Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 246.
-
SÜPER LİG 10. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ
Dilovası - - Turnuvalar
BeitragMenajer İsmi: Bursaspor: x - x:A.Alanyaspor BB Erzurumspor: x - x:Kasımpaşa A. Konyaspor: x - x:M.Başakşehir Antalyaspor: x - x:Trabzonspor Kayserispor: x - x:DG Sivasspor EY Malatyaspor: x - x:Galatasaray Fenerbahçe: x - x: MKE Ankaragücü Akhisarspor: x - x:Göztepe Beşiktaş: x - x:Çaykur Rizespor HATIRLATMA: MAÇ BAŞINA 2M ÖDÜL VERİLMEKTEDİR. 9 MAÇIN TAMAMINI DOĞRU BİLENE HAFTANIN MENAJERİ ÜNVANI VERİLECEKTİR.
-
ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA HER HAFTA PAZARTESİ SAAT 00:00 - PERŞEMBE 23:59 ARASI TÜRKİYEYE SÜPER LİG MAÇLARININ SKOR TAHMİNLERİ YARIŞMASI YAPMAYA KARAR VERDİK. BUNA GÖRE HERKES HER HAFTA AÇILACAK OLAN BAŞLIK ALTINA SKOR TAHMİNLERİNİ YAZARAK KATILABİLİR. * DOĞRU BİLİNEN TÜM TAHMİNLER 2M İLE ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR. *TÜM TAHMİNLERİNMİZİ DOĞRU BİLMENİZ HALİNDE O HAFTA 18M KAZANIRSINIZ. * TÜM MAÇLARI DOĞRU BİLMENİZ HALİNDE O HAFTA HAFTANIN MENAJERİ İLAN EDİLİRSİNİZ. *OLASI BİR BİZLERİ KANDIRMA GİRİŞİMİ…
-
Takım Logo'su
Dilovası - - Futbolcup TR
BeitragZitat von racyman: „Kulübümün İsmi : RCD Besiktas bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.“ Derby 05 var başlıkta açmıştı ona başvur istersen bana harika bir logo yaptı
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Eserbekler: „Arada bir uğrayan 3-5 kişi var başka kimseyi bulamazsın zaten :)“ artık forumdan yarışmalar düzenleyip futbolcup hesaplarına para yardımı yapmayı düşünüyoruz. Gelmeyen kaybeder. Napalım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Derby05: „@Dilovası Hoş gördük ama kimse yok galiba :(“ buralardayız ya
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von Eserbekler: „Oyuna giriş yapılmıyor connection failed yazıyor bu sefer“ anlayamadım ekran görüntüsüyle desteklerseniz yardımcı olmaya çalışalım?
-
Oyun Hatalari Bildirimi
BeitragZitat von MustiSRSY: „Şuan oyun offline diyor sizdede öylemi arkadaşlar“ Nasıl yani ?
-
TRANSFER PAZARI
BeitragZitat von Mutlu43: „Lige atan dik hayırlı olsun bize“ tebrik ederim
-
TRANSFER PAZARI
BeitragZitat von Mutlu43: „Atanamadim lige ondan“ ticket açman gerek playzo.deskpro.com/tr/new-ticket linke tıklayarak Futbolcup Tr Yönetiminden yardım isteyebilirsin.
-
Zitat von Şevket: „Zitat von Dilovası: „:P Geçmiş olsun dostum pişmiş tavuğun başına gelmeyecek şeyler senin başına gelmiş Diziliş gücüne ve bonuslarına dikkat et.“ Aynen öyle diziliş gücüm 8100 bonuslarla artıyor tabi ama ona rağmen dizilişi az olana yeniliyorum :)“ valla ne desem bilemedim oyunun sana garezi olacağını sanmıyorum
-
TRANSFER PAZARI
BeitragZitat von Mutlu43: „Hadi artık lig aranmalı yaw“ problem nedir? Ticket actin mi?
-
Para
BeitragBu konuyla ilgileneceğim.
-
TRANSFER PAZARI
BeitragKonuyla hemen ilgileniyorum tarayıcını da yazar mısın ?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von Derby05: „Eğer beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim. Takım adı : Derby 05 Futbol Kulübü Kullanıcı adı : Derby 05 Futbol Kulübü“ hoş geldin !
-
Arkadaşlar günün oyuncusu seçimlerini bundan sonra liglerden herhangi birisinde lig yükselme potasında olan 3 takımdan son 1 ayında Amatör Kümeler için 1M BAL ligi için 2M TFF 2 ve 3. Ligler için 4M Spor Toto 1. Lig için 8M ve Spor Toto Süper Lig için 15M kar yapabilen takımları seçmeyi öneriyorum. Eğer yükselme potasında yoksa sıra ile aşağıya doğru bakılacaktır. Sizce adil bir yöntem midir?