşına gelene kadar kaç kere sözleşme yaptığınızın bir önemi yoktur. Yukarıda yazdığım gibi…
-
Transfer
BeitragKadroda premiumsuz 35,premium ile 50 oyuncu bulundurulabileceğini de biliyor,buna rağmen kadronuz dolu olmasına rağmen oyuncu alıyorsanız onun hiç bir şekilde kadronuza gelmeyeceğinide biliyor olanız gerekir.Oyuncu almak istiyorsanız onun yerine o oyuncu gelmeden güçsüz oyunculardan birisini kadronuzdan kovmanız gerekirdi.Bu şahsi hatanız yüzünden oyunu ve oyun yöneticisi arkadaşları suçlamanızı ise hiç anlamış değilim.Burada açıklanacak bir şey yok.Hata yapmışsınız.Bu sizin şahsi hatanızdır.Bu …