Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 123.

• Benutzer-Avatarbild

Menajer İsmi: murtazakarabulut GALATASARAY 2-1 FENERBAHÇE KASIMPAŞA 2-0 ANTALYASPOR AKHİSARSPOR 2-1 ERZURUMSPOR BAŞAKŞEHİR 1-0 BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ 2-1 KAYSERİSPOR ALANYASPOR 1-3 MALATYASPOR TRABZONSPOR . 2-1 BURSASPOR GÖZTEPE 2-0 ÇAYKUR RİZESPOR SİVASSPOR 1-2 KONYASPOR Başarılar herkese

• Benutzer-Avatarbild

Kazanan takımlara başarılar bize kısmet değilmiş bir daki sefere inşallah

• Benutzer-Avatarbild

2007 FORUM FUTBOLCUP

Murtazakarabulut - - Futbolcup TR

Beitrag

Aynen ustalar eski günleri bende özlüyorum şimdi hiç tat almıyorum ben 2010 yılında başlamıştım bu o yana o günleri çok arıyorum

• Benutzer-Avatarbild

Menajer İsmi: Murtazakarabulut Bursaspor: 2- 1 :A.Alanyaspor BB Erzurumspor: 0- 3 :Kasımpaşa A. Konyaspor: 1 - 1 :M.Başakşehir Antalyaspor: 1- 2 :Trabzonspor Kayserispor: 1- 1 :DG Sivasspor EY Malatyaspor: 1- 3 :Galatasaray Fenerbahçe: 1- 2 : MKE Ankaragücü Akhisarspor: 1- 3 :Göztepe Beşiktaş: 3 - 0 :Çaykur Rizespor Herkese başarılar

• Benutzer-Avatarbild

Para

Murtazakarabulut - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Onda turnuvaya katılanlar faydalanacak bunda sürekli herkes faydalanacak liğ maçlarını kazanan ve berabere kalanlar faydalanacak herkese fayda saglıcak

• Benutzer-Avatarbild

Para

Beitrag

Üstat ne oldu bu öneri birşeyler dedilermi sessizmi kaldılar

• Benutzer-Avatarbild

HAZIRLIK MAÇI

Murtazakarabulut - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Arkadaşlar oyuna yeni başlayan para kazanmak isteyen sürekli aktif olan takım ve takımlar varsa bana hazırlık maçı göndere bilirler sürekli ben stadı ufak olan takımlara hazırlık maçı gönderiyorum ama kabul etmiyorlar geliri az takımlara yardımcı olmak istiyorum stat kapasitem 58,300 Ayriyetende sürekli turnuva kuruyorum katılmak isteyenler katıla bilirler Turnuva Adı: 01 ADANA CUP 14 her turnuva kurmamda sadece sondaki rakam değişiyor Takım Adı: GÜMBÜR GÜMBÜR SPOR

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Hafta içi başlarız o zaman hayırlısı“ iLK HAFTAYI ERKEN BAŞLATTIM :)“ Aynen hafta içi ilgileniriz güzel olmuş

• Benutzer-Avatarbild

Hafta içi başlarız o zaman hayırlısı

• Benutzer-Avatarbild

Gazeteye abone nasıl oluyoruz üstat

• Benutzer-Avatarbild

Kulup adı :GÜMBÜR GÜMBÜR SPOR Şuan TFF 2 liğ deyim 3 maç sonra Spor toto 1.liğ e yükseleceğim

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Murtazakarabulut - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von juninho123: „Zitat von Murtazakarabulut: „Bu ilk geldiğinde gücü kaçtı ve kaç günde bu hale geldi bilader“ Okey tmm 65 16 gücünde eylül ayındaki yaş atlama gününden 4-5 gün sonra geldi. Ayrıca burada bilader vs gibi kelimeler futbolcup platformuna yakışmayan hitaplar. Burada 10 senedir bir çok külüp ile muhabbetimiz dostluğumuz arkadaşlığımız oldu. Kendimize yaşça yakın olanlara dostum, büyük olanlara hocam benden daha tecrübeli olanlara usta diye hitap etmişimdir ve bu şekilde karşılı…

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

Bu ilk geldiğinde gücü kaçtı ve kaç günde bu hale geldi bilader

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

İkiside 10 da

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

Aynen içlerinden en iyide bu gelişti 300 geçen ilk genç oyuncum en yakın tarih bunun diğerleri bir ayı geçgin var 300 üzeri geçerler onlarda 250 civarı filanlar bu sefer hepsini satışa koycam para getirsinler biraz diğerleri benim kadromu idare eder

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

Yaş 21 3 kasımda genclıkten çıkıyor

• Benutzer-Avatarbild

Rekor Fo olabilir

Beitrag

Aynen bazıları iyi gelişiyor bazıları geç gelişmeye başlıyor

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Murtazakarabulut - - Klanlar

Beitrag

Zitat von melekmete: „klan dostları bütçem 7 milyon.. elinizde kelepir elde kalmış her mevkiden oyuncu lazim yardımlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler selamlar“ Bende Dd var 140 gücü 26 yaşında şuan pazarda ver bişeyler oyuncuyu al takım adı GÜMBÜR GÜMBÜR SPOR

• Benutzer-Avatarbild

Para

Beitrag

İlginiz için teşekkürler

• Benutzer-Avatarbild

Para

Beitrag

Daha önce bu konuda öneriler oldumu bilmiyorum ama oyunda her takım kendi başına mücadele ediyor para konusunda liglerde hiç para olayı yok liğ sonunda birinciye ikinciye ve üçüncüye para ödülleri veren ligde kazana takıma galibiyet parası ve berabere biten maçlarda beraberlik parası verilse takımlara daha güzel olmazmı takımlara para konusunda hiç destek yok takımlar ne yaparsa kendi yapmak zorunda kalıyor saygılar