Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 246.

• Benutzer-Avatarbild

DD ve DI Arıyorum

Dilovası - - Oyuncu Arama

Beitrag

Zitat von Rotaslz: „435 dı 21 var“ İstediğiniz fiyat nedir?

• Benutzer-Avatarbild

DD ve DI Arıyorum

Beitrag

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von Dilovası: „Genç olursa daha iyi olur 425-500 arası genç oyuncu veya 500 üstü +27-30 yaş arası olursa çok iyi olur“ Fiyat düşünmedim siz ne verirsiniz?“ Oyuncu kaçlık

• Benutzer-Avatarbild

DD ve DI Arıyorum

Beitrag

Genç olursa daha iyi olur 425-500 arası genç oyuncu veya 500 üstü +27-30 yaş arası olursa çok iyi olur

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Ya kızdım benim üstündeki oyuncu yeniliyorum ok sondaku oyuncu yada yeniliyirum bu ne yaw o kadar güçlü oyuncular aldım centilmenlik yapıyorum kırmızı kart görüyorum“ Bu oyun motoru ile ilgili bir durum Türkiye'de moderatörler dahil hiç kimse müdahale edemez bu duruma

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

Dilovası - - Haberler

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von vista1: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von DeLiCe: „Tam da söylediğim gibi olmuş.Tebrikler hepinize.Birilerinin yönetimi,oyunu bırakması bu oyuna ancak zarar verir.Ekibin büyümesi,iş paylşımı olması çok daha güzel şeyleri beraberinde getirecektir.Başarılar arkadaşlar,kolaylıklar diliyorum.“Değerli kardeşlerimin en üst kademeye erişilememe kuralı yani Tanrı ve kulları (çift tanrılı sistem) yönetim modeliyle çok başarılı olacağımıza oyunda gelişim sağlayacağım…

• Benutzer-Avatarbild

Buyrun, probleminiz nedir?

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

Dilovası - - Haberler

Beitrag

Zitat von vista1: „Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von DeLiCe: „Tam da söylediğim gibi olmuş.Tebrikler hepinize.Birilerinin yönetimi,oyunu bırakması bu oyuna ancak zarar verir. Ekibin büyümesi,iş paylşımı olması çok daha güzel şeyleri beraberinde getirecektir. Başarılar arkadaşlar,kolaylıklar diliyorum.“ Değerli kardeşlerimin en üst kademeye erişilememe kuralı yani Tanrı ve kulları (çift tanrılı sistem) yönetim modeliyle çok başarılı olacağımıza oyunda gelişim sağlayacağımıza inancım tam. Bunu e…

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

Dilovası - - Haberler

Beitrag

Zitat von city_kent: „Yeni yönetimin oluşması ile parası yatırılmayan takımların parası yatırılacak mı ?“ ​hepsi kayıt altında tutuluyor duyuru yapacağız.

• Benutzer-Avatarbild

Yönetim Ekibi Açıklaması

Dilovası - - Haberler

Beitrag

Zitat von Marques: „Sevgili Menajerler , Son günlerde yaşanılan tatsızlıklardan sonra Dilovası ile beraber bir karar vermek zorundaydık. Bütün şartları değerlendirerek en küçük planlamasını yaparak bir karara ulaştık. Dilovası ile birlikte yönetim ekibini tekrar kurmaya karar verdik. Kısa süre içerisinde Yönetim Ekibi görev dağılımları eskisi gibi yapılacaktır. 2 Adet Moderatör , 1 Adet Süper Moderatör 1 Adet Game Operatör şeklinde kurulacaktır. Moderatör ; Forumun düzeninden ve Chatin düzeninde…

• Benutzer-Avatarbild

lqG25b.jpg ​OYUNCULARIN TAMAMI ANTRENMANLIDIR VE PREMIUM OLARAK ANTRENMANLARINI VERIYORUM HATTA MOTIVASYON EĞİTİMİ DE VERDİM

• Benutzer-Avatarbild

kaçlık lazım

• Benutzer-Avatarbild

arkadaşlar ben sadece Türkçe dil konusunda yardımcı olabiliyorum. Onun dışındaki tüm güncellemeler Almanya tarafının insiyatifindedir. Ama inanıyorum mobil güncellemeler geldikçe yeni özellikler eklenecektir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „(Oyunda) Neyi bekliyor Dinçbudak anlamak mümkün değil? Çandarli ve Tiribocchi adeta altın bir tepside sundu bu pozisyonu ve kendinden çok emin görünüyor. Ama şut çekmek yerine pas verdi Demirtas bu topu kontrol ediyor ve savunmada arkadaşlarına yardımcı olma gayretinde. . . ​. Bu gibi düzeltmeler yapılabilir çünkü anlatımlar çok karmaşık hiçbir şey anlaşılmıyor.“ ​Çevirileri yaparken ilk düzeltmeye çalıştığım nokta anlaşılabilir bir Türkçe ile yazmak oldu. Daha dikkatli ve…

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar mobil uygulamamız için çevirileri ben yapıyorum. Sizden daha önce maç anlatımları için öneriler almak istemiş ve bir başlık açmıştık. Bu başlık altına oyun içinde kullanım şeklini doğru bulmadığınız ve yenilenmesi gerektiğini düşündüğünüz bölümleri yorum olarak belirtmenizi istiyorum. Örneğin lig isimleri şu olsa iyi olurmuş. Veya Transfer Pazarı yerine Transfer Market olur vb. gibi. aklımıza yatan önerileri hazır her şey elimizden geçerken kontrol edelim. Elimizden geldiğince şeffaf …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von karadaban: „Kredi kampanyası süresi 28 şubatta son mu? yoksa uzatıldımı arkadaşlar?“ ARKADAŞLAR MERHABA. DUYURULARI GEÇ YAPTIĞIMIZ İÇİN VE KAMPANYAYI HESAPLARINIZA GEÇ BİLDİRDİĞİMİZ İÇİN, AYRICA FAZLACA TALEP GELDİĞİ İÇİN KREDİ ALIMLARINA UYGULADIĞIMIZ KAMPANYAYI 3 GÜN UZATMA KARARI ALMIŞTIK. KEDİ ALIMLARI İÇİN SON GÜN. 3 MART PAZAR - 23:59 SAATİDİR. LÜTFEN, ALIM YAPACAK ARKADAŞLARIMIZ PAZARTESİ ANI İTİBARİYLE İSTEKTE BULUNMASINLAR. ZAMAN ZAMAN SÜPRİZ KAMPANYALAR İLE KARŞINIZA ÇIKMAYA …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von karadaban: „Kredi kampanyası süresi 28 şubatta son mu? yoksa uzatıldımı arkadaşlar?“ ARKADAŞLAR MERHABA. DUYURULARI GEÇ YAPTIĞIMIZ İÇİN VE BUNU HESAPLARINIZA GEÇ BİLDİRDİĞİMİZ İÇİN, AYRICA FAZLACA TALEP GELDİĞİ İÇİN KREDİ ALIMLARINI 3 GÜN UZATMA KARARI ALMIŞTIK. KREDİ ALIMLARI İÇİN SON 3 GÜN. 3 MART PAZAR - 23:59 SAATİDİR. LÜTFEN, ALIM YAPACAK ARKADAŞLARIMIZ PAZARTESİ ANI İTİBARİ İLE BİZDEN İSTEKTE BULUNMASINLAR. ZAMAN ZAMAN SÜPRİZ KAMPANYALAR İLE KARŞINIZA ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ. HERKESE…

• Benutzer-Avatarbild

25 Yaşında 480'lik KL SATILIK

Dilovası - - Satılık

Beitrag

Oyuncumun; -Ceza Sahası İçi Güvenliği: 996 -Top Yakalama Becerisi: 990'dır Şu anda gelişmekte olduğu antrenman ise: -Fitness (788) dir. Oyuncuma teklif vermek isteyen arkadaşlar buradan ve Transfer pazarından tekliflerini verebilirler. Oyuncuma verilen en yüksek teklifin kabul edilebilir olması durumunda göndereceğim. Hadi bakalım yarış başlasın

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von DeLiCe: „Kampanya tekrar mı başladı şimdi.Yani alanlar tekrar aldığında para hediyesi olacakmı.“ Kampanya 3 alımda sona erer.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von m.ekrem: „Daha dun 1500 credi aldim sunu daha once paylassaydin be admin“ Siz isminizi bildirin yakın zamanlı tüm ödemelere belli oranda destek sağlanacaktır. Duyuruyu geciktirdiğimiz için 1 hafta öncesine kadar inceleme ihtimalimiz var

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von MarqueS: „SörMüsti - 8 M TSCY - 16 M . . . . . isoavci - 16 m batubülo - 20 m Guardiona - 20 m sofiler - 2 m HERKES AZ VEYA ÇOK PARA KAZANMIŞTIR. HERKESİ TEBRİK EDERİM. FUTBOLCUP TR TARİHİNİN EN ÇOK PARA DAĞITILAN ETKİNLİĞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. TAM TAMINA 59 KİŞİYE 698 m Para DAĞITILMIŞTIR. BİZİ TAKİPTE KALIN , KAZANMAYA DEVAM EDİN. Bunların kontrolünden sonra mümkünse beni 1 2 gün rahatsız etmeyin epey bi yordu “ ​Şimdi yorulma sırası bende tüm paraları tek tek yatıracağım Yorgunluğu…