Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 246.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama hatasi..

Dilovası - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Dilovası: „Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Dilovası: „Arkadaşlar inatla yeni sistem işe yarayacakdiyorlar bekliyoruz 1 hfta daha şikayet almaya devam edersek bu sefer daha net bir şekilde hakkınızı savunacağız merak etmeyin.“Ne yalan söyleyeyim artık inanmıyorum 4 ay oldu hocam ya bu adamlara hakaret edilmez de kime edilir. 4 ayda ben Yunanistan ı fethederdim :/“ Ben geldiğim ilk günden beridir şeffaf olmaya herkesin herşeyi bilmesini sağlamaya çalışıyorum. …

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama hatasi..

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von Dilovası: „Arkadaşlar inatla yeni sistem işe yarayacakdiyorlar bekliyoruz 1 hfta daha şikayet almaya devam edersek bu sefer daha net bir şekilde hakkınızı savunacağız merak etmeyin.“Ne yalan söyleyeyim artık inanmıyorum 4 ay oldu hocam ya bu adamlara hakaret edilmez de kime edilir. 4 ayda ben Yunanistan ı fethederdim :/“ Ben geldiğim ilk günden beridir şeffaf olmaya herkesin herşeyi bilmesini sağlamaya çalışıyorum. Hatam varsa affola istenmezsem uzatmam anında …

• Benutzer-Avatarbild

lig düşme hatası

Beitrag

Liglerin yeniden düzenlenmesi ve ligdeki takım sayılarının düşürülmesi sebebiyle yeni sisteme göre lig düştünüz ama merak etmeyin yeni takımlar eklendikçe sistem düzelecek.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama hatasi..

Beitrag

Arkadaşlar inatla yeni sistem işe yarayacakdiyorlar bekliyoruz 1 hfta daha şikayet almaya devam edersek bu sefer daha net bir şekilde hakkınızı savunacağız merak etmeyin.

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı Sorunu

Beitrag

ÇÖZÜLDÜ!

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von YetkinKaya36: „bugün de para gelmemiş admin yok mu ??“ ​Sorunun çözümünü yaptık ve güncelleme getirdik yarından itibaren tüm programınız silinecek ve yeni bir programa başlayacaksınız. Adım adım tüm bugları kaldırmayı hedefliyoruz. Teşekkürler.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von Şevket: „Bugün 16. Lig maç haftası oynanırken maç ekranının diğer skor tabelasında 13. Haftanın maç skoru yazıyor“ ​Bu sezon bittikten sonra yeni liginizde olan takım sayısı görünüyor merak etmeyin maçlarınız oynanmaya devam edecek rakiplerinizi görmek için istatistik kısmından bakabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Zitat von GorkemArindi: „Zitat von legendAltnts: „OYUN HATALARI BILDIRIMI Oyun hatalari ile ilgili sorunlari bir konu basligi altinda topluyoruz. herkes degisik kanallardan bizlere ulasmaya calisiyor fakat cogu ayni hatayi yaziyor bu nedenle diger hatalari bulamiyoruz veya gozden kaciriyoruz.Buradan sirasiyla suan aktif olan tum hatalar siralanacaktir ve sirasiyla hepsi guncelenecektir. Oyun hatalarini bildirirken lutfen aciklayici ve anlasilabilir mumkunse ekran resmini cekerek buraya belirtini…

• Benutzer-Avatarbild

FUTBOLCUP KAPANİYORMU

Dilovası - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von tasarimci_67: „Transfere oyuncu koyuyorum aylarca yıllarca bekliyor hatta bir tanesi transfer olamadan bende sozlesmesi bitti gitti Oyunu daha ilgi çekici , oyuna girmek için bir neden , transfer ağının büyütülmesi , maçların izlenmesi için simülasyon , takımın taktik seçimlerinin artırılması!!! , B takımı olmalı ve gençleri B takımı sayesinde maç yaptırıp gelistirmeli bence süper olur yani B takımı da maç yapmalı B takımını 2. Takım diye algılamayın sadece genç oyunculardan kurulu ola…

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Valla biz ne söylesek boş ilgilenmiyoruz sanmayın arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Lig atanamama

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Hala lig atamam olmadı adminlere duyurulur“ ​Hangi Lige atanman gerekiyordu?

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Admin arkadaşlar benim oyunda hata var hala hazırlık maçı kac gündür aynı kalıyor bir el atarsanız“ Pazartesi günü sorununu çözmeye çalışacağız

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Dilovası: „Zitat von Kızıltan: „Bu konu yüzünden takım sayıları düşürüldü ve bütün özellikle de Süper Lig takımlarının önemli miktada para kaybetmesine sebep olundu.Oyun bizden vergileri ve oyuncu maaşlarını düşürmeden talep ederken şimdi günlük toplamda asistan ve oyunculara 750-900bin arası öderken, 1200-1300 arası öder hale geldik.Bunun karşılığında oyuncular daha az ücret talep ediyorlar mı?Oyuncular ile Kl hariç 31 yaş olan anlaşma süresi 33 yada 34 e yüksel…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Bu konu yüzünden takım sayıları düşürüldü ve bütün özellikle de Süper Lig takımlarının önemli miktada para kaybetmesine sebep olundu.Oyun bizden vergileri ve oyuncu maaşlarını düşürmeden talep ederken şimdi günlük toplamda asistan ve oyunculara 750-900bin arası öderken, 1200-1300 arası öder hale geldik.Bunun karşılığında oyuncular daha az ücret talep ediyorlar mı?Oyuncular ile Kl hariç 31 yaş olan anlaşma süresi 33 yada 34 e yükseltildi mi?Hayır!Bir şey yapılıyor.Halbuki hiç…

• Benutzer-Avatarbild

Öncelikle bakan birileri var. Lig sorununuz içinse size şöyle söyleyeyim şimdilik gecikmeler devam edebilir fakat yeni güncelleme ile daha az bekletileceksiniz merak etmeyin. Lig fikstürü sorunu da bununla ilgili bir problem zaten

• Benutzer-Avatarbild

FİKİRTEPEE S.K gençleri

Dilovası - - Satılık

Beitrag

Zitat von melekmete: „acil futbolcu lazım bütçe 10 milyon“ Hangi mevki ve gücü kaç olsun istersin ?

• Benutzer-Avatarbild

Kredi İndirimi

Dilovası - - Haberler

Beitrag

Zitat von T.ATAY: „türkiye parasına baktım yine aynı fiyat“ ​Hocam biz Euro üzerinden indirime gittik. Euro ya endeksli olduğu için sabit bir TL fiyatı yok. Fakat TL bazında yaklaşık 40 TL lik bir indirime gittik.

• Benutzer-Avatarbild

LİG ATAMASI GERÇEKLEŞMEDİ

Beitrag

Zitat von city_kent: „hala aynı abi düzelme yok“ ​Cevap bekliyoruz

• Benutzer-Avatarbild

ana menu sorunu

Dilovası - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

sorunu yaşayan bana ekran fotoğrafı atabilir mi?

• Benutzer-Avatarbild

Oyun Hatalari Bildirimi

Beitrag

Arkadaşlar bu takılma değil tahminimce simülasyon maçlarındaki gibi maç bittikten sonra takip etmemiz için yapılmış sanırsam. Maça girip bi kontrol ettiğinizde gidiyor diye biliyorum.