Suchergebnisse
Suchergebnisse 121-140 von insgesamt 246.
-
Zitat von fufa11: „teşekkür erderim oyundan o kadar soğuttunuz ki1 aydır görüp cevap bile vermeden bekletiyorsunuz diyin ki şu kadar istiyorum vs oyundan bu kadar sıkıldığım bi an daha olmadı ya bu şekilde yaparak insanları oyuna küstürürseniz insanları oyuncularınızı satacak insan kalmaz“ Sizi cevaplamayan takımları menajer ismi ile bize bildirdiğiniz takdirde şartları sağlamıyorsa transfer listesinden oyuncusunu kaldıracağız
-
Multi ip mesajı
BeitragZitat von legendAltnts: „Şu forumda gördüğünüz Türkçe karakterleri teker teker bizzat kendim uğraştım yazdım. Oda benım zorlamam ile ne yapsak boş anlatabiliyor muyum :)“ O kadar haklısın ki. Gelen modlar çırpınıp kendi ne yaparsa gelişme o oluyor ama bakalım. Sözde mobil için uğraşıyorlar. Zaten aksi halde değişime ayak uyduramayan silinir gider.
-
Multi ip mesajı
BeitragZitat von usta61: „Zitat von Dilovası: „Zitat von usta61: „Ticket vs atmak da değişen bişey olmuyor. Yakında sende anlayacaksın. Multi olmaması için zaten ip aynı olanlar bu forumda var. Ben rencide oldum. 10 yıla yakındır oynuyorum özelden mesaj da almadım. Hata olursa görevli kim olursa gereğini yapabilir. İyi oyunlar“ Siz dışarıdan eleştiriyorsunuz. Fakat arkaplanda nelerle uğraştığımı bilmiyorsunuz. Amacım sizi rencide etmek değildi, özür dilerim. Ama oyunun şu durumunda sizin gibi bir yılla…
-
Lig ile Sıkıntı
BeitragGecikme için kusura bakmayın. Elimizden geleni yapıyoruz.
-
Multi ip mesajı
BeitragZitat von usta61: „Ticket vs atmak da değişen bişey olmuyor. Yakında sende anlayacaksın. Multi olmaması için zaten ip aynı olanlar bu forumda var. Ben rencide oldum. 10 yıla yakındır oynuyorum özelden mesaj da almadım. Hata olursa görevli kim olursa gereğini yapabilir. İyi oyunlar“ Siz dışarıdan eleştiriyorsunuz. Fakat arkaplanda nelerle uğraştığımı bilmiyorsunuz. Amacım sizi rencide etmek değildi, özür dilerim. Ama oyunun şu durumunda sizin gibi bir yılların oyuncusunu kaybetmek hata olur diye…
-
Zitat von MustiSRSY: „Selamun aleykum arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bende bu oyunda uzun süre oynadım ve en hareketli döneminde ve durgun dönemlerinde oyundaydım son 6 ayın içerisinde yardım eden arkadaşlarımız oldu sağolsun onların sayesinde toparladım takımı şimdi aynı şekilde yardım isteyenlere elimdeki benim için değerli veya işime yaramayan oyuncuları elimden geldiğince yardım amaclı vermeye çalışıyorum kâr gütmeden burada yardım edebilecek arkadaşların olduğuna inanıyorum benim takı…
-
Multi ip mesajı
BeitragZitat von usta61: „Oyundan takımıma mesaj atılmış. Aynı ip üzerinden 3 takım bakıyorum. Bitanesi emanet arkadaşın. Hiçbiri ile bağlantım yok. Ayrıca multi ip başlığı adı altında açılan yere aylar öncesi yazdığım halde. Oyundan birde oyun hesabından mesaj gelmesi hşç hoş değil. Oyunu yıllardır oynuyorum. Yanlış varsa ban atarsın. Oyundan soğutmayın insanı. O yazılan mesajı burdan yazmıyorum. O yetkili kişi biliyor kendisini. Daha çok şey yazarım da sinirliyim susmak daha doğru olacaktır. .“ Buyru…
-
sifrem calinmiş olabilirmi
BeitragZitat von alpersahin: „oyuna girilmiyormu. ben giremiyorum hata veriyor. sifremimi degiştirdiler yoksa. sulakyurt spor. kontrol edebilecek var mi“ Bana özelden menajer ismi ve takım ismini atar mısın?
-
Zitat von T.ATAY: „merhaba. oyunu 2007 ' senesinden beri oynuyorum . oyun yeniden açıldıktan sonra takımı bulana kadar yeni bir takım açmıştım takımı bulup açınca oradan devam ettim fakat daha önce açtığım takımda premiumlar kaldı . onları almak istiyorum yardımcı olurmusunuz 845 küsür premium var . özelden yazdım ama cevap alamadım “ Bana özelden kulüp adını ve menajer adını atabilir misin?
-
kaptanlık
BeitragZitat von İbrA11: „iyi bir şey dedin kötü bir şey mi bilemedim :D“ yani Premiumlara özel bir teklif olabilir
-
Transfer tarihi hatası
BeitragZitat von city_kent: „bugün gelmesi lazım 3-4 gün var 2.yarının başlamasına taa 29 yazıyor“ muhtemelen yarın dönüş yapabiliriz.
-
kaptanlık
BeitragZitat von İbrA11: „öncelikle merhaba . bence diziliş menüsünde kaptanlk seçeneği biraz daha artırılması lazım 2.kaptan 3.kaptan diye çünkü maç esnasında değişklik yapıp kaptanı çıkardığınız zaman bonus gidiyor ve bu hoş bir durum değil . oyunda daha büyük sorunlar varken bu durum onların yanında ufak kalsada öyl köşede dursun istedim“ bir köşede dursun fikrinizi beğendim ama belki Premiumlara aktif olabilir..
-
Transfer tarihi hatası
BeitragZitat von city_kent: „lig dün araya girdi başlama tarihi 19.09.2018 ama dün oyuncu transfer ettim geliş tarihi bu yazıyor 29.09.2018“ hemen kontrol edelim..
-
Flama gelmeme sorunu
BeitragZitat von usta61: „Zitat von Yavuzkls: „Bence ilginiz hala bitmemiş bende Bi alt ligdeyim fikstüre göre lig bitmis. Ama devam ediyor :)“ Allah belasını versin böyle oyunun. Ebet devam ediyor ligde 22 de kesildi 6 binlik kadro koymuştum takım gidecek dşye yenilmiş“ 6000lik kadro nasıl yenilmiş ?
-
Zitat von T.ATAY: „merhaba. oyunu 2007 ' senesinden beri oynuyorum . oyun yeniden açıldıktan sonra takımı bulana kadar yeni bir takım açmıştım takımı bulup açınca oradan devam ettim fakat daha önce açtığım takımda premiumlar kaldı . onları almak istiyorum yardımcı olurmusunuz 845 küsür premium var . özelden yazdım ama cevap alamadım “ dostum yeni ticket açar mısın buradan playzo.deskpro.com/tr/new-ticket
-
Zararına satışlar başladı
BeitragZararına satışlarınız başlamış mı
-
Zararına satışlar başladı
BeitragBiraz tuzlu geldin indirim yapsan alıcam da