Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 123.
-
Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Ben geçmişte oynarken 2010 yılında kullandığımız takımlarımız vardı kuzenlerin ama biz hep bir birimizin takımlarına aynı bilgisayardan girip antrenman filan taktık veriyorduk bir birimize bağlantılıydı yani birbirimize birimiz giremedimi takıma diğerine haber verip girip antrenmanları yaptırıyorduk o yüzden hep kapanıyordu takımlarımız şimdi o tak…
-
Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Ben geçmişte oynarken 2010 yılında kullandığımız takımlarımız vardı kuzenlerin ama biz hep bir birimizin takımlarına aynı bilgisayardan girip antrenman filan taktık veriyorduk bir birimize bağlantılıydı yani birbirimize birimiz giremedimi takıma diğerine haber verip girip antrenmanları yaptırıyorduk o yüzden hep kapanıyordu takımlarımız şimdi o takımları geri alabilirmiyiz takım adları ÜÇ BEŞ ÇİLE…
-
Genç takım
BeitragOyunu geliştirmek için daha güzel yerlere gelebilmek için yapılabilir ya ama yapmak isterlerdi onu bilemem
-
Zitat von Dilovası: „Zitat von Murtazakarabulut: „Ben geçmişte oynarken 2010 yılında kullandığımız takımlarımız vardı kuzenlerin ama biz hep bir birimizin takımlarına aynı bilgisayardan girip antrenman filan taktık veriyorduk bir birimize bağlantılıydı yani birbirimize birimiz giremedimi takıma diğerine haber verip girip antrenmanları yaptırıyorduk o yüzden hep kapanıyordu takımlarımız şimdi o takımları geri alabilirmiyiz takım adları ÜÇ BEŞ ÇİLEKEŞLER -ADANALILAR - ŞEYTAN ÜÇGENİ diye takımlarım…
-
Ben geçmişte oynarken 2010 yılında kullandığımız takımlarımız vardı kuzenlerin ama biz hep bir birimizin takımlarına aynı bilgisayardan girip antrenman filan taktık veriyorduk bir birimize bağlantılıydı yani birbirimize birimiz giremedimi takıma diğerine haber verip girip antrenmanları yaptırıyorduk o yüzden hep kapanıyordu takımlarımız şimdi o takımları geri alabilirmiyiz takım adları ÜÇ BEŞ ÇİLEKEŞLER -ADANALILAR - ŞEYTAN ÜÇGENİ diye takımlarımız vardı bunları geri alma ihtimalimiz varmı geri …
-
Genç takım
BeitragTakımların genç takımları olsa onlarda ayrı bir liğ içerisinde maçlar yapsa takımlara ek gelir olsa daha iyi olmazmı hem takımda oyuncu yetiştirme olur onlarda ayrı bir antrenman alsa daha iyi olmazmı
-
Yine dünya kupası gibi skor tahmini olsa daha iyi olur Türkiye kupasında sampiyonluk ligi ve UEFA da güzel yardım olur bende takımlara
-
Hazırlık maçı
Beitrag2 gün önceki maçta takılı kaldı hiç bir şey olmuyor
-
Hazırlık maçı
BeitragBenim takım 2 gündür hazırlık maçı yapmıyor maç var ama oynamıyor bir sorunmu var acaba herkestemi öyle bir haberleşsek
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragİnşaat süreleri çok uzun bunlara bir ayar çekilse daha güzel olmazmı
-
Zitat von Akif: „Zitat von Murtazakarabulut: „Bunlara neden sınırlama gelmiyor önceki dönemde hatırladığım kadarıyla 35 36 yaşında takımdan ayrılıyor diye hatırlıyorum yanlışmış hatırlıyorum“ Oyun kapanınca oyuncularin yaşları arttı ama sözleşmeleri ayni kaldı. Bir sure sonra düzelecek yani“ Ben geri açtıgımda oyunda hiç oyuncum yoktu
-
Evet bir canlanma olmalı cok durgunluk var cok değerinden düşük teklifler geliyor bunlara bir önlem alınmalı transfer pazarı eski günlerine dönüp yeniden canlanmalı 2010 2012 yılları arasında ben oynarken bu takımı ilk kurduğum zamanlarda pazara koyduğum oyuncuya hemen hemen hergün teklifler geliyordu ama şimdi hiç teklif gelmiyor satamadıgımız oyuncuyu kovmak zorunda kalıyoruz
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragİyiz bilader saolasın sen nasılsın
-
Zitat von sertan58: „DD4NGO.png al kardeşim ben böyle veriyorum“ Eyvallah saol
-
Bu genç oyuncular için antreman planı alabilirmiyim benim genç oyuncuların süresi bitecek yeni gelen gençlere hazırlık yapmam lazım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von juninho123: „herkese selam arkadaslar genclıkten yabancı oyuncusu çıkacak varsa talibim şimdiden Juventus FC. :)“ Bende var birtane tam gelişim saglamadı o yüzden hemen satışa koycam ülke Fransa Dı 140 YAŞ 19 bitiş tarihi 27,07. 2018
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Ayrıca Çok teşekkür ederim iyiyim arkadaşlar . Yakında Herkese 3m ödüllü 3. Elit menejerler birliği turnuvası kuracağız 9 Temmuzda klana kayırlı olan arkadaşlardan seçilip turnuvaya hak kazanan arkadaşlar klanımızdan açıklanacaıktır :)“ İyi olur