Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 123.
-
2007 FORUM FUTBOLCUP
BeitragAynen ustalar eski günleri bende özlüyorum şimdi hiç tat almıyorum ben 2010 yılında başlamıştım bu o yana o günleri çok arıyorum
-
Menajer İsmi: Murtazakarabulut Bursaspor: 2- 1 :A.Alanyaspor BB Erzurumspor: 0- 3 :Kasımpaşa A. Konyaspor: 1 - 1 :M.Başakşehir Antalyaspor: 1- 2 :Trabzonspor Kayserispor: 1- 1 :DG Sivasspor EY Malatyaspor: 1- 3 :Galatasaray Fenerbahçe: 1- 2 : MKE Ankaragücü Akhisarspor: 1- 3 :Göztepe Beşiktaş: 3 - 0 :Çaykur Rizespor Herkese başarılar
-
Para
BeitragOnda turnuvaya katılanlar faydalanacak bunda sürekli herkes faydalanacak liğ maçlarını kazanan ve berabere kalanlar faydalanacak herkese fayda saglıcak
-
Para
BeitragÜstat ne oldu bu öneri birşeyler dedilermi sessizmi kaldılar
-
HAZIRLIK MAÇI
BeitragArkadaşlar oyuna yeni başlayan para kazanmak isteyen sürekli aktif olan takım ve takımlar varsa bana hazırlık maçı göndere bilirler sürekli ben stadı ufak olan takımlara hazırlık maçı gönderiyorum ama kabul etmiyorlar geliri az takımlara yardımcı olmak istiyorum stat kapasitem 58,300 Ayriyetende sürekli turnuva kuruyorum katılmak isteyenler katıla bilirler Turnuva Adı: 01 ADANA CUP 14 her turnuva kurmamda sadece sondaki rakam değişiyor Takım Adı: GÜMBÜR GÜMBÜR SPOR
-
Rekor Fo olabilir
BeitragZitat von juninho123: „Zitat von Murtazakarabulut: „Bu ilk geldiğinde gücü kaçtı ve kaç günde bu hale geldi bilader“ Okey tmm 65 16 gücünde eylül ayındaki yaş atlama gününden 4-5 gün sonra geldi. Ayrıca burada bilader vs gibi kelimeler futbolcup platformuna yakışmayan hitaplar. Burada 10 senedir bir çok külüp ile muhabbetimiz dostluğumuz arkadaşlığımız oldu. Kendimize yaşça yakın olanlara dostum, büyük olanlara hocam benden daha tecrübeli olanlara usta diye hitap etmişimdir ve bu şekilde karşılı…
-
Rekor Fo olabilir
BeitragBu ilk geldiğinde gücü kaçtı ve kaç günde bu hale geldi bilader
-
Rekor Fo olabilir
Beitragİkiside 10 da
-
Rekor Fo olabilir
BeitragAynen içlerinden en iyide bu gelişti 300 geçen ilk genç oyuncum en yakın tarih bunun diğerleri bir ayı geçgin var 300 üzeri geçerler onlarda 250 civarı filanlar bu sefer hepsini satışa koycam para getirsinler biraz diğerleri benim kadromu idare eder
-
Rekor Fo olabilir
BeitragYaş 21 3 kasımda genclıkten çıkıyor
-
Rekor Fo olabilir
BeitragAynen bazıları iyi gelişiyor bazıları geç gelişmeye başlıyor
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von melekmete: „klan dostları bütçem 7 milyon.. elinizde kelepir elde kalmış her mevkiden oyuncu lazim yardımlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler selamlar“ Bende Dd var 140 gücü 26 yaşında şuan pazarda ver bişeyler oyuncuyu al takım adı GÜMBÜR GÜMBÜR SPOR
-
Para
Beitragİlginiz için teşekkürler
-
Para
BeitragDaha önce bu konuda öneriler oldumu bilmiyorum ama oyunda her takım kendi başına mücadele ediyor para konusunda liglerde hiç para olayı yok liğ sonunda birinciye ikinciye ve üçüncüye para ödülleri veren ligde kazana takıma galibiyet parası ve berabere biten maçlarda beraberlik parası verilse takımlara daha güzel olmazmı takımlara para konusunda hiç destek yok takımlar ne yaparsa kendi yapmak zorunda kalıyor saygılar