Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 246.

• Benutzer-Avatarbild

Alt Liglere Yardım

Dilovası - - Satılık

Beitrag

Arkadaşlar 100-250 güç arası 2. Lig ile transfer yapabilen arkadaşlara oyuncu hediye etmek istiyorum. İhtiyacı olanlar lütfen bana ulaşsın. NOT: Kontrol edip öyle vereceğim.

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 11. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Dilovası - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von FC.BURSASPOR: „MENAJER ADI - HASAN HÜSEYİN EZERGEÇER 02.11.2018 21:00 GALATASARAY A.Ş. 1-1 FENERBAHÇE A.Ş. 03.11.2018 13:30 KASIMPAŞA A.Ş. 2-0 ANTALYASPOR A.Ş. 03.11.2018 16:00 AKHİSARSPOR 0-0 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 03.11.2018 19:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 1-1 BEŞİKTAŞ A.Ş. 04.11.2018 13:30 MKE ANKARAGÜCÜ 1-2 KAYSERİSPOR 04.11.2018 16:00 AYTEMİZ ALANYASPOR 1-0 EVKUR YENİ MALATYASPOR 04.11.2018 19:00 TRABZONSPOR A.Ş. 1-1 BURSASPOR 05.11.2018 20:00 GÖZTEPE A.Ş. 2-0 ÇAYKUR RİZESPOR…

• Benutzer-Avatarbild

Dilovası - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von DrybTN: „02.11.2018 21:00 GALATASARAY A.Ş. 1-2 FENERBAHÇE A.Ş. 03.11.2018 13:30 KASIMPAŞA A.Ş. 2-2 ANTALYASPOR A.Ş. 03.11.2018 16:00 AKHİSARSPOR 1-2 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 03.11.2018 19:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 1-1 BEŞİKTAŞ A.Ş. 04.11.2018 13:30 MKE ANKARAGÜCÜ 2-0 KAYSERİSPOR 04.11.2018 16:00 AYTEMİZ ALANYASPOR 0-3 EVKUR YENİ MALATYASPOR 04.11.2018 19:00 TRABZONSPOR A.Ş. 2-1 BURSASPOR 05.11.2018 20:00 GÖZTEPE A.Ş. 3-2 ÇAYKUR RİZESPOR 05.11.2018 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR 0-1 A…

• Benutzer-Avatarbild

Dilovası - - Turnuvalar

Beitrag

Menajer İsmi: 02.11.2018 21:00 GALATASARAY A.Ş. X-X FENERBAHÇE A.Ş. 03.11.2018 13:30 KASIMPAŞA A.Ş. X-X ANTALYASPOR A.Ş. 03.11.2018 16:00 AKHİSARSPOR X-X BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 03.11.2018 19:00 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK X-X BEŞİKTAŞ A.Ş. 04.11.2018 13:30 MKE ANKARAGÜCÜ X-X KAYSERİSPOR 04.11.2018 16:00 AYTEMİZ ALANYASPOR X-X EVKUR YENİ MALATYASPOR 04.11.2018 19:00 TRABZONSPOR A.Ş. X-X BURSASPOR 05.11.2018 20:00 GÖZTEPE A.Ş. X-X ÇAYKUR RİZESPOR 05.11.2018 20:00 DEMİR GRUP SİVASSPOR X-X ATİKER…

• Benutzer-Avatarbild

Tahmin Yarışması 10. Hafta Sonuçları

Dilovası - - Turnuvalar

Beitrag

Arkadaşlar gecikmeden dolayı özür diliyorum. Süper Lig maç sonuçları tahmin yarışmasının sonucuna göre aşağıda belirtilen menajerlerimiz karşılarında bulunan miktar kadar ödül almışlardır. Menajer isimlerini tam olarak belirtmemiş olan hiç kimsenin hak idda edemeyeceğini belirtmek isterim. Tebrikler Arkadaşlar; 1) Kızıltan ---------------------------> 6M 2) HASAN HÜSEYİN EZERGEÇER --> 6M 3) mehfat23 ------------------------> 4M 4) Beyazyıldız ----------------------> 2M 5) memoli4179 ------------…

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 10. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Dilovası - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von BergamaBelediyespor: „Menajer İsmi: osmanyetik Bursaspor: 2 - 0:A.Alanyaspor BB Erzurumspor: 0 - 1:Kasımpaşa A. Konyaspor: 0 - 1:M.Başakşehir Antalyaspor: 1 - 0:Trabzonspor Kayserispor: 2 - 0:DG Sivasspor EY Malatyaspor: 0 - 0:Galatasaray Fenerbahçe:1 - 0: MKE Ankaragücü Akhisarspor: 1 - 0 : Göztepe Beşiktaş: 1 - 0 : Çaykur Rizespor“ ​Mesajınız Perşembe günü 23.59'dan sonra düzenlendiği için hiç bir sonucunuz değerlendirmeye alınmamıştır.

• Benutzer-Avatarbild

Noel turnuvası

Dilovası - - Turnuvalar

Beitrag

Diğer serverler da gerçekleşen tüm global etkinlikler ülkemizde de yapılacaktır.

• Benutzer-Avatarbild

Oyunda Dil Seçeneği

Dilovası - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Arkadaşlar kullanmış olduğunuz tüm ifadelere tek tek katılıyorum fakat bunlar benim kişisel görüşlerim değil. Ben ne zaman karşılarına dikilsem Türkiye'de gelir düşük vergiler yüksek denildi ben sizden aldığım feedbackleri olduğu gibi onlara aktardım onlardan aldıklarımı da sizlere. ben de bu server in sıradan bir oyuncusuyum tek ayrıcalığım bazı haklara sahip olmak o da Türkiye ile Almanya'nın iletişimini sağlamak için gerekli olan ayrıcalıklar. Kredi alan arkadaşlara teşekkür ederim ellerinden…

• Benutzer-Avatarbild

...

Beitrag

Zitat von Criyessei: „Kusura bakma fark edemedim çünkü herhangi bir geri dönüş yapmadın. Peki alman admin ne diyor? Yasak mı ? Değil mi? Yasak olsa kendi serverlerinde kullanılmasına müsade etmezlerdi zaten.“ the only allowed script are the tool from Tom from the german team

• Benutzer-Avatarbild

...

Beitrag

SEN FARKETMESENDE ARKAPLANDA ALMAN ADMİNLE GÖRÜŞMELERİMİZ OLDU SENİN SCRİPT HAKKINDA.

• Benutzer-Avatarbild

Oyunda Dil Seçeneği

Beitrag

Zitat von aykutselcuk: „Oyunda dil seçeceği bu serveri toparlamak için en büyük çözümlerinden biri bence. Kullanıcıya bırakılan birkaç opsiyonlu dil seçeneği, ingilizce-almanca-flemenkçe-fransızca bu servera çok fazla yabancı kullanıcıyı çekebilir kredi fiyatlarından ötürü. Yani ortada şöyle bir durum var, Amsterdam'da yaşayan biri SkyLounge'da bir kola içse, Türkiye serverinde alacağı 500 krediye eş değer. Bu kadar ucuz onlar için, ve aşırı dikkat çekici bir durum bu. Yani Türkiye serverini bu …

• Benutzer-Avatarbild

Para

Beitrag

Zitat von Murtazakarabulut: „Onda turnuvaya katılanlar faydalanacak bunda sürekli herkes faydalanacak liğ maçlarını kazanan ve berabere kalanlar faydalanacak herkese fayda saglıcak“ söylediğiniz şey yazılımsal bir değişiklik Almanların keyfini bekliyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Turnuvalara katılım çok olursa daha fazla turnuva açarız daha fazla kişi yararlanır.

• Benutzer-Avatarbild

Para

Beitrag

Zitat von Murtazakarabulut: „Üstat ne oldu bu öneri birşeyler dedilermi sessizmi kaldılar“ ​şimdilik yarışlarla turnuvalarla destekliyoruz. 225M lik turnuva açtık daha ne olsun.

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Logosu Onaylanmayanlar

Dilovası - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von BCGL: „Ne yani orjinal logo koyamıyacaz mı ne kadar saçma ya :)“ maalesef hocam gerçek kulüplerden telif geliyormuş.

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

ARKADAŞLAR KULÜP LOGOLARININ ONAYLANMAMA GEREKÇELERİ OLARAK 1. SIRADA GERÇEK KULÜP LOGOLARI KULLANILMASI GÖSTERİLİYOR. ÇÜNKÜ TELİF NEDENİYLE SORUNLAR ÇIKABİLİYORMUŞ.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von juninho123: „güzel etkinlik tebrikler“ ​teşekkürler, fakat forumdaki etkin olan kişilerin azlığından memnun değilim. Hoş olmuyor bu şekilde. Gazeteme abone olan sayısını artırıp herkesi haberdar etmeliyim. Aksi durumda herkese duyuru mesajı yayınlamak zorunda kalacağım.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Murtazakarabulut: „Hafta içi başlarız o zaman hayırlısı“ iLK HAFTAYI ERKEN BAŞLATTIM

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Arkadaşlar Kulüp logoları onaylanmayan arkadaşlar yorum kısmına menajer isimlerini yazıp kaç gündür beklemede olduğunu belirtebilir mi?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von alpersahin: „oh ler cok zor guc gelişiyor. nedeni ne acaba. en dogru antrenmani versem bile. siz hangi antrenmani veriyorsunuz“ futbolcup.net/#/index.php?w=34…&action=club&_=1540116264 ​Kulüp profilimde belirtilmiş olan antrenman stillerini uygulayabilirsin. Eski adminlerden kopyalamıştım.

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Dilovası - - Klanlar

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Daha önce de bol ödüllü yarışmalar turnuvalar yapıldı lakin sayı yine az kalmıştı umarım bu sefer farklı olur :)“ bakalım amacımız sayıyı artırmak. Kimse piyasada para dönmüyor demesin elimizi taşın altına koyduk. Yakın zamanda kredi satın alanlara yönelikte güzel çalışmalar yapmayı planlıyoruz Takipte kalın